Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 17:14:21

Atesz írta:Ez teljesen más lenne, mint a Figo-s dolog.
jó, nem is egészen ugy értem.
hanem :arrow: szereti őt a barca közönsége, képzeld el, mi lenne ebből a szeretetből, ha pont a madridhoz igazolna...?
Nem az ügyet hasonlítgatom, hanem a szurkolók lehetséges reakcióját. Ami viszont simán lehet hasonló.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 17:11:13

Ez teljesen más lenne, mint a Figo-s dolog.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 17:09:24

Sylvinho_ írta:Áhh, az kizárt dolog, mert nem tudom :lol: , hogy Saviola a Realhoz kerüljön.Inkább hagyjuk ezt a hírt.
Marhaság, ki van csukva, h a realhoz igazoljon. Még ha el is küldik ,akkor sem akar olyasmi utálatot maga köré, mint Figo...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sylvinho_
Capitá del Barça

2007.01.19. 17:06:54

Áhh, az kizárt dolog, mert nem tudom :lol: , hogy Saviola a Realhoz kerüljön.Inkább hagyjuk ezt a hírt.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 17:04:38

http://www.madridista.hu/nuevo/hirek.ph ... as&id=2736
Most már a madridistán is fent van a hír. :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 16:58:54

lionelmessi19 írta:
atusss20 írta:Nem tom mi lenne az optimális megoldás,
de remélem hogy eladják.

Egyszer-egyszer, ha már ideböksz vmi égbekiáltó hüleséget, indokold már meg élgyszives. :?

Nem értem, h mért kéne neki elmennie, ugyanakkor a vezetőséget én nem hibáztatom annyira, mint mások, ha ugy érzik h nem kell, akkor nem kell, majd ők eldöntik.
Egynelőre ez az a vezetőség, amelyik egy óriási anyagi válságból 3 év alatt a világ egyik, ha nem a legjobb csapatát hozta össsze.
Hello!
Na te szebben megfogalmaztad az én nézeteimet is,amik teljesen ugyanazok,mint a tieid 8) Ha tehetném megtartanám a Nyúlat,de ha mégse marad,akkor sem fogom 'elfelejteni' amit Frank,amit az egész vezetőség már eddig is tett ezért a Csapatért!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:53:59

lionelmessi19 írta:
de remélem hogy eladják.

Egyszer-egyszer, ha már ideböksz vmi égbekiáltó hüleséget, indokold már meg élgyszives. :?

Nem értem, h mért kéne neki elmennie, ugyanakkor a vezetőséget én nem hibáztatom annyira, mint mások, ha ugy érzik h nem kell, akkor nem kell, majd ők eldöntik.
Egynelőre ez az a vezetőség, amelyik egy óriási anyagi válságból 3 év alatt a világ egyik, ha nem a legjobb csapatát hozta össsze.

Amit ez a srác eddig írt, ez tényleg oltári nagy ........, de, ha a világ egyik legjobb nyereséges(!!!) klubja vagyunk, akkor meg mi a ..... sírnak, hogy mennyi fizetése van.

Egyébként meg valaki írta, hogy Rijkaard ezzel a kerettel, megnyert mindent, de, akkor a cserecsatárunk sokkal jobb játékos volt, mint a jelenlegei elsőszámú cserecsatár (Larsson). Guddy sajnos eddig egy nagy kalap ..., nem igaz, hogy nem tudja belátni a vezetőség, hogy az ő leigazolása egy oltári nagy hiba volt.

nem káromkodunk: Vito
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 16:40:04

de remélem hogy eladják.

- József Attila
atusss20
Barça C
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:33:33

Nem tom mi lenne az optimális megoldás,
de remélem hogy eladják.
Atusss20
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.19. 16:29:20

Komáim!
Csapatunk vezetőin a "magyar kór" jellegzetes jegyeit vélem
felfedezni.
Saviola ordító tehetségét hagyja elúszni a Barca-agytröszt, pedig
talán nem is nagyon vannak anyagi problémák, mint a pénzügyek
miatt tehetségeit megtartani képtelen hazánkban.
Erre az impotenciára nem tudom a választ.
Előre senki nem tudja, hogy mikor lenne szükségünk Nyuszika
tehetségére, ezért is lenne fontos megtartani Őt, hogy bármikor
a javunkra tehessen.
Remélem, nem fogjuk egy életen keresztül bánni, hogy elkótyavetyéltük!
Sír a lelkem, hogy ez folyik körülötte...
A Barca köznevetség tárgya lesz, ha elengedi.
Bosszankodik Krojf.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 16:23:27

Na most már szerintem egy kicsit véget kéne vetni itt a dolgoknak.
Saviola jó játékos, és elég jó formában van, de itt sokan túl sokat gondolnak róla.
Azért, mert egy játékosra valamilyen(akárki írjon akármilyen cikket, nem lehet tudni h mi az ok) okból nem tartanak igényt, még nem kell egy vezetőséget elküldeni.

