Yah,ahol Húsvét Hétfő,szerdára esikGame90 írta:Már betettem a Humor topicba Tüncike ,,éneklését''![]()
![]()
De egy fejlövést megérdemelne. Kijött a 2007-es naptára Sztracsatellával![]()

Yah,ahol Húsvét Hétfő,szerdára esikGame90 írta:Már betettem a Humor topicba Tüncike ,,éneklését''![]()
![]()
De egy fejlövést megérdemelne. Kijött a 2007-es naptára Sztracsatellával![]()
Na igenelprat írta:sasi1 írta:Mikor néztem ezeket a fiatalokat a képeken....... egyet értettem elpartalBocsi,de ezt fönt nem a diszkós,elkurvult tinikre értettem, hanem Enrique írására reagáltam:golyót nekik,
http://subba.blog.hu/2007/01/16/varjuk_ ... t#comments
Bocsi,de ezt fönt nem a diszkós,elkurvult tinikre értettem, hanem Enrique írására reagáltam:sasi1 írta:Mikor néztem ezeket a fiatalokat a képeken....... egyet értettem elpartalgolyót nekik,
Game90 írta:http://www.partyretard.com/
Amiről már dumáltunk egy kicsitA kommenteket is érdemes elolvasni
Aztán elkezdtem gondolkodni. pontosan 10 évvel ezelőtt 97'-ben nekem 15-évesen ugyan erröl szolt az élet: Go- Siófok: -Flört -Palace, Székesfehérvár: -Power.golyót nekik,
Krojf írta: a társadalom veszélybe kerül, hiszen nem lesz alap, amin
megtámaszkodjon. A jövő halálra ítéltetett!
Én kb 7éve voltam,életemben 1szer!!!az E-klubban,azt sem részletezném mi ment már akkor is a WCben.Nem is értem miért jók az ilyen!!! helyek,diszkópatkányokGame90 írta:Én 16 múltam mégsem fertőzött meg ez az életstílus![]()
Igaz pár haverom már menthetetlen. Őket csak egy érdekli: minden hétvégén BANK. Szülőket lehúzzák lóvéval (ha egyáltalán tudják, hogy hova mennek). És nem részletezem, hogy mi megy ott a wc-ben
Hűűűhaaaa akkor tényleg "öreg" vagy.....Vito írta:
27-et töltöttem novemberben.
Én már megtaláltam:golyót nekik, csak az használ más már úgy látszik nemEnrique írta: Keresem a szavakat.. .. ..
1:gratulálok az "ILYEN SZÜLŐKNEK" elkényeztetett,agyoncímkézett gyerekeihez,hisz végülis ők járulnak ehhez az egészhez hozzá.Kíváncsi volnék mivel most mindent megkap hogy állna meg a saját lábán-a nagy többség sehogyan sem....ja és az ilyen szülőt agyonverném...
Na ennél tuti jobbat tudok rajzolni