Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.22. 14:50:11

FCB_gábor írta:Fura, hogy úgy állítjátok be a dolgokat mintha csak Saviolanak köszönhetnénk a győzelmet, pedig nélküle is rugtunk 2 gólt és még a mérkőzést is hoztuk volna. Az meg megint érdekes a többi gólról miért nem tesz említést senki.
Jah, hogy azt nem Saviola lőtte? sry
Lentebb volt aki Oleguert szidta, hogy mi a 'mit is' ? keres annyira elől, de azt elfelejti, hogy az ő "bénázása" nélkül Saviola gól nélkül zárta volna a tegnapi mérkőzést.
Jajj,hagyjuk már,nem isteníti senki Saviolat,de igenis ott kellett lenni és be kellett rúgni..a többi gólról meg annyit,hogy a 2. gól nagy mák volt,mert Giuly lövése egy [auto_cenzúra] volt és kifele is pattanhatott volna..egyedül a 3. gól az,ami szép volt és tudatosan lőtte Ini..ne húzd csak azért le Saviolat,hogy írhass valamit..azt meg ne állítsd,hogy a tegnapi meccsen bármelyik csatár jobb lett volna nála,mert kajak úgy írsz,mintha Saviola semmit sem érne,csak azt a 7 gólt valahogy elfelejtetted. :roll:

Emellett béke van,nem téged akartalak leb_szni csak kicsit Saviola ellenes a hsz,ami engem,személy szerint zavar,mert kicsi a valóság alapja..de nehogy vita legyen belőle. 8)

Egy a lényeg: FoRcA BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.22. 14:48:51

Sziasztok! Nagyon nagy az oldal, már régóta itt vagyok csak sosem regeltem na mindegy most itt vagyok, az lenne a kérdésem hogy lehet képet betenni a hozzászólásokhoz, próbáltam már de sosem engedi különböző okokból, ha valaki tudná akkor lécci szóljon vissza.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.01.22. 14:44:22

A fő oka, hogy nem igazán ment a játék, az az, hogy Ronaldinhonak nemtett jót a téli szünet. a jó formája megint csaka múlté, remélem ha megjönnek a játszótársak, felpörög. A másik ami nagyon érezhető volt, hogy Deco sem lendült még játékba
Hát hiába ő is vagy egy hónapot kihagyott. Iniesta beállása viszont mindenképp áttörést jelentett a játékunkban. Minden esetre és bíyzom benne, hogy leszünk még olyan formába idén is mint tavaly, játszani fogunk még olyan szépen. Csak kis türelem kell a játékosok felé.
VIsca El Barca!!! Itt az őszi bajnok!!! 8)
-Deco-
Jugador del Barça

2007.01.22. 14:19:14

Hát valóban elég siralmas volt a játékunk..
Unalmas és élvezhetetlen, de a lényeg, hogy nyertünk 8)

És tényleg nem csak Saviolának köszönhető a meccs...
Ha nincs Oleguer szerencsétlen lövése, akkor sztem nem is lőtt volna gólt a meccsen.. Esetleg ha Rijkaard nem cseréli le..
Persze nem játszott rosszul..
És a kifütyülgetések meg egyrészről érthetőek is.. Mondjuk én biztos nem fütyülgetnék egy Barca meccsen sem, akárhogyis játszanak 8)
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.22. 12:57:13

Érdekes, de Thuram és Puyol is ment előre mindig, azt nem említi senki, csak Oleguert.
lionel19

2007.01.22. 12:55:08

Slither írta:
lionel19 írta:Nem láttam a meccset de ha 3-0 akkor mégse jachattunk olyan rosszul mint Espanyol ellen! Liverpool-ról meg annyit hogy nem ő volt jó! A Chelsea védelme volt gyenge!
Igenis gyengén játszottunk, csak az ellenfél (Nástic, aki tök utolsó) volt nagyon gyenge, ellenük jó játékkal 10-et is vághattunk volna.
A Pool viszont jó volt, mert attól, hogy gyenge volt a védelme a Chelseanek, a támadószekciója ugyanaz volt mint máskor, és azzal még igazi helyzetük sem volt.
jah de én a pool támadójátékáról mondtam hogy nem volt erős! Átlővés, meg védelmi hiba !
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.01.22. 12:46:48

