Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Állítólag lesz.Evilgrim írta: Én azt mondanám 1szer elmegy,sztetek akko' most lesz 4 v nem?
Én azt mondanám 1szer elmegy,sztetek akko' most lesz 4 v nem?Evilgrim írta:Szerintetek megnézem a Fűrész III.-at?
www.mininova.orgGame90 írta:Ja, akkor a dagis téma már világos![]()
Igazad van inkább megnézem a részeketcsak nehéz kivárni a péntekeket mindig
Nyáron volt a jó, amikor minden hétköznap nyomatták a részeket
Hát az csak egy ilyen hopppááá a végéreGame90 írta:Ozsimiki![]()
Gondolom, hogy lesznek jó részek, de az uccsó két rész nekem nem jött beDe Hurleynek a ,,csaja'' is a diliházban volt nem
![]()
Ezt nem vágom
![]()
U.i. pü-ben megoszthatsz velem néhány infót a következő részekről
Hát akkor biztos megnézemozsimiki írta:EgyértelműEvilgrim írta:Szerintetek megnézem a Fűrész III.-at?![]()
Persze csak akkor ha láttad az előző két részt is!![]()
Meh ha nem vagy hiperrosszullevőős
EgyértelműEvilgrim írta:Szerintetek megnézem a Fűrész III.-at?
Lesznek még jó részekGame90 írta:Ez a mai Lost nagy hülyeség volt![]()
És kezd egyre rosszabb lenni
![]()
Ezt a Hurley-s témát nagyon nem vágtam![]()
Azt a filmet nem is Meg Ryan miatt kell nézni, hanem Kevin Kline miatt. Az az ember iszonyú nagyot játszik abban a filmben. Ráadásul vicces, romantikus limonádé, amit bevallok férfiasan (holnapután már 25 leszek!) szeretek. Ráadásul egy tök jó forgatókönyv, csupa frankó jelenettel. Pl. Meg Ryan elkeseredve, zokogva telefonál Franciaországból Amerikába ex-kedvese szüleihez, hogy vissza fogom szerezni (volt pasiját) és közben ökölbe szorított kézzel ad nyomatékot iménti szavainak. A hátttérből pedig a párizsi Diadalív látszódik. Tudom, hogy ez csak egy kis szösszenet, de engem az ilyen apróságok tudnak befolyásolni, hogy az adott film elnyeri a tetszésemet, vagy sem.jelwaz írta:Grecki:Én meg 17+ vagyok! De egszerűen gyűlölöm, hogy emberek ezrei gazdagodnak meg abból, hogy a korosztályomat butítják péppé, s sokszor csak a közönségesség "szórakoztatja" őket. Hát én utálom Meg Ryan-t! Minden szerepben ugyanaz, ugyanazok a mozdulatok, amik nem sajátosságok, csak annyi, hogy ezt az egy fajta szerepet tudja játszani (a bájos, kis kedves, szerelmes, szerencsés kislányos nőt). Az egyetlen jó filmje a Doors-os film. Meg nézd meg jobban az avatarom![]()
Hát-hát...Sharkinho írta:Ha már az új filmeknél járunkHannibal Rising
Valóban nem értetted! A filmek, amiket felsoroltam a jó "nemművészfilm", hollywoodi film kategóriába soroltam. Sza ezek nem művészfilmek, de szerintem jók! Woody Allen meg beképzelt, ha ezt mondta, mert a filmjei meg sem közelítik a művészfilm kategóriát. A filmekkel kapcsolatban a média hülyeség, nem szabad rájuk figyelni, de egy filmesztéta ennek tanult. Ők legalább jól ismerik a német expresszionista, francia avantgard, francia újhullám, olasz neorealizmus stb. filmjeit. Ez olyan, hogy akkor a matematika is hülyeség, mert amit a tanár mond az befolyásol...mademan írta:Megmondom őszintén nem teljesen értem amit írtál!! Én nem istenítem adam sandlert és ben stilert de "nézek ki a fejemből és jót röhögök filmek" kategóriájában nálam ők viszik a prímet!
A művész film kategóriájába meg nehezen lehet sorolni szerintem a Bourne rejtélyt, A thetséges Mr. Ripleyt, Az olasz melót. Sőt igazából nem is tudom hogy mit takar a művész film mint kategória.
Ezzel kapcsolatban csak Woody Allen meghatározását ismerem, ami valahogy így szólt:
"az emberek azt hiszik hogy csak azért mert ráfizetéses filmeket csinálok már a művész filmet alkotok" (NEM PONTOS!)
Egyébként én úgy érzem hogy a média és a kritikusok nagyban meghatározzák hogy mi művészi, amit aztán a halandó ember elkezd művészinek tekinteni, egyszóval BEFOLYÁSOLVA vagyunk már rég! Ezért én nem is szeretem a nagyon művészi jelzővel ellátott filmeket!!! Ez persze nem zárja ki hogy ne nézzem meg őket, sőt van nagyon sok kedvenc rendezőm de nem azért szeretem őket mert már rájuk ragasztották a művész jelzőt, hanem mert a filmjeik jók és tetszettek!
már van 6. évad isPerrero írta:24 hatodik évadjának első 4 részét már láttam, kegyetlen jóóóóóHa ilyen dolgok történnek a 4ik részben, akkor mi lesz a 24ikben
-aki látta az tudja miről beszélek
-láttam az 5ik réstz előzetesét is
Megmondom őszintén nem teljesen értem amit írtál!! Én nem istenítem adam sandlert és ben stilert de "nézek ki a fejemből és jót röhögök filmek" kategóriájában nálam ők viszik a prímet!jelwaz írta:
mademan: Persze, tudom, hogy kell másmilyen is (írtam is), de lehet ezt igényesen is csinálni. Adam Sandlernek is van a maga módján jó filmje (gondolok itt az Apafejre), de pl. a Happy, a flúgos golfosért golyót érdemelne, meg az is aki kitalálta. Szóval nem azt mondom, hogy minden amerkai film [auto_cenzúra], sőt rengeteg jó van köztük (Bourne rejtély, A thetséges Mr. Ripley, Az olasz meló stb.), amik nem művészi értéket képviselnek, hanem szórakoztatnak. De a szórakoztatásnak is vannak minőségi szintjei. Mert ha nincs akkor mi alapján szóljuk le a cigányokat, akik magyart vernek, ők is csak szórakoznak. Szóval szerintem muszáj szelektálni, mert hiába nagyon sok jó film van a "nemművészfilm" kategóriában, az eltűnik az ezerszer annyi [auto_cenzúra] film között.
Bocsánat de nem sokat segítettél ezzel.Silvanus írta:
Elprat - Megmondom őszintén, hogy most én is elgondolkodtam ezen az apró momentumon, hogy mi lehetett a boritékban, és arra jutottam, hogy adatok a dokinőről, például az, hogy az a [auto_cenzúra], akit közben próbára tettek a férje, és hogy mindjárt odaér, meg hasonlók. No meg gondolom az is cseszte a csőrét, hogy már sejtette, hogy a dokinő elmehet majd...