Illetve: a Rhynn által írt cikkben van idézve Savi menedzserétől, aki láthatóan nem akar szerződést, ha Saviola nem lehet kezdő, vagy legalább is nem kap sok játéklehetőséget.
Márpedig abban mindenki egyetért sztem velem, h a nagy csatárhármas mellett nincs helye a kezdőben.

Valamint:
Frank Rijkaard nem az az ember aki nem tanul a hibáiból, és akárki mondhatja, h nem nagy taktikus zseni, nem fogják megkövezni, sőt...

De azt ne mondja senki, h nem ért a focihoz, mert a valaha élt játékosok egyik legnagyobbja. És nem igaz, h nem vette észre, h most Saviola a legjobb formának örvendő csatár. Sőt, szerintem azt is tudja, h Giuly és Ezqu is gyengébb, meg merem kockáztatni, h Guddynál is jobbnak tartja immár, mivel az elmult hetekben sokat segített a csapaton, és ezzel magán Rijkaardon is. És biztos, h kezdő lesz hétvégén, és amig nem térnek vissza a kezdőink.

És innentől már nem Rijkaardon mulik: ő megmondta, h nem illik az elképzeléseibe, de nagyszerű játékos, és padon szivesen látja.
Innentől csak és kizárólag a vezetőség és Saviola tud dönteni a kérdésben. Azt ne várjátok már, h könyörögjön érte, játszatja amig van, és játszatná csereként, ha maradna. Ennyi, több nem is lehet, amig van Etoo, Dinho és Messi.
- József Attila
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:13:41

Sajnálnám, ha valóra válna az, amit olvasni a főoldali cikkben, hogy így akarják eltávolítani Saviolát, pedig ő nem ezt érdemelni, szívét-lelkét kiteszi a csapatért, erre pedig ilyen csere-szerződésekkel akarják kidobni... :?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 16:13:25

Atesz írta:
Ez a lényeg, és nem igaz, hogy nem látja Rijkaard, hogy Giuly mekkora kutyaütő lett.
Ezquerro meg még annyit sem is játszik, mint Saviola.
Szerintem meg Frank látja, h Giuly és Santi is csak egy-egy kalap sz.ar, és el fognak menni év végén, és addig meg Saviola lesz a kezdő, ha valaki hiányzik a csatársorból.

Én ugy gondolom, h Saviola akár mekkor a formában is van, nem fog egyrészt örökké tartani, másrészt pedig valóban nem illik a játékrendszerbe. És innentől nem azon mulik, h Rijkaard mit mond, csak is a vezetőség dönt, h mit kezdenek vele, mert az edző elégedett.
- József Attila
Mihu
Director del Fútbol

2007.01.19. 15:14:32

Na akkor már én is leírom a véleményemet az ügyről.

Ez egy olyan dolog hogy ha Savigól a feje tetejére áll és kézen állva 30x körbejárja a Nou Camp-ot akkor se fog maradni mert a vezetőség egy [auto_cenzúra]. Rijkaarddal az élen. Ő a szememben akkor ásta el végképp magát amikor...már nem tom melyik meccsen de nemrég volt amikor Ezquerro-t állította a kezdőbe. Asszem a Getafe ellen volt. Ilyen sok a sérült a csatárok közül és akkor azt a [auto_cenzúra] Santi-t állítja be. Ez akkora....hát kicsit túlzás de megaláztatás volt Saviola-nak hogy.....Az meg hogy csillagászati a fizetése.......Ez most olyan hogy ha valaki utált valakit és nagyon keresztbe akar neki tenni akkor minden dologba kapaszkodik. Ez egy olyan indok ami tulajdonképpen hülyeség de végül is ezzel lehet takarózni. Remélem érthető volt mert még magam sem értem mit írtam most :D Szóval nem ez az oka annak hogy el akarják küldeni hanem az hogy egyszerűen semmibe se nézik hogy majd meg szakad azért hogy a kib@szott kezdőbe kerüljön. Ennyi a lényeg. És komolyan mondom hogy én is örülnék hogy ha mondjuk elmegy valamelyik csapatba és ellenünk rúg egy gólt és beleröhög Rijkaard pofájába. És tudjátok mit? Én is beleröhognék a tv-n keresztül. Tényleg olyan lenne mint amikor Eto'o mutatott Pereznek az El Classico-n.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.19. 15:13:23

