Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cocalinho
Barça C

2007.01.12. 13:15:05

Ez nagyon ott van!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.12. 13:00:30

12:15 Drogba - Oleguer swap!!!

José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője a délelőtti edzést követő sajtótájékoztatón bejelentette, hogy első számú kiszemeltje a téli átigazolási szezonban a Barcelona saját nevelésű hátvédje, Oleguer Presas. A kelet-londoni egyesület John Terry partvonalon kívülre kerülésével hátvédgondokkal küzd. Az orosz olajmágnás, Roman Abramovich fontmillióiból gazdálkodó tréner nem sáfárkodna többtízmilliós ajánlatot tenni a köztudottan radikális katalán futballistáért, sőt - a jelen lévő tollforgatók legnagyobb meglepetésére - még a Kékeket a hátán cipelő elefántcsontparti támadó, Didier Drogba szolgálatairól is hajlandó lenne lemondani.
"Lenyűgöz a játéka. Sebessége, helyezkedése és a pályán mutatott fegyelmezett játéka Franz Beckenbaueri magaslatokba emeli. Kétség nélkül állítom, hogy a 21-ik század legnagyobb hátvédzsenije Oleguer, akinek a megszerzésért mindent el fogok követni. Mivel a katalánok heves érdeklődést mutattak Samuel Eto'o kiesését követően Drogba iránt, így nem zárkózóm el egy esetleges Drogba-Oleguer csere elől sem."

Hogy létrejön-e a tranzakció, avagy sem, arra még várnunk kell, hiszen a Barcelona 23-asa a spanyol válogatott nemzeti uniformisát nem volt hajlandó magára ölteni, de a Chelsea királykék trikójával minden bizonnyal kivételt tenne.

eaGREC KIadó

:D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.12. 12:38:23

Bárhogy megy a játék bármelyik csapatnak úgyanúgy vannak ilyen hírek. Ez már természetesa mai fociban.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.12. 12:10:58

Remélem azért a vezetőség nem ezekkel a hülyeségekkel foglalkozik hanem egy VKP leigazolsán dolgozik. Ez meg nem tom h jött ide h engedjük el Deco-t. De sztem én nem is fecsérelem rá a szót...
Eto'o nemsoká újra játszik, hozza majd szépen a góljait, a barca meg a győzelmeket és akkor elcsendesülnek ezek a hülyeségek is h deco vagy xavi elmenne mert mindenki beláthatja h ha ugyan úgy menne mint tavaly akkor szóba nem jönnének távozások.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.12. 12:03:08

Már kezdem unni ezeket a kacsákat. :x
Ferguson elengedi Ronaldo-t a legjobb formájában? NEM
Rijkaard elengedi az egyik legfontosabb alapemberét? NEM
El akar menni Xavi? NEM
Ronaldo el akar menni? Csak NEM amikor végre magára talált :wink:

Innentől hanyagolni kéne az egészet...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.12. 11:58:15

Már a Manchester oldalán is fent van. :o
Bár a Barcától valaki cáfolta a hírt. :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.12. 10:59:42

Én úgy látom, hogy Lampardnak nem jönne be a spanyol foci, Deco-nak meg az angol. :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.12. 00:52:32

lionelmessi19 írta: Igazából bárkit, csak angolt ne, és nem a chelsea-ből.
Ezzel én is így vagyok.
Deco szerintem más kategóriát képvisel.
Lampard munkásember-Deco meg zseni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 23:01:28

madmax87 írta:Sziasztok!
Szerintem C.Ronaldo egy nagyon jo játékos és akár a barcaban is el tudnám képzelni,de nem most!!! Xavi helyett senkit nem tudok elképzelni mivel ö a BARCA megtestesitöje ö itt volt mikor rosszul ment nekünk még Roni elött vitte a csapatot mondjuk azt nem értem mér jobb ha motta vagy edmilson jáccik helyette mer mindkettö sztem sokkal gyengébb szinvonalon teljesit föleg az idösebb brazil. A csatárkérdés sztem nem kérdés mer visszafog jönni Eto'o, bár azt nem értem mért van tulfavorizálva Guddhi és mért nem Savilolat a "Conejot" jáccatjuk mikor ezerszer jobb ezen kivül ezquerrot elküldeném és guilyt is és akkor jöhetnek fel a fiatalok,de Saviolat minden áron megtartanám igaz kicsit elfogult vagyok mert ö a kedvenc játékosom!!! Decorol meg annyit hogy jol jáccik most de egy Lampard cserét vagy egy Joe Cole utánpoltlást azért el tudnék képzelni!
Nézzük csak:

Igazad van, Xavit nem szabad elengedni.
Nem érted, h mért nem Xavi van 3.-nak kp-n.
Nos, azért, mert egy átjáróház lenne a középpályánk, ha három támadó/irányító kp-ből állna. A 4-3-3-as rendszerben elengedhetetlen 1 vkp.
Guddy nincs tulfavorizálva, egyszerűen nincs más lehetőség, mert ugye Franknek Saviola nem alternatíva...
Decoról meg ha vissza olvasol pár hsz-t, akkor láthatod a véleményem.

