Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hazuttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eszter21 írta:Ezt nem hiszem elLG írta:Van 1 rossz hírem:
Ronaldinho a Cselseahez igazol!
Forrás: origo
Ez van!!!![]()
Benne vagyok, lebeszélem a lábáról...HAnonymus írta:Ha elveszítjük idén a bajnokságot akkor nyáron leszállítjuk Esztert Barcelonába és összeboronáljuk Ronival. Ha akkor is rosszul fog játszani akkor nincs isten...
Bárhova megy én imádni fogom. De ettől függetlenül mindig a Barça lesz a kedvenc csapatom!LG írta:SohaEszter21 írta:Én soha nem fogom gyalázni Ronaldinho-t. Feltsd el...Charlie írta: De ha nem játszik ma jól,akkor Eszter nyitni fogx egy "anti"Ronaldinho topikot![]()
C.
Ha rosszul játszik, akkor is szeretem...![]()
Es ha elmegy a cselszkibe, oszt 2 év mulva 1 BL donton 3sal megszor minhet? Vagy ha O megy, Te is???...
Vagy mosolygott a labdára, de az csak nem akart bemenni!redlions írta:Voltak biztató jelek, de ez még nem az a Ronnie... A kaput már eltalálja, csak rosszul helyez és gyengén...
Tudom, Eszti majd a feltámadó tornádóra fogja, hogy gyengék a lövései...
A régi önmagához képest [auto_cenzúra] volt, én is ezt mondom, csak én finomabban fogalmaztam, viszont a közelmúlt béli önmagához viszonyítva már jobb volt!!! Vol egy-két jó megmozdulása, ami az elmúlt meccseken abszolút nem!!!...boggabor írta:Szerintem [auto_cenzúra] volt es Nihat a vegen majdnem miata golt rugot mirol beszelsz [auto_cenzúra] volt es folleg akkor amikor kozepen jatszottSilvanus írta:Na most már én is azt mondom, hogy kezdek bizakodó lenni! Kissé pipa voltam, vagyok mostanság Ronaldinho-ra a gyenge teljesítménye miatt, ennek hangot is adtam itt.... de a tegnapi meccsen már-már régi önmagát idézte!!! Persze ez még édes kevés, pláne egy Chelsea ellen, de ha így folytatja, akkor jó irányba halad, és meg is lesz a gyümölcse a sok munkának!!!
Az a pár jó megmozdulása tegnap csodás volt, és VÉGRE az látszott rajta, hogy: "IGEN, AKAROK NYERNI!!!...."![]()
Hajrááááá, csak így tovább.......
Szerintem [auto_cenzúra] volt es Nihat a vegen majdnem miata golt rugot mirol beszelsz [auto_cenzúra] volt es folleg akkor amikor kozepen jatszottSilvanus írta:Na most már én is azt mondom, hogy kezdek bizakodó lenni! Kissé pipa voltam, vagyok mostanság Ronaldinho-ra a gyenge teljesítménye miatt, ennek hangot is adtam itt.... de a tegnapi meccsen már-már régi önmagát idézte!!! Persze ez még édes kevés, pláne egy Chelsea ellen, de ha így folytatja, akkor jó irányba halad, és meg is lesz a gyümölcse a sok munkának!!!
Az a pár jó megmozdulása tegnap csodás volt, és VÉGRE az látszott rajta, hogy: "IGEN, AKAROK NYERNI!!!...."![]()
Hajrááááá, csak így tovább.......
1 fokkal jobb volt de akkor is gyenge még!LG írta:De mintha 1 csopnyi javulás lett volna...Enrique írta:Még mindig nem jó...![]()
Ez nem Ronniehoz méltó játék!De cselszki ellen csak osszeszedi magát, s jo formáját meg megtatrja...em már csak ebben bízok!!!
De mintha 1 csopnyi javulás lett volna...Enrique írta:Még mindig nem jó...![]()
Ez nem Ronniehoz méltó játék!