wakii írta:LG írta:
Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..
Mindenki arrol bexél, ha visszajön Etoo meg Messi, akkor az ellenfeleknek lex sirás-rivás + fogak csikorgatása

Csak hogy ez nem biztos, h igy lesz. Amikor még teljes volt a keret, akkor sem ment már, elég, ha a monakoi [auto_cenzúra]ásra gondolok

És ilyen sérülés után nem ugy m1 ám, h hip-hop, 1ből csucsformába lexnek, idő kell

Amugy más csapatoknak is vannak sérültjei

1 ilyen csapatnak mint a Barca meg pláne nem lehet ez kifogás
A getafenak még igy is sokkal szerényebb volt a kerete, minden poxton jobb játékosunk volt, ahhoz képest 0 teljesitmény

Lehet röhögni a madridon, de én inkább most a Barcáért aggodom

Amugy meg ahány pontot elhullajtottunk, már eluszhatott volna a bajnokság

Szerencse, h a rivállisok még minket is alulmulnak.

Ismét LG-nél a pont...

Sztem kicsit túl bizakodoak vagytok... ok, hogy lehettek azok, de azért ez sztem egy kicsit tulzás gondolok itt arra, hogy "én egyátalán nem aggódóm" és stb. stb. ... Meg a sérülések szempontjából lehet nincs szerenecsétek, de amugy viszont rohadt (elnézést) szerencsétek van/volt több esetbe...
písz
wakii
Nincs itt semmi pont LG-nél. A Barcáért nem kell aggódni, mert összeszedik magukat és 1-2 hét múlva visszatérnek a sérültek. Hozzáteszem, hogy Eto'o pont egy legalább 3 meccsből álló hazai "túrán" fog visszatérni, tehát jobb időpontot nem is tudna találni a belerázódásra...
Igaz hogy Monacoban leégtünk, de ne feledjük akkor ütött vissza az a rettenetesen túlzsúfolt túra amit a játékosok végigjártak. Ráadásul akkor jól ment a játék, csak a Sevilla tulajdonképpen minden helyzetét kihasználta az elején mi meg görcsöltünk. Az a meccs nem tekinthető alapul...
A bajnokságot meg Eto'o-val és Messivel amíg egészségesek voltak vezettük, nem értem mi volt ezzel a probléma?? Idény eleji formát mutattak még akkor, talán ez nem tetszhetett neked.
heteken belül visszatérnek az ászok és kötelező meccsek jönnek az Espanyol utáni meccsen hazai pályán! Ha a világ legjobbjai közé sorolt Eto'o és Messi nélkül is a legtöbb gólt rúgtuk a bajnokságban eddig és nélkülük 3 pontra + 1 Betis meccsre vagyunk a legfőbb riválistól, akkor velük kiegészülve miért lenne probléma???
A Ráció azt mondatja akárhonnan is rágjuk meg a dolgot, hogy nem lehet probléma a margit ellenni versenyfutásban.
A Sevillaval talán lehetnek gondok, de sztem ők ki fognak pukkadni!!!