Az h Joe Cole, vagy Lampard...
Joe Cole nem üti meg a barcás szintet szerintem, soha nem lesz akkora játékos, h beférjen a középpályára.
Lampard meg angolban lehet nagy, de a spanyol bajnokságban meggyőződésem, h nagyobb csalódás lenne, mint annak idején Bekem.

Igazából bárkit, csak angolt ne, és nem a chelsea-ből.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 22:54:33

Los Barrachos írta:Én azt mondom (szerintem sokan mások is), hogy győztes csapaton ne változtass elv alapján maradnia kell(ene) Xavinak és Decónak, ezek a hírek nem tudom mennyire hitelesek. Már van egy taktikánk, egy alapfelállás, amin Rijkaard, mint már oly sokszor láttunk, még a legszükségesebb pillanatokban sem változtat, ami persze jó dolog, mert nem kell állandóan betanulnia új formációt a csapatnak. Viszont hátrány, hogy az ellenfelek is egy idő alatt kiismerik a taktikát és meg fogják találni a fegyvert erre. De úgy is lehet gondolkodni, hogy ha van egy Messink és egy Ronaldinhónk, az olyan kreatív játékosok ellen nincs ellenszer, de bennük bízni évekig nem lehet... :roll:
Iiiigen! Végre valaki benyögte ezt a győztes csapaton ne változtass dolgot, én is már egy csomószor be akartam írni, de vhogy mindig elmaradt.
Teljesen egyetértek, Deco és Xavi is kell a csapatnak.

Decoról annyit, h simán van még 3 éve szerintem, amíg ő lehet az írányító, méghozzá úgy, h jól teljesít. Pont ez az egyik poszt, amit még 30-on felül is jól lehet nyomni, akár csak pl a középső védő poszt, vagy a kapus.

Nem tudom mért akarja elengedni mindenki Decot, Az EGÉSZ csapatot ő szervezi, nem ám ronaldinho, őt egész másért tartjuk annak, ami... 8)
Számtalanszor bebizonyosodott már, h Decot sem Iniesta, sem Xavi nem tudja pótolni teljes mértékben, és én most sehol a világban nem látok erre alkalmas embert. Deco sztem a világ legjobb irányító kp-je.
Vannak tehetséges fiatalok: Cesc, vagy épp Ini, esetleg Kaka, de még közel sem ér egyik sem Deco nyomába.

Ne engejük el, vonuljon csak vissza a barca kezdő csapatából :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.11. 22:27:54

Sziasztok!
Szerintem C.Ronaldo egy nagyon jo játékos és akár a barcaban is el tudnám képzelni,de nem most!!! Xavi helyett senkit nem tudok elképzelni mivel ö a BARCA megtestesitöje ö itt volt mikor rosszul ment nekünk még Roni elött vitte a csapatot mondjuk azt nem értem mér jobb ha motta vagy edmilson jáccik helyette mer mindkettö sztem sokkal gyengébb szinvonalon teljesit föleg az idösebb brazil. A csatárkérdés sztem nem kérdés mer visszafog jönni Eto'o, bár azt nem értem mért van tulfavorizálva Guddhi és mért nem Savilolat a "Conejot" jáccatjuk mikor ezerszer jobb ezen kivül ezquerrot elküldeném és guilyt is és akkor jöhetnek fel a fiatalok,de Saviolat minden áron megtartanám igaz kicsit elfogult vagyok mert ö a kedvenc játékosom!!! Decorol meg annyit hogy jol jáccik most de egy Lampard cserét vagy egy Joe Cole utánpoltlást azért el tudnék képzelni!
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.11. 22:10:01

[quote="Bodi"]Laporta a saját sírját ásná,ha eladná Xavit...

Senkit nem ér annyit a katalán szúrkolóknak,mint Xavi és Puyol.
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.11. 22:08:41

Laporta a saját sírját ásná,ha eladná Xavit...

