lionelmessi19 írta:http://www.elmundodeportivo.es/20070112 ... 02663.html
Valaki, aki tud, fordítson nekem egy kis lényeget, pls.
Savioláról nyilatkozott Frank.
És ezt a mondatot is pls:
"CRISTIANO RONALDO NO ES ACTUALIDAD...TODAVIA".
Mondjuk erről van némi sejtésem, miszerint "c. Ronaldo nem aktuális jelenleg"
Abból kindulva, h a "no" millió meg egy nyelven igent jelent... C roni gyün a Bracához az átigazolási szezonban... Naja... Végül is... Csak melyikben... 2-3-4-5-... év múlva? Bár....
Ha jobban belegondolunk... A srác (mondjuk így ) kezdi érteni a futball lényegét... Ja! Meg profin művelni... Azér' nem egy hogyismonygysam tapasztalt futbalista... Osztán meg odaáll az ennglisek elleni sorsdöntő 11-esre... Aztán gyűlölik angliában, a mencseszteriek is. Ő meg... Nem úgy mint a bekem. Aszonygya neki a Fergie: koszos a csukád. Bekem: igen Fergi kirugsz? Akkó' medek a rejálmargitho' vaz!!! Fergie: Mennyé' dávidom! Te egyedű' az angol bajnokságban érzed otthon magad!!!... Most meg a történet hőse bekem, irány a júeszé... loszándzselszgalakszi... 31 évesen... Henke larson meg 35. évében irány mencseszter... Bekem vaz'! Ezt k..-,.,ra benézted! Lehet, hogy ez a Fergi nem is olyan sötét a focihoz, mint az urbánflóri+léderer páros????? Na jó kis világipetivel fűszerezve, körítsésként némi verebessel a tányér szélén... retek, vagy szport klubb nocomment... A vébénél már csk egy volt visszataszítóbb... A közvetítési színvonal...
Na jó! Elég belőlem... Sztem C ronie nem jön barcába. Ha középpályás, akkor sztem, Fabregast vissza!!!
Ezen kívül 9 sört ittam, úgyhogy mindenkitől sorry a félregépelésért, sértésért, de ezt most nem vok hajlandó visszaolvasni! Ja! Meg hajnal van! Meló után...
Egy valamit mindig is tudni fogok (a legrészegebb részegségeim közepette is!!!):
3 fontos dolog van az életemben:
1. a lassan 14 hónapos fiam;
2. a lassan ...éves anyja, aki történetesen a feleségem is

:):);
3. a QUEEN;
4. a BARCELONA!!!
Ez utóbbi kettő sorrendje tetszőlegesen varriálható!!!

Az első kettőé FIX!!!:):):):):)