Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dacourt már 32 éves, idén már 33 lesz, én inkább valami fiatalabbra gondoltam (30 alatti).LG írta:Sztem még nem olyan jo mint Cambisso, de lehet akkora játékos belőle.Los Barrachos írta:Mascherano se rosszabb Cambiassónál, csak szerencsétlenségére nem játszik klubjában, meg aztán legalább olyan kvalitású csapat kéne neki, mint a már említett Cuchunak!
Amugy sztem se adná el az Inter, viszont ha már szoba került, akkor Dacourt-t el lehetne hozni, őt sztem elengednék, és ő is nagyon jo player.
Sztem még nem olyan jo mint Cambisso, de lehet akkora játékos belőle.Los Barrachos írta:Mascherano se rosszabb Cambiassónál, csak szerencsétlenségére nem játszik klubjában, meg aztán legalább olyan kvalitású csapat kéne neki, mint a már említett Cuchunak!
igaz, akkor viszont Macherano kell de őt csak nyáron lehet idióta fifa szabályok miatt! Viszont ő fiatalabb ő is jó lenne!Atesz írta:Hát nem tudom, mert az Inter nagyon jó formában van, meg, ha megnyerik a bajnokságot, akkor nem hiszem, hogy belemennének, hogy az egyik stabil kezdőjük elmenjen onnan.lionel19 írta:Hát szerintem megfelelő mennyiségű pénzért igen, kérdés hogy a klub mennyit áldozna rá!Atesz írta:Őt már inkább elfogadnám.![]()
Bár nem hiszem, hogy az Inter el akarná adni.
Hát nem tudom, mert az Inter nagyon jó formában van, meg, ha megnyerik a bajnokságot, akkor nem hiszem, hogy belemennének, hogy az egyik stabil kezdőjük elmenjen onnan.lionel19 írta:Hát szerintem megfelelő mennyiségű pénzért igen, kérdés hogy a klub mennyit áldozna rá!Atesz írta:Őt már inkább elfogadnám.![]()
Hát szerintem megfelelő mennyiségű pénzért igen, kérdés hogy a klub mennyit áldozna rá!Atesz írta:Őt már inkább elfogadnám.![]()
Cambiasso! Nem alacsony, posztján a világ elitjébe tartozó, gólképes védekező középpályás! Ráadásul utálja a real-tAtesz írta:Mascheranot ne, ő egy újabb alacsonynövésű játékos lenne a csapatban. Bár a klasszisát elismerem, de, akkor csak tovább nőne a magas játékoskeretű csapatokkal szembeni hátrányunk.
Slither-el 1etértek. Nem vagyuk mi cselzi, h világklasszisok, sok millios fizetésel üljenek a padon, h aztán elfelejtsenek focizni...Slither írta:Minek akartok ilyen embereket? Cserének úgy se hajlandók jönnironnie1002 írta:Szerintem nem lenne rossz ha C. Ronaldo jönne, csak ne Xaviért cserébe. Alapjátékosa a Barcának és én nem tudnám elképzelni MU-ban. C. R bevethető mind2 oldalon cserének és az azért nem rossz.
Csak túl drága. Akkor inkább már jöhetnek Quaresma, érte nem kellene olyan sokat fizetni.
és akkor majd lesz? a 23 éve Messi és a 29 éves Ronaldinho mögött ?lionelmessi19 írta:viszont még olyan 2-3 évig biztos nincs helye a kezdőben, az én megítélésem szerint.Los Barrachos írta:Kevés az esély Ronaldo megszerzésére, amit nem bánok, mert egyáltalán nem kéne a csapatban, ez olyan hír, minthogy Messi megy az Interbe.
Egyrész olyan hír valóban, másrészt meg mostanság még ugy sem férne be, szerintem Deco és Ini is jobb, mint ő. Ennyi.Los Barrachos írta:Kevés az esély Ronaldo megszerzésére, amit nem bánok, mert egyáltalán nem kéne a csapatban, ez olyan hír, minthogy Messi megy az Interbe.