Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Iniesta helyett mondjuk Cambiasso jó lehetne labdaszerzőnek!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
barca99 írta:Nálam így nézne ki egy Dream Team:
------------------Valdés-------------------
Zambrotta---Puyol---Marquez----Abidal
------------Iniesta-------Xavi-------------
---Messi---------------------Ronaldiho---
-----------Eto'o-------Henry--------------
Kész katasztrófa lenne ez a csapat!!! Egyáltalán ki szerezne labdát??? Úgy átrohannának rajtunk a csapatok hogy azt öröm lenne nézni

-
- aka Game90
Az Európai Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy a Tottenham Hotspur játék nélkül lett a legjobb 16 tagja az UEFA-kupában, vagyis a szurkolói rendbontások miatt kizárt Feyenoord helyére nem léphet a csoportküzdelmek során a holland csapat mögött 4. helyen zárt lengyel Wisla Kraków.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132108&
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132108&
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Viszont Iniestával jó labdaszerző lenne a védelem előtt, és jó labdákat is tud adni.LG írta:Xavi még a Barcában sem kezdő, nemhogy a Dream Team-ben

Xavi még a Barcában sem kezdő, nemhogy a Dream Team-ben 

Nálam így nézne ki egy Dream Team:
De hosszutávon Messi jobbXaviMessifan írta:és ha belegondolok h egy ilyen támadósorunk lehetett volna...elprat írta: Ronaldinho, Thierry Henry és Samuel Eto’o került.

-
- Capitá del Barça
és ha belegondolok h egy ilyen támadósorunk lehetett volna...elprat írta: Ronaldinho, Thierry Henry és Samuel Eto’o került.

Més qué un Club!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Messi csak azért nem fért be, mert sokat volt sérült, de a jobbszélső posztján ő is sok szavazatot kapott.
Szal a fele Barcás lett, Messi még beférne 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2007.01.21. 16:56:15-kor.
- elprat
- Capitá del Barça
Az Év csapatában a Juventus világbajnok kapusa, Gianluigi Buffon véd, a hátvédsorban Gianluca Zambrotta, Fabio Cannavaro, Carles Puyol és Phillip Lahm szerepel, a középpályát Steven Gerrard, Cesc Fabregas és Kaká alkotja, míg a csatársorba Ronaldinho, Thierry Henry és Samuel Eto’o került. A képzeletbeli kispadot Frank Rijkaard foglalja el. Az álomcsapatot az UEFA a honlap látogatóinak szavazatai alapján állította össze.
Jól szavaztunk....1,2,3,4! ,azaz 4 Barca játékos+Franky

Jól szavaztunk....1,2,3,4! ,azaz 4 Barca játékos+Franky

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- noname
- Llegenda del Barça
A Feyenoord egyra nagyobb gödörben van.Game90 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken kizárta a második számú nemzetközi kupasorozatban érdekelt holland Feyenoordot. A csapatnak még a francia Nancy elleni csoportmérkőzésen történtek miatt kell bűnhődnie és bár a pályán elért eredmények alapján a legjobb 32 között várták az angol Tottenham elleni párharc mérkőzéseit, a szigetországiak jelen állás szerint ellenfél nélkül maradtak.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131606
Azért nagyon idegfesítő lehet egy ilyen, mert a vezetőség és a cspattagok bűnhődnek, akik sztem egyáltalán nem tehetnek arról h ilyenek a szurkolóik.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Ez mekkora szívás...
Ráadásul továbbmentek, nem tom mi bajuk volt a szurkolóknak...
VAlaki esetleg?
NEM tudtam, h ekkora állatok a Feyenord drukkerek...és most még a csapatukat is nehéz helyzetbe hozták.

Ráadásul továbbmentek, nem tom mi bajuk volt a szurkolóknak...
VAlaki esetleg?
NEM tudtam, h ekkora állatok a Feyenord drukkerek...és most még a csapatukat is nehéz helyzetbe hozták.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
UhhhGame90 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken kizárta a második számú nemzetközi kupasorozatban érdekelt holland Feyenoordot. A csapatnak még a francia Nancy elleni csoportmérkőzésen történtek miatt kell bűnhődnie és bár a pályán elért eredmények alapján a legjobb 32 között várták az angol Tottenham elleni párharc mérkőzéseit, a szigetországiak jelen állás szerint ellenfél nélkül maradtak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken kizárta a második számú nemzetközi kupasorozatban érdekelt holland Feyenoordot. A csapatnak még a francia Nancy elleni csoportmérkőzésen történtek miatt kell bűnhődnie és bár a pályán elért eredmények alapján a legjobb 32 között várták az angol Tottenham elleni párharc mérkőzéseit, a szigetországiak jelen állás szerint ellenfél nélkül maradtak.
- elprat
- Capitá del Barça
+ " Egy másik játékvezetőnk is komoly megtiszteltetésben részesült. Kovács Gábor megkapta első hivatalos UEFA-küldését a Futsal Európa-bajnoki selejtezőkre. Kovács Gábor 2007. február 18. és 25. között 3 mérkőzésen működik majd közre, Olaszországban."
Hja,legalább ilyen szinten ott vagyunk a nemzetközi porondon
Kíváh6unk bármi egyebet???
Ja,de ez már "más lapra" tartozik,ha értitek mire gondolok
Hja,legalább ilyen szinten ott vagyunk a nemzetközi porondon

