Aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy Rijkaard akkori válogatotja simán megnyerte volna az EB-t, ha azok a hülyék 1 meccs alatt nem hagynak ki 5 11-est!!!!! IGEN, 5-öt!!!!!! Ebből 2-őt még a rendes játék idő alatt döntetlen állásnál!!!!!..... Frank de Bour, és Kluivert!!!! Aztán megint Frank de Bour..... de ez már történelem!....Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem ezzel végérvényesen belopta magát a szurkolók szívébe.
Nem mintha eddig nem lett volna nagyon szimpatikus.![]()
Szerintem anno a holland válogatottnál is jól dolgozott, csak épp nem nyerték meg a hazai EB-t és ott ennyi is elég a menesztéshez (Na mondjuk olyan játékoskeret mellett nem csodálom).
Frank Rijkaard
-
- Director del Fútbol
"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem ezzel végérvényesen belopta magát a szurkolók szívébe
.
Nem mintha eddig nem lett volna nagyon szimpatikus.
Szerintem anno a holland válogatottnál is jól dolgozott, csak épp nem nyerték meg a hazai EB-t és ott ennyi is elég a menesztéshez (Na mondjuk olyan játékoskeret mellett nem csodálom).
Szerintem ezzel végérvényesen belopta magát a szurkolók szívébe

Nem mintha eddig nem lett volna nagyon szimpatikus.

-
- Llegenda del Barça
igazából ők közömbösek. a spanyol ligából az első a Barca, akiknél rendkívűl szimpatikus volt mindig is - a foci mellett persze - a Francoval szembeni ellenállás. emiatt szimpi még a szoszi és a bilbao is. a madrid viszont igen unszimpatikus volt, többek között, a "franco-kedvencsége" miatt isLG írta:Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta: Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Atleticoooo.Még lehet,hogy jobban utálják a reált,mint mi.LG írta:Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta: Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta:Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
-
- Llegenda del Barça
az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta:Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Van köztük 1 kevés korklönbség...Xavi írta:Majd ha a Rijkaard is 7x éves lesz, lesznek eredményei és majd összehasonlíthatjuk a Robsonnal, de ne érts félre én nagyon tisztelem őt is!boggabor írta:Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta: Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...
Ennyi....
C.
-
- Capitá del Barça
Majd ha a Rijkaard is 7x éves lesz, lesznek eredményei és majd összehasonlíthatjuk a Robsonnal, de ne érts félre én nagyon tisztelem őt is!boggabor írta:Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta:Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...boggabor írta:Cruyff utan Robson volt a legjobb edzo
Ennyi....
-
- Capitá del Barça
Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta:Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...boggabor írta:Cruyff utan Robson volt a legjobb edzo
Ennyi....
Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!

Az Espanol is

PintééééééééééééééééééérXavi írta:Rijkaaaaaaaaard!
Rijkaaaaaaaaard!
Rijkaaaaaaaaard!
Tudom ez értelmes volt, de Cruyff óta ő a legjobb edző itt!!!!!! Imádom!
Pintééééééééééééééééééér
Pintééééééééééééééééééér
O nem olyan jo edzo, de érdekes 1 figura...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én is így vok vele + Torres miatt is.Zsolti írta:Atletico?én őket is csipázom,de csak azért,mert utálják a reált.Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!

Elmendtem az orvoshoz! Igazolt!!!Enrique írta:Igen, először igzolni kéne..![]()

A viccet fére téve, már nagyon elegem van az igérgetésekbol, ilyen keretel nem csodálkoznák 1 ujabb zakon. Már nyáron hibáztunk 2 csatárral vágtunk neki a szezonnak. Multkor Boixos azt mondta kuldjuk Csernust Dinhora, én inkább Laportájékra kuldeném. Ha holnap szakozzunk, akkor annak oka az lessz, h nincs friss igazolás

-
- Director del Fútbol
A Rijkaard-ról szóló cikket olvasva az jutott az eszembe, hogy ez mind szép és jó, DE!!!...
...de szerintem mostanság túl sokat foglalkoznak a vezetőségnél Rijkaard szerződésével - aki egyébként itt van, itt is marad, és jól is érzi magát... - egyszóval vele nincs semmi gond, MARADJON IS ITT MÉG JÓ SOKÁIG, de a bánatos életbe már: NEM AZ Ő ÁTKOZOTT SZERZŐDÉSÉVEL KELLENE FOGLALKOZNIA LAPORTANAK, ÉS A VEZETŐSÉGNEK, hanem az új még bizonytalan játékosokéval, akik most erősíthetnék a gárdát!!!
Egyébként Rijkaard-nak gratula, csak így tovább, maradjon még legalább 3-4 szezont, aztán majd meglátjuk!?...
...de szerintem mostanság túl sokat foglalkoznak a vezetőségnél Rijkaard szerződésével - aki egyébként itt van, itt is marad, és jól is érzi magát... - egyszóval vele nincs semmi gond, MARADJON IS ITT MÉG JÓ SOKÁIG, de a bánatos életbe már: NEM AZ Ő ÁTKOZOTT SZERZŐDÉSÉVEL KELLENE FOGLALKOZNIA LAPORTANAK, ÉS A VEZETŐSÉGNEK, hanem az új még bizonytalan játékosokéval, akik most erősíthetnék a gárdát!!!

Egyébként Rijkaard-nak gratula, csak így tovább, maradjon még legalább 3-4 szezont, aztán majd meglátjuk!?...

"Més Cuen un Club"