Fura, hogy úgy állítjátok be a dolgokat mintha csak Saviolanak köszönhetnénk a győzelmet, pedig nélküle is rugtunk 2 gólt és még a mérkőzést is hoztuk volna. Az meg megint érdekes a többi gólról miért nem tesz említést senki.
Jah, hogy azt nem Saviola lőtte? sry
Lentebb volt aki Oleguert szidta, hogy mi a 'mit is' ? keres annyira elől, de azt elfelejti, hogy az ő "bénázása" nélkül Saviola gól nélkül zárta volna a tegnapi mérkőzést.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.22. 12:42:36

lionel19 írta:Nem láttam a meccset de ha 3-0 akkor mégse jachattunk olyan rosszul mint Espanyol ellen! Liverpool-ról meg annyit hogy nem ő volt jó! A Chelsea védelme volt gyenge!
Igenis gyengén játszottunk, csak az ellenfél (Nástic, aki tök utolsó) volt nagyon gyenge, ellenük jó játékkal 10-et is vághattunk volna.
A Pool viszont jó volt, mert attól, hogy gyenge volt a védelme a Chelseanek, a támadószekciója ugyanaz volt mint máskor, és azzal még igazi helyzetük sem volt.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.01.22. 12:38:58

shearer09 írta:És: ami idegesített de nagyon, hogy az az Oleguer mit képzelt magáról, hogy ő a középcsatár?
És miért fájt ez neked annyira? Sokáig csak Oleguer megindulásaiban volt érezhető a győzni akarás.
Az nem idegesített amikor Ronaldinho úgy vesztett labdát, hogy 30métert hátrált a labdával anélkül, hogy lepasszolta volna a tőle 5méterre lévő csapattársnak?? Azután meg reklamált egy sort miközben az elvesztett labdájával már az ellenfél "támadott".
Kép
lionel19

2007.01.22. 12:33:52

Nem láttam a meccset de ha 3-0 akkor mégse jachattunk olyan rosszul mint Espanyol ellen! Liverpool-ról meg annyit hogy nem ő volt jó! A Chelsea védelme volt gyenge!
recrea
Llegenda del Barça

2007.01.22. 12:04:26

A meccsel nem kell sokat foglalkozni, végre győztünk...iszonyat gyenge focival. Én megértem, hogy a Nou Camp igényes közönsége fütyül, amikor az első félidőben letámad minket a utolsó helyezett és a kapuig sem tudunk eljutni az első félidőben, bár egy mázlis gólt begyötrünk. Saviola hihetetlen gólérzékeny, nagyon érzi a kaput, mindent bever, mindig jó helyen van, fantasztikus...viszont összjátékban sztem eto-hoz képest nulla. Alig ér labdához! Ronnie necces....de a pool ellen úgyis felszívják magukat és visszatérnek a sérültek is, és összjátékban megint a tavalyi barcát látjuk majd. Sajna nincs játszópajtása. Mikor a poolt kaptuk dörzsölgettem a tenyerem, de szombaton megnétztem a cselszki elleni meccsüket...majdnem sírtam, helyzetük nem volt ezeknek a majmoknak, eszetlen összerakott csapat!!!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.22. 11:19:12

kath23 írta:
ronaldinho_10 írta:sziasztok!

annyit szeretnek megkerdezni h Saviola 4 meccsen msot 6 golt rugott v hogy van mert nemtudom lecci irjatok meg!

ilyen csatart nem szabad elengedi! bejon a padrol es kihuz a szarbol minket!
vb-n is jol szerepelt!
tobb bizalom kellene az edzo felol!
4 MECCS( 2 kupa, 2 bajnoki) 7 gól!!!
Kupában egyszer 3mat, visszavágon 2öt, mig bajnokin 1-1 találat!!
hát igen, ez elég jó arány... és ehhez rakjátok azt hozzá, hogy ronaldinho meg csak pihenget a pályán... régebben a csapat megragadta a lehetősséget arra, h ilyenkor a közönséget szórakoztassa, most lesz*rják és mivel egy ilyen kis csapat úgysem fog gólt lőni, ellazsálják a meccset és majd úgyis jön 1-2 gól... lassan ott tartunk, mint a real: elég csak megnézni másnap a neten/texen, hogy mennyi lett az eredmény!!! nem lesz ennek jó vége! hatalmas pofont fog kapni a csapat!!! jön a liverpool és a bajnokságban elkönnyelműsködött pontok is hiányozni fognak a végén!!! ha kicsit odafigyeltek volna, nem kellett volna számolgatni a BL-ben és a ligában is legalább 6-8 pont előnnyel mehetnénk!!! a sevilla 2x kikapott, a real [auto_cenzúra] és mi mégis ugyanannyi ponttal állunk!!!!! és ilyen helyzetben kérdéses saviola jövője :?: :shock:
kath23
Jugador del Barça

