2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viszont ha nem igazolunk csatárt és úgy jön vissza Maxi, az már jobban hangzik. Bár így se kapna túl sok szerepet, szerintem elég lenne 2 csatár (Eto'o, Saviola) a keretbe, mivel Rijkaard úgyis egycsatárral játsztatja a Barçát és nem túl sokat rotál azon a poszton.lionelmessi19 írta:Én azt csinálnám, h Giulyt, Guddyt, Ezqut elküldeném mint a pinty, aztán jöhetne fel a b-ből Gio ha akar, Saviolával hosszabítanék, és igazolnék egy csatárt. és akkor van 6 csatár, ami talán már elég, illetve lehet, h Maxi is visszajön jövőre.
Nem...annyira nem volt jó! Még a 0 szintet se ütötte meg! Ezquerro-t és Giuly-t legszívesebben elküldeném a p***ba! Nagyon haragszok rájuk de pláne Giuly-re!Sharkinho írta:A tegnapi telejesítménye kb a 0-val volt egyenlő...
Fejezzétek már ezt be!Saviola írta:Így van,csak ezt a vezetők és Rijkaard nem tudja felfogni..Atesz írta:Ha maradna Saviola, akkor az bőven elég lenne szvsz.
Én azt csinálnám, h Giulyt, Guddyt, Ezqut elküldeném mint a pinty, aztán jöhetne fel a b-ből Gio ha akar, Saviolával hosszabítanék, és igazolnék egy csatárt. és akkor van 6 csatár, ami talán már elég, illetve lehet, h Maxi is visszajön jövőre.Los Barrachos írta:A nyáron el lehetne adni Giuly-t, csak kérdem én, ki jönne helyette? Külföldről valaki, vagy a B-ből Giovani?
Évi 4,5 miláért én sem tartanám meg cserecsatárnak. Annyit még Puyol sem kapSaviola írta:Így van,csak ezt a vezetők és Rijkaard nem tudja felfogni..Atesz írta:Ha maradna Saviola, akkor az bőven elég lenne szvsz.
kötözködni valóm akadt!Gauchomester írta:Igen, lehet hogy annyi nem elég. És azt is elismerem, hogy nem egy nagy gólzsák.
De mozgékony, hajtós, mindig meg lehet őt játszani, és kifutja magát minden egyes meccsen. Nála nincs alibifutball. Hány olyan gólunk volt ebben a szezonban is, hogy Giuly fontos előkészítő volt. Nem csak a gólok miatt jó egy játékos. A gólt egy valaki rúgja, a győzelemért viszont 11 ember küzd. És a francia ebből jeles. Feleslegesen nem kéne megválnunk a jó játékosainktól. Szerencse, hogy Frank nem úgy gondolja ahogy ti néhányan.....
Gauchomester írta:Érdekesen látod a dolgokat....Los Banditos írta:Még most addig adjuk el ezt a kétballábas szerencsétlent amíg kapunk érte valami pénz.Hihetetlen hogy mekkora nulla az utobbi hetekben.![]()
![]()
Ez csak pillanatnyi formahanyatlás, s lesz jobb is.
Másrészt nem értem, miért kell egyből kétballábas szerencsétlennek nevezni azt a játékost, aki még ha most nem is megfelelően pótolja Messit, azért minőségi csere. Sokat tett már ő a Barcáért, és remélem sokat is fog. Nem tudom szidtad-e őt így amikor belőt mindet a BL-döntőbe? Ugye, hogy nem volt akkor kétballábas szerencsétlen...
Teljesen igazad vanGauchomester írta:Érdekesen látod a dolgokat....Los Banditos írta:Még most addig adjuk el ezt a kétballábas szerencsétlent amíg kapunk érte valami pénz.Hihetetlen hogy mekkora nulla az utobbi hetekben.![]()
![]()
Ez csak pillanatnyi formahanyatlás, s lesz jobb is.
Másrészt nem értem, miért kell egyből kétballábas szerencsétlennek nevezni azt a játékost, aki még ha most nem is megfelelően pótolja Messit, azért minőségi csere. Sokat tett már ő a Barcáért, és remélem sokat is fog. Nem tudom szidtad-e őt így amikor belőt mindet a BL-döntőbe? Ugye, hogy nem volt akkor kétballábas szerencsétlen...
Nem, nem lesz. Ez már csak rosszabb lehet.Gauchomester írta: Ez csak pillanatnyi formahanyatlás, s lesz jobb is.
Érdekesen látod a dolgokat....Los Banditos írta:Még most addig adjuk el ezt a kétballábas szerencsétlent amíg kapunk érte valami pénz.Hihetetlen hogy mekkora nulla az utobbi hetekben.![]()
Vagy ha került, akkor lásd Bremen elleni ajtó-ablak ziccer...lionelmessi19 írta:Azt meg nem is kell mondanom, h kapunak még csak a közelébe sem került hónapok óta...
Los Banditos írta:Még most addig adjuk el ezt a kétballábas szerencsétlent amíg kapunk érte valami pénz.Hihetetlen hogy mekkora nulla az utobbi hetekben.![]()
Szerintem, ha észben tartjuk ezt, akkor is teljes egyetértés van abban, h Giulyn amint lehetőség van rá, túl kell adni.LG írta:De ne feledjétek, h most az egész csapatnak nem m1, ugyhogy nem egy emberben kell keresni a hibát.Mert ugyanezt el lehet mondani minden egyes játékosrol is, 1edül Valdés nyujt jo teljesitményt.