huevos írta:én nem egészen így gondolom..annak ellenére hogy saviola nagy kedvencem nekem is,
de a helyzet picit hasonlít a riquelme-van gaal dologhoz..
pár éve megkérdezték riquelmét, hogy haragszik-e van gaalra.azt mondta nem, sőt egy korrekt embernek tartja, mert amikor idekerült azzal kezdte, hogy őt nem ő akarta leigazolni, nem ilyen játékost szeretett volna, ennek megfelelően nem is fog annyit játszani...egyenes volt, és ezt riquelme mondta!

rijkaard ugyanezt tette saviolával, és ezt a nyúl nagyon jól tudta mikor nyáron maradt, és ezt mi is nagyon jól tudtuk, tudjuk..

szerintem igenis korrekt volt a holland, az más kérdés, hogy bizony nem a csapat érdekeit tartotta szem előtt mikor a sérülések idején nem játszatta saviolát,
és tehet ennél rosszabbat egy edző a csapatával?
Igaz,ez így van.De most láthatná Rijkaard,hogy a csapat érdekei azt kívánják,hogy Saviola maradjon,mert Eto'o és Messi pároson kívül a többi csatár harmatgyenge. :roll:

Csak ezt nem veszi észre..s engem ez zavar.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
huevos
Jugador d'estrella

2007.01.19. 15:04:07

Saviola írta:Ezt nem tartom fer dolognak,a vezetőség részéről,Rijkaard részéről meg egyenesen szánalomnak tartom.. :roll:
én nem egészen így gondolom..annak ellenére hogy saviola nagy kedvencem nekem is,
de a helyzet picit hasonlít a riquelme-van gaal dologhoz..
pár éve megkérdezték riquelmét, hogy haragszik-e van gaalra.azt mondta nem, sőt egy korrekt embernek tartja, mert amikor idekerült azzal kezdte, hogy őt nem ő akarta leigazolni, nem ilyen játékost szeretett volna, ennek megfelelően nem is fog annyit játszani...egyenes volt, és ezt riquelme mondta!

rijkaard ugyanezt tette saviolával, és ezt a nyúl nagyon jól tudta mikor nyáron maradt, és ezt mi is nagyon jól tudtuk, tudjuk..

szerintem igenis korrekt volt a holland, az más kérdés, hogy bizony nem a csapat érdekeit tartotta szem előtt mikor a sérülések idején nem játszatta saviolát,
és tehet ennél rosszabbat egy edző a csapatával?
never let the children cryin'!
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.19. 15:01:10

Hát őőőőőőőőő leeht meg fogotk érte kövezni de nálam elöbb távozna franki papa mint saviola mert csak rá kell nézni a csapat teljesitményére nem a rossz meccseink a lógnak ki a sorból hanem sajnos a jobbak. A védelemböl nem hiányzik senki mégis igen gyatra a szervezése a középpálya szellös és ha az egyének nem villognak akkor nagy kakiban vagyunk mert csapatjáték igen csak elméletileg van meg bennününk mostanában és ezt azért nehogy etoo és a kis messi hiányzására fogjuk!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 14:46:21

Game90 írta:Ozsimiki :!:
Egy szóval nem mondtam, hogy a vezetőséget kell elküldeni :wink: Lehet, hogy félreértettél valamit.
Lehet,sorry!

Úgy vettem ki,h Frankéket akarod elküldeni mindenestől :) ,de te a Ezquékra értetted,szal már megvan :)
:wink:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.01.19. 14:40:30

Ozsimiki :!:
Egy szóval nem mondtam, hogy a vezetőséget kell elküldeni :wink: Lehet, hogy félreértettél valamit.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 14:33:30