2007.01.22. 09:30:35

ronaldinho_10 írta:sziasztok!

annyit szeretnek megkerdezni h Saviola 4 meccsen msot 6 golt rugott v hogy van mert nemtudom lecci irjatok meg!

vb-n is jol szerepelt!
4 MECCS( 2 kupa, 2 bajnoki) 7 gól!!!
Kupában egyszer 3mat, visszavágon 2öt, mig bajnokin 1-1 találat!!
Visca el barca!
ronaldinho_10
Barça C

2007.01.22. 09:18:16

sziasztok!

vb-n is jol szerepelt!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.22. 09:00:37

Subinho írta:- saviola megint jó volt
Hát, ő sem játszott jól. Lőtt egy gólt, meg volt még 1-2 jó megmozdulása. Persze a közönség tüntetett, amikor lecserélték 8)
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.22. 08:46:11

nos, nem láttam a tegnapi meccset, de ahogy olvasom:
- saviola megint jó volt
- a csapat megint gyengén játszott
- ronaldinho megint el ácsorogta a meccset (sajnos egyre jobban hasonlít a névrokonára... a PSG-ben is voltak ilyen pillanatai, amiatt a válogatottból is kikerült!)

ez a teljesítmény nem lesz elég a pool ellen!!! a hétvégén simán legyőzték a cselszit... nem lesz ennek jó vége!!! és szerdán nehogy azt higgyétek, h a betis letérdel a bajnok előtt! láthattuk a margó ellen, hogy most nagyon fel vannak tüzelve!
egyébként nem tudom láttátok-e szombaton a villareal-sevilla meccset??? olyan pontos, gyors, rövidpasszos játékot nyomott a villa, hogy kerekedett a szemem! főleg senna volt nagyon ott a szeren! a "régi" barcára emlékeztetett, amikor kivertük a milant, cselszit és BL-t nyertünk!!! hasonló focit szeretnék már látni a fiúktól!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.21. 23:13:24

Nem volt valami nagyszabású a mai meccs sem, de örüljünk Saviolának meg a győzelemnek.

És valóban, a tabella is szoros nagyon, de nemcsak az első hármas, hanem a mögötte levő kettő csapat miatt is.

Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.01.21. 23:05:31

Kötelező és nagyon fontos győzelem volt,3 38 pontos csapat van,igencsak szoros,bár nekünk még van egy elmaradt meccsünk,az is fontos lenne!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.21. 23:00:31

shearer09 írta: elkezdett volna cselezni, de már rég nem nála volt a labda.
Ez azért komoly. :lol:
Csak az fáj,hogy...ha csak a felét hoznánk a tavalyinak,már lehetne sokpontos előnyünk...mindegy.Szerdán meg kell verni a Betist,és elkezdhetjük gyüjteni a pontelőnyt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
shearer09
Barça B

2007.01.21. 22:57:37

Hello!

Hát én nagyon vártam a meccset, de nem voltam elragadtatva. De a lényeg hogy nyertünk.
Azért abban biztos vagyok hogy a Liverpool ellen nem ilyen motiválatlanul fognak játszani.

És: ami idegesített de nagyon, hogy az az Oleguer mit képzelt magáról, hogy ő a középcsatár? elkezdett volna cselezni, de már rég nem nála volt a labda.

Na mindegy lényeg hogy szerdán győzni kell és legalább lélektani előny van.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.21. 22:55:33

Bizony, Red, igazad volt, én hallottam is a füttykoncertet! De, az igazat megvallva, ez várható volt. Az is, hogy rijkaard lecseréli Saviolát, és az is, hogy a közönségnek