Senkit nem ér meg a katalán szúrkolóknak Xavi és Puyol!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.11. 21:04:16

Én azt mondom (szerintem sokan mások is), hogy győztes csapaton ne változtass elv alapján maradnia kell(ene) Xavinak és Decónak, ezek a hírek nem tudom mennyire hitelesek. Már van egy taktikánk, egy alapfelállás, amin Rijkaard, mint már oly sokszor láttunk, még a legszükségesebb pillanatokban sem változtat, ami persze jó dolog, mert nem kell állandóan betanulnia új formációt a csapatnak. Viszont hátrány, hogy az ellenfelek is egy idő alatt kiismerik a taktikát és meg fogják találni a fegyvert erre. De úgy is lehet gondolkodni, hogy ha van egy Messink és egy Ronaldinhónk, az olyan kreatív játékosok ellen nincs ellenszer, de bennük bízni évekig nem lehet... :roll:

Szóval én arra szeretnék kilyukadni, hogy maradnia kellene a csapatnak, legalábbis azoknak az embereknek, akik oszlopa az eddig címeket nyerő Barcelonának, egy-két peremembert persze lehetne venni/adni, ahogy az elmúlt években volt (Larsson, Gudjohnsen, Maxi López, Saviola, Gabri, stb.), de a gerincnek maradnia kelle, és eköré kéne építeni. Márpedig Xavi és Deco oszlopa a címeket eddig nyerő Barcelonának, tehát nem indokolt őket eladni. Persze itt a pénz nagy úr, Laporta igazi számművész és üzletet is lát a Barcelonában, nemcsak egy sikerre törő klubot. Mindenesetre nem megyünk tönkre Laporta regnálása alatt, mint egy Real Madrid...

(Remélem érthető volt... :wink: )
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.01.11. 20:52:29

sasi1 írta:
de Decot 2(1,5) év múlva feláldoznám, ismerve azt a tényt is hogy játékunk agya ő, de nem lesz már fiatalabb, és korából fakadóan is ő erre a legalkalmasabb. És mivel kulcs pozíció, ezért egy új sztár játéka új színt vihet a csapatba, márpedig ez elengedhetetlen.
KAKA

A nemzetisportos cikk egy vicc :oops:
Nemtom, h Kaka mennyire lenne oda az ötletért, h inkább a labda megszerzése és annak a jó továbbítása volna a feladata. Mert oké, h nagy karmester meg minden, de azért Deco hatszázszor alázatosabbnak tűnik és rengeteget kivesz a védekezésből. Kakáról pedig elmondani ugyanezt...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
sasi1
Entrenador del Barça

2007.01.11. 20:50:29

de Decot 2(1,5) év múlva feláldoznám, ismerve azt a tényt is hogy játékunk agya ő, de nem lesz már fiatalabb, és korából fakadóan is ő erre a legalkalmasabb. És mivel kulcs pozíció, ezért egy új sztár játéka új színt vihet a csapatba, márpedig ez elengedhetetlen.
KAKA

A nemzetisportos cikk egy vicc :oops:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.11. 18:52:41

Az nso-n van egy cikk mely szerint C.Ronaldo xavi csere készülődik... :D honnan szednek ilyeneket :?: :evil:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.11. 18:30:41

Jól hanzik ez hogy még veszünk egy vkpt meg egy balhátvédet és utána 3 évig nem kell igazolni, csak ez nem igaz. Egy csapat sikerszériáját nem lehet fenntartani állandó játékoskerettel, előbb utóbb meghatározó poszton kell váltanunk, nem feltétlen most nyáron, de jövőre már igen. Reméljük hogy jön föl Dos Santos és akkor a csatár frissítés meg is van házon belül, de Decot 2(1,5) év múlva feláldoznám, ismerve azt a tényt is hogy játékunk agya ő, de nem lesz már fiatalabb, és korából fakadóan is ő erre a legalkalmasabb. És mivel kulcs pozíció, ezért egy új sztár játéka új színt vihet a csapatba, márpedig ez elengedhetetlen.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.01.11. 18:18:24

lionelmessi19 írta:
Replay írta:Méghogy Xavi a MU-ba...
NSO egyre jobban süllyed.
Még viccnek is rossz...

NSO meg olyan 1-1,5 éve szinte csak hülyeségeket ír.
leszámítva a kész tényeket, amiket viszont már jóval az nso-s megjelenés előtt máshol is lehet olvasni.
Remelem ez az ev KAMUHIRE...Mert Laportat lerugom ha elengedi a kedvenc jatekosom, pedig most kezd bele jonni :)
Tiziano Crudeli fan :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 18:01:19

Ádám02 írta:Jó ha nem is Joe Cole akkoris kell valaki mert Deco sem fiatal már maholnap már ö is 30!!!!És hát ő sem fog mindig ilyen jól játszani arra mondtam hogy majd kell egy valaki a helyére igaz ez még ráér mert remélem még egy ideig a Barcát szolgálja sőt remélem innen vonul vissza!!!!!!!és lionelmessi19 igaza van csatár is kell!!!!!!
Deconak sztem még van idénnel együtt 3 jó éve a barcában, aztán nem tudom, vagy elmegy, vagy visszavonul, de én is azt remélem, h tőlünk vonul vissza. Mindenesetre még bőven van idő, sztem kp-ből a köv két évben max vkp kell.

Csatár ötlete vkinek???

igazából la ligán és Premier League-n kívül sok mindent nem nézek, de pl. vmi tehetséges 21-24 éves ajax nevelésnek, vagy hasonlónak örülnék.
- József Attila
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.01.11. 17:57:55

Jó ha nem is Joe Cole akkoris kell valaki mert Deco sem fiatal már maholnap már ö is 30!!!!És hát ő sem fog mindig ilyen jól játszani arra mondtam hogy majd kell egy valaki a helyére igaz ez még ráér mert remélem még egy ideig a Barcát szolgálja sőt remélem innen vonul vissza!!!!!!!és lionelmessi19 igaza van csatár is kell!!!!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:52:47

Atesz írta:Joe Cole felesleges ide, de azért ilyet nem írnék, hogy C. Ronaldo csak most játszik ilyen jól, azért elég nagy játékos már most is, és még nagyobb is lesz, de nekünk most nincsen rá szükségünk.
Nem is írtam, h csak most játszik jól, hanem h nem fog mindig ilyen formában játszani. Ez a mostani sztem csak kis idő kérdése, és elmúlik, aztán majd lesz ilyen korszaka jövőre is, és nem kizárt, h nagy játékos lesz, de Ronaldinho is hatalmas játékos, mégis volt egy ritka gyenge fél éve...és még soha se előtte, se utánna nem volt olyan jó, mint a tavalyi 3-0ás el classicón, és annak környékén...
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:49:46

Szóval: a következőket azért írom ebbe a topicba, h felvessem azt a gondolatot, miszerint nyáron kellene venni egy csere csatárt. (természetesen számolok Gio Dos Santossal, azért csak egy)

Őszintén szólva, nem a tegnapi meccs miatt, hanem azért, mert lassan fél éve látjuk mind a 4 cserecsatárunkat játszani, na jó Saviolát nem annyira...
Szóval Ezqut el kell küldeni, nincs mese, egyszerűen tehetségtelen.
Giuly már megöregedett, ezt most már nem egy meccs alapján mondom, lehet látni, mit produkált eddig ebben a szezonban, semmit.
Csak azért nem lehet itt tartani, mert szimpatikus, és sajnálnánk elküldeni. Remélem nyáron belátja, h már nem nagyon terem neki babér, és elmegy, és akkor még csak el sem kell őt küldeni.

Saviola ugy is el megy, nem fog maradni, az tuti.
Sztem ha kapna szerződést, akkor sem lenne hajlandó a barca állni a nagy fizetését, amit viszont Savi nem lenne hajlandó elfogadni, szóval sztem ő 100% h elmegy.

és végül Guddy: Én kifejezetten elégedetlen vagyok vele, fél éve folyamatosan játszik, és még így sem meggyőző, mi lenne, ha neki kéne csereként frissiteni a csapaton???
szóval ha el nem is kellene nyáron küldeni, ne ő legyen az első számú cserecsatár.

Szóval ezekből az okokból látom indokoltnak legalább egy csatár megszerzését, aki végre minőségi legyen, és pados.
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.11. 17:43:50

Joe Cole felesleges ide, de azért ilyet nem írnék, hogy C. Ronaldo csak most játszik ilyen jól, azért elég nagy játékos már most is, és még nagyobb is lesz, de nekünk most nincsen rá szükségünk.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.11. 17:42:46

Ádám02 írta:Igazuk van az elöttem szoloknak miszerint c.Ronaldo ért Xavi azt nem kéne én is igy gondolom de viszot abban nem értek eggyet hogy nem kell ide játékos !!!!Nagyon jó igy is a csapat de nem ártana egy tapasztaltabb és jobb vkp!!!Iniesta nagyon jól játszik de még nincs nagyon tapasztalata Edmilson meg kiöregedik!!!Na meg a bal hátvéd poszt amit elöttem is emlitettek ha visszavonulnak Gioék akkor oda is kéne valaki!!!!Máshol nincs gond!!!!!!! :lol: :lol: :lol: jah és PetI nem rossz ötlet ez a Joe Cole a késöbbiekben !!!!! :wink:
C.Ronaldoról akkor ennyit :P
vkp valóban kéne nyáron, és esetleg egy balhátvéd, a hangsőly az 1 db-on...

Joe Cole meg a későbbiekben: ??????????
Egyáltalán nincs olyan kvalitású játékos Cole, h a barcába beférjen.
Nem tudom mit láttok benne.

A Chelsea :arrow: Barca egy óriási minőségi lépcső, nem biztos, h egyáltalán úgy menne neki nálunk, mint angolban...
Nem tartom túl jó ötletnek.
- József Attila
Lezárt