Game90 írta:Saviolát nem szeretném Juve mezben látni :?
Rijkaardék nem fogják fel, hogy sokkal jobb, mint Ezqu, Guddy és Giuly :evil: Őket kéne elpasszolni. Vagy mi van akkor, ha Eto'o vagy Messi megint megsérül (Isten ments, hogy megsérüljenek) nem tudják őket helyettesíteni :?
Ha eladjuk őt sztem nagy hibát követünk el :!:
Abban igazad van,h jobb mint Ezqu,Giuly,nem is mondtam az ellenkezőjét,de nehogy már inkább elküldd az egész vezetőséget,akik nélkül ló..szt se nyertünk volna :roll: :!:

Azért ez kicsit túlzás!
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.01.19. 14:08:36

Saviolát nem szeretném Juve mezben látni :?
Rijkaardék nem fogják fel, hogy sokkal jobb, mint Ezqu, Guddy és Giuly :evil: Őket kéne elpasszolni. Vagy mi van akkor, ha Eto'o vagy Messi megint megsérül (Isten ments, hogy megsérüljenek) nem tudják őket helyettesíteni :?
Ha eladjuk őt sztem nagy hibát követünk el :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.19. 14:05:11

Nem, nem lenne jó más mezben látni játszani! Akkor már inkább legyen itt, játsszon kevesebbet...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.19. 13:57:41

Én nem akarom szánalomcsikos mezben látni játszani..S ha 2 évvel ezelőtt végleg elment volna,akkor nem lenne ilyen nagy 'vita' belőle..de azt ne írja nekem egyikőtök se,hogy a jelenlegi csatároknál nem jobb..mert az kamu..Én szeretem a vezetőket,meg Rijkaardot is,de ezt nagyon el fogják b@xni..Guddy mehetne,Ezquval kézenfogva.Egy nagy nulla,amit teljesítenek,amióta itt vannak..S már is lenne lehetősége Saviolának,Messi vagy akár Eto'o cseréjeként.. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 13:41:47

Vito írta:az, hogy Thuram jobban keres, csak urban legend!
pont az ellenkezőjével van tele a sajtó évek óta.

én nem játékosoknak, hanem elsősorban a Barcelonak szurkolok!
ha Eto'o-val, Puyollal, Decoval csinálnák ezt, akkor megérteném azt, hogy látni akarjátok a "hóhér akasztását", de így számomra -Barca drukker lévén- abszolút elfogadhatatlan a szitu. :?

Saviola akkor sem játszik, amikor mindenki sérült!
ha itt maradna jövőre, akkor változna valami?
Vito ezt nem fogjuk megérteni :)
Veled értek egyet, mert szerintem neked sincs bajod Saviolával,nekem sincs semmi,de most olyan minden,mintha ez új hír lenne,pedig 2éve nem volt itt...előszőr Monaco,majd Sevilla,tudni lehetett,h nem kell se az edzőnek,se a vezetőknek...most meg mindenki megint anyáz mindenkit...
Pedig azért nélküle is sikerült sikereket elérni ennek az edzőnek,ennek a vezetőségnek...

És valóban ha marad,az miért lesz jó azoknak akiknek ő az legbnagyobb kedvence? Miért jó nekik,h minden 5meccsen kap szerepet a 70.perctől majd :?: Nem lenne jobb,ha valamilyen másik nagycsapatban látnátok kedvenceteket :?: Folyamatosan játszani?
Hm?

Ez nem újkeletű dolog,régóta lehet rá számítani,hogy nem marad a Barcánál,de ez a Csapat nem csak 1 játékosból áll,és emiatt nem kellene rögtön minden vezetőt,edzőt kiutálni :wink:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.19. 13:35:45

Ennyit erről..a szánalom legteteje..maradjon csak Ezquerro,meg Giuly,meg Guddy,ők kib_szott jók..Istenem..Rijkaard egy vak barom,ezzel a lépésével jó mélyre ásta magát,Txikivel együtt.. :evil: :cry:

Most már bizt.,hogy megy,de ne a Juvéba,mert annál a csapatnál csak a Cselzi az undorítóbb,meg a bizonyos real.. :cry:

Ide süllyedni..elküldeni egy olyan embert,akinek szinte a lelke a Barca,s még a fizetéscsökkentésbe is belemenne,de nem,mert mi marhák vagyunk,s meg vagyunk elégedve egy izlandi évente2gól emberrel,akire még pénzt is áldoztunk...szép volt fiúk.. :roll:

Ezt nem tartom fer dolognak,a vezetőség részéről,Rijkaard részéről meg egyenesen szánalomnak tartom.. :roll:

Abban viszont van igazság,hogy vége lehetne már az ügynek,mert erre rá mehet sokminden. :roll:
Lezárt