Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy Rijkaard akkori válogatotja simán megnyerte volna az EB-t, ha azok a hülyék 1 meccs alatt nem hagynak ki 5 11-est!!!!! IGEN, 5-öt!!!!!! Ebből 2-őt még a rendes játék idő alatt döntetlen állásnál!!!!!..... Frank de Bour, és Kluivert!!!! Aztán megint Frank de Bour..... de ez már történelem!....Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem ezzel végérvényesen belopta magát a szurkolók szívébe.
Nem mintha eddig nem lett volna nagyon szimpatikus.![]()
Szerintem anno a holland válogatottnál is jól dolgozott, csak épp nem nyerték meg a hazai EB-t és ott ennyi is elég a menesztéshez (Na mondjuk olyan játékoskeret mellett nem csodálom).
igazából ők közömbösek. a spanyol ligából az első a Barca, akiknél rendkívűl szimpatikus volt mindig is - a foci mellett persze - a Francoval szembeni ellenállás. emiatt szimpi még a szoszi és a bilbao is. a madrid viszont igen unszimpatikus volt, többek között, a "franco-kedvencsége" miatt isLG írta:Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta: Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
Atleticoooo.Még lehet,hogy jobban utálják a reált,mint mi.LG írta:Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta: Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
Ezt tom, de te szereted?Boixos írta:az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta:Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
az espanyol, a neve ellenére, katalán csapat.LG írta:Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!![]()
Az Espanol is![]()
![]()
![]()
Van köztük 1 kevés korklönbség...Xavi írta:Majd ha a Rijkaard is 7x éves lesz, lesznek eredményei és majd összehasonlíthatjuk a Robsonnal, de ne érts félre én nagyon tisztelem őt is!boggabor írta:Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta: Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...
Ennyi....
Majd ha a Rijkaard is 7x éves lesz, lesznek eredményei és majd összehasonlíthatjuk a Robsonnal, de ne érts félre én nagyon tisztelem őt is!boggabor írta:Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta:Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...boggabor írta:Cruyff utan Robson volt a legjobb edzo
Ennyi....
Robson osztalyokkal jobb edzo es o csinalt igazi sztart Ronaldobol Reijkaardnak meg semi eredmenye nincs csak sikerult kiesnie a SpartavalXavi írta:Jobb anyagot örökölt Cruyfftól, mint Rijkaard Van Gaaltól...boggabor írta:Cruyff utan Robson volt a legjobb edzo
Ennyi....
Fuuuuuuuuuuuuuuu!!!Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!
PintééééééééééééééééééérXavi írta:Rijkaaaaaaaaard!
Rijkaaaaaaaaard!
Rijkaaaaaaaaard!
Tudom ez értelmes volt, de Cruyff óta ő a legjobb edző itt!!!!!! Imádom!
Én is így vok vele + Torres miatt is.Zsolti írta:Atletico?én őket is csipázom,de csak azért,mert utálják a reált.Boixos írta:én a spanyol csapatokat nem nagyon szeretem. katalán, baszk jöhet, csak szembenálljon madriddal! no pasaran!
Elmendtem az orvoshoz! Igazolt!!!Enrique írta:Igen, először igzolni kéne..![]()