madmax87 írta:Sziasztok!
Szerintem C.Ronaldo egy nagyon jo játékos és akár a barcaban is el tudnám képzelni,de nem most!!! Xavi helyett senkit nem tudok elképzelni mivel ö a BARCA megtestesitöje ö itt volt mikor rosszul ment nekünk még Roni elött vitte a csapatot mondjuk azt nem értem mér jobb ha motta vagy edmilson jáccik helyette mer mindkettö sztem sokkal gyengébb szinvonalon teljesit föleg az idösebb brazil. A csatárkérdés sztem nem kérdés mer visszafog jönni Eto'o, bár azt nem értem mért van tulfavorizálva Guddhi és mért nem Savilolat a "Conejot" jáccatjuk mikor ezerszer jobb ezen kivül ezquerrot elküldeném és guilyt is és akkor jöhetnek fel a fiatalok,de Saviolat minden áron megtartanám igaz kicsit elfogult vagyok mert ö a kedvenc játékosom!!! Decorol meg annyit hogy jol jáccik most de egy Lampard cserét vagy egy Joe Cole utánpoltlást azért el tudnék képzelni!
Nézzük csak:
Igazad van, Xavit nem szabad elengedni.
Nem érted, h mért nem Xavi van 3.-nak kp-n.
Nos, azért, mert egy átjáróház lenne a középpályánk, ha három támadó/irányító kp-ből állna. A 4-3-3-as rendszerben elengedhetetlen 1 vkp.
Guddy nincs tulfavorizálva, egyszerűen nincs más lehetőség, mert ugye Franknek Saviola nem alternatíva...
Decoról meg ha vissza olvasol pár hsz-t, akkor láthatod a véleményem.
Az h Joe Cole, vagy Lampard...
Joe Cole nem üti meg a barcás szintet szerintem, soha nem lesz akkora játékos, h beférjen a középpályára.
Lampard meg angolban lehet nagy, de a spanyol bajnokságban meggyőződésem, h nagyobb csalódás lenne, mint annak idején Bekem.
Igazából bárkit, csak angolt ne, és nem a chelsea-ből.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila