jó, nem is egészen ugy értem.Atesz írta:Ez teljesen más lenne, mint a Figo-s dolog.
hanem

Nem az ügyet hasonlítgatom, hanem a szurkolók lehetséges reakcióját. Ami viszont simán lehet hasonló.
jó, nem is egészen ugy értem.Atesz írta:Ez teljesen más lenne, mint a Figo-s dolog.
Marhaság, ki van csukva, h a realhoz igazoljon. Még ha el is küldik ,akkor sem akar olyasmi utálatot maga köré, mint Figo...Sylvinho_ írta:Áhh, az kizárt dolog, mert nem tudom, hogy Saviola a Realhoz kerüljön.Inkább hagyjuk ezt a hírt.
Hello!lionelmessi19 írta:atusss20 írta:Nem tom mi lenne az optimális megoldás,
de remélem hogy eladják.
Egyszer-egyszer, ha már ideböksz vmi égbekiáltó hüleséget, indokold már meg élgyszives.![]()
Nem értem, h mért kéne neki elmennie, ugyanakkor a vezetőséget én nem hibáztatom annyira, mint mások, ha ugy érzik h nem kell, akkor nem kell, majd ők eldöntik.
Egynelőre ez az a vezetőség, amelyik egy óriási anyagi válságból 3 év alatt a világ egyik, ha nem a legjobb csapatát hozta össsze.
lionelmessi19 írta:atusss20 írta:Nem tom mi lenne az optimális megoldás,
de remélem hogy eladják.
Egyszer-egyszer, ha már ideböksz vmi égbekiáltó hüleséget, indokold már meg élgyszives.![]()
Nem értem, h mért kéne neki elmennie, ugyanakkor a vezetőséget én nem hibáztatom annyira, mint mások, ha ugy érzik h nem kell, akkor nem kell, majd ők eldöntik.
Egynelőre ez az a vezetőség, amelyik egy óriási anyagi válságból 3 év alatt a világ egyik, ha nem a legjobb csapatát hozta össsze.
atusss20 írta:Nem tom mi lenne az optimális megoldás,
de remélem hogy eladják.
Szerintem meg Frank látja, h Giuly és Santi is csak egy-egy kalap sz.ar, és el fognak menni év végén, és addig meg Saviola lesz a kezdő, ha valaki hiányzik a csatársorból.Atesz írta:
Ez a lényeg, és nem igaz, hogy nem látja Rijkaard, hogy Giuly mekkora kutyaütő lett.
Ezquerro meg még annyit sem is játszik, mint Saviola.
Igaz,ez így van.De most láthatná Rijkaard,hogy a csapat érdekei azt kívánják,hogy Saviola maradjon,mert Eto'o és Messi pároson kívül a többi csatár harmatgyenge.huevos írta:én nem egészen így gondolom..annak ellenére hogy saviola nagy kedvencem nekem is,
de a helyzet picit hasonlít a riquelme-van gaal dologhoz..
pár éve megkérdezték riquelmét, hogy haragszik-e van gaalra.azt mondta nem, sőt egy korrekt embernek tartja, mert amikor idekerült azzal kezdte, hogy őt nem ő akarta leigazolni, nem ilyen játékost szeretett volna, ennek megfelelően nem is fog annyit játszani...egyenes volt, és ezt riquelme mondta!
rijkaard ugyanezt tette saviolával, és ezt a nyúl nagyon jól tudta mikor nyáron maradt, és ezt mi is nagyon jól tudtuk, tudjuk..
szerintem igenis korrekt volt a holland, az más kérdés, hogy bizony nem a csapat érdekeit tartotta szem előtt mikor a sérülések idején nem játszatta saviolát,
és tehet ennél rosszabbat egy edző a csapatával?
én nem egészen így gondolom..annak ellenére hogy saviola nagy kedvencem nekem is,Saviola írta:Ezt nem tartom fer dolognak,a vezetőség részéről,Rijkaard részéről meg egyenesen szánalomnak tartom..![]()
Lehet,sorry!Game90 írta:Ozsimiki![]()
Egy szóval nem mondtam, hogy a vezetőséget kell elküldeniLehet, hogy félreértettél valamit.
Abban igazad van,h jobb mint Ezqu,Giuly,nem is mondtam az ellenkezőjét,de nehogy már inkább elküldd az egész vezetőséget,akik nélkül ló..szt se nyertünk volnaGame90 írta:Saviolát nem szeretném Juve mezben látni![]()
Rijkaardék nem fogják fel, hogy sokkal jobb, mint Ezqu, Guddy és GiulyŐket kéne elpasszolni. Vagy mi van akkor, ha Eto'o vagy Messi megint megsérül (Isten ments, hogy megsérüljenek) nem tudják őket helyettesíteni
![]()
Ha eladjuk őt sztem nagy hibát követünk el
Vito ezt nem fogjuk megérteniVito írta:az, hogy Thuram jobban keres, csak urban legend!
pont az ellenkezőjével van tele a sajtó évek óta.
én nem játékosoknak, hanem elsősorban a Barcelonak szurkolok!
ha Eto'o-val, Puyollal, Decoval csinálnák ezt, akkor megérteném azt, hogy látni akarjátok a "hóhér akasztását", de így számomra -Barca drukker lévén- abszolút elfogadhatatlan a szitu.![]()
Saviola akkor sem játszik, amikor mindenki sérült!
ha itt maradna jövőre, akkor változna valami?