Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek a névsorral, de nekem Gudjohnsen se hiányozna.van Bommel írta:Akikre pedig sztm nincs szükséh az Belletti,Sylvinho,Edmilson,Ezquerro és Giuly.
Most már én is ott tartok...Game90 írta:Hát muszáj venni egy védekező kp-tAmit az Alaves ellen Motta művel
Edmilson sincs nagy formában. Én ilyen védekező kp-ok mellett inkább egy Deco-Xavi-Iniesta hármassal állnék fel.
Na igen Essien jó nagyon is jó jobb az tulzás inkább hasonló szinten vannak! Diarra hát ő nem egy nagy wasistdas! (ha a realosra gondolsz, aluo-t nem lattam még)Slither írta:Mert szerinted Essien meg Diarra nem jó vkp? Mert vkp-ként messze jobbak mint pl az általad említett Cambiasso.
lionel19-hez szóltam..
NEM! de erre azért utaltam is a "vmilyen szinten-nel". Viszont ha megint idehoznánk egy olyan Vkp-t aki sokszor inkább egy cselt vagy lövést választ ahelyett h szépen lepasszolja a nála sokkal nagyobb teknikával rendelkező Dinho-nak vagy bárkinek az nem jó! De meglep h ennyire nem értitek : Az Espanyol elleni vereségből szerintem mindenkinek látnia kéne h SOKSZOR (de nem mindíg) miről szól már ma a foci : erőszakos becsúszásokról, sportszerűtlen szúrkapiszkákról. Az espanyol ezt játszotta és ki is kaptunk...Ezért kellenne szerintem nekünk is vmilyen szinten "alkalmazkodni". Persze ez nem azt jelenti h legyünk mi is favágó csapat. csak amikor nem megy a csapat-nak és nem jönnek a trükkök akkor a győzelmet ki lehetne harcolni kemény, kitartó mezőnymunka árán is amire tökéletes lenne egy keményebb vkp, egy motor. Am meg azért nem értem h miért nem tetszene neked egy Diarra mert itt van ugye Edmilson. Egyszerűen nem elég kemény, közel sem közelíti meg egy barcához méltó VKp szintjét. És nem kaarom összehasonlítani mondjuk cambiasso-t Edmilson-nal mert nagy különbség van de azért egy kicsit hasonílatanak. Am meg nem azt mondtam h hozzunk ide egy Materazzi-t vagy azt a sevilla-s favágót. Alou Diarra nem favágó, egyszerűen csak ideálisabb képességei vannak egy VKP posztra.lionel19 írta:mert szerinted a jó VKP = favágó?
mert szerinted a jó VKP = favágó?Zozzy 5 írta:lionel19 írta:Sajna nem nagyon engedné el való igaz, de mindenképpen ő lenne a megfelelő megoldás, egy esetleges sérüléshullám esetlén belső középpályásként is jó, védekező középpályást is tud jáccani. Teknikás. Egy barcelona nevű teknikás csapatba ne vegyünk már Essien és Diarra másolatait akik mind ugyanolyan favágók! Szal Interrel kel alkudni neki is van egy ára esetleg nálunk már nem "fontos" játékost pl.: Giuly vagy Sylvinho. Meg még vmennyit sztem megszerezhető lenne: Tényleg most hogy igy szóba jött tavaly nyáron nem az inter akarta vinni Giulyt? :S
Nah egy a lényeg teknikás VKP
és Emmanuelsson
Teknikás Vkp? Nem értem h miért esnénk bele megint egy ugyan olyan hibába. A barcelona attól még teknikás maradna hogy vennénk egy rendes, normális, tipikus Vkp, aki erős lenne mint a bivaly és egy csomó labdát szerezne
lionel19 írta:Sajna nem nagyon engedné el való igaz, de mindenképpen ő lenne a megfelelő megoldás, egy esetleges sérüléshullám esetlén belső középpályásként is jó, védekező középpályást is tud jáccani. Teknikás. Egy barcelona nevű teknikás csapatba ne vegyünk már Essien és Diarra másolatait akik mind ugyanolyan favágók! Szal Interrel kel alkudni neki is van egy ára esetleg nálunk már nem "fontos" játékost pl.: Giuly vagy Sylvinho. Meg még vmennyit sztem megszerezhető lenne: Tényleg most hogy igy szóba jött tavaly nyáron nem az inter akarta vinni Giulyt? :S
Nah egy a lényeg teknikás VKP
és Emmanuelsson
en egyet ertek veleSlither írta:Hát ezzel valószínűleg a többi fórumozó nem fog egyetérteni. Diego most még nem tudná helytesíteni.Zsolti írta:Én nyáron eladnám Decot és elhoznám a Brémából Diegot.