Kíváh6unk bármi egyebet???
Ja,de ez már "más lapra" tartozik,ha értitek mire gondolok

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Számból vetted ki a betűtDagoth ur írta:Ez nagyon érdekes.Magyar biró 1 Uefa kupa meccsen?
És ilyen két nagy csapat meccsén?
Gratulálok neki.Remélem nem lesz neki semmilyen bakija.

Remélem idővel majd ennél is komolyabb meccseket vezethet magyar bíró,de 'kezdetnek' nem kis meccs

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Na
Ez meglepett engem. És jó meccset is vezethet. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása 

Ez nagyon érdekes.Magyar biró 1 Uefa kupa meccsen?
Kassai Viktor UEFA-kupa mérkőzést vezet
Kassai Viktor megtisztelő feladatot kapott az európai szövetségtől: 2007. február 22-én a magyar játékvezető dirigálja majd Londonban a Tottenham Hotspur - Feyenoord UEFA-kupa mérkőzést. Az angol és a holland együttes meccsén Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek Kassai Viktor segítői, a tartalék játékvezető pedig Bede Ferenc lesz.
nah miaszösz ujra van jo birónk? és nem is kicsi meccset kapott
Kassai Viktor megtisztelő feladatot kapott az európai szövetségtől: 2007. február 22-én a magyar játékvezető dirigálja majd Londonban a Tottenham Hotspur - Feyenoord UEFA-kupa mérkőzést. Az angol és a holland együttes meccsén Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek Kassai Viktor segítői, a tartalék játékvezető pedig Bede Ferenc lesz.
nah miaszösz ujra van jo birónk? és nem is kicsi meccset kapott
A Milan miért lenne 1értelmü
A Celtic a mu ellen megmutatta h képes nagy csapat ellen is eredményt elérni, a milán meg mostanában 0. Az Inter sztem simán továbbjut. Lyon
1értelmü. Mi is lazán továbbjutunk. A Bayern-Real nehéz lex, de sztem kipottyan a genyál. Az Arsenalnak is nehéz dolga lex, remélem kipottyanak. A mu biztos továbbjutonak látxik, de én bizom benne, h a Lille ujra meglep őket, mint tavaly 

-
- Eurobarca Staff
A Madrid - München meccs nem lesz semmi.
A Lyon simán megy tovább(a tavalyi hamar kipottyanásról annyit, hogy a Milan elég nagy mákkal jutott tovább az utolsó percekben...)
Mu, Milan Chelsea tényleg simának tűnik.(mármint a Chelsea simán kiesik:D)
Arsenalnak könnyebb dolga lesz, mint az Internek, de egyik sem egy gyalog - galopp...
A Lyon simán megy tovább(a tavalyi hamar kipottyanásról annyit, hogy a Milan elég nagy mákkal jutott tovább az utolsó percekben...)
Mu, Milan Chelsea tényleg simának tűnik.(mármint a Chelsea simán kiesik:D)
Arsenalnak könnyebb dolga lesz, mint az Internek, de egyik sem egy gyalog - galopp...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A többi párharc közül szerintem egy-két izgalmas meccs...
Főleg a Madrid-München meccs lesz hatalmas, szerintem a germánok is továbbjuthatnak. Talán a legkiegyenlítettebb párharc szerintem.
Én Bayern továbbjutást várok.
Roma-Lyon - Hát, nehéz megtippelni, de szerintem a Lyon jobb csapat, bár tavaly is sikerült elég hamar elbukniuk. Szerintem most továbbmennek.
A MU, Milan, Chelsea biztos továbbjutó...
Arsenalnak meg kell majd szenvednie, ahogy az Internek is, mert februárral talán összeszedi magát a valenkia. De szerintem mind2en továbbmennek.
Főleg a Madrid-München meccs lesz hatalmas, szerintem a germánok is továbbjuthatnak. Talán a legkiegyenlítettebb párharc szerintem.
Én Bayern továbbjutást várok.
Roma-Lyon - Hát, nehéz megtippelni, de szerintem a Lyon jobb csapat, bár tavaly is sikerült elég hamar elbukniuk. Szerintem most továbbmennek.
A MU, Milan, Chelsea biztos továbbjutó...
Arsenalnak meg kell majd szenvednie, ahogy az Internek is, mert februárral talán összeszedi magát a valenkia. De szerintem mind2en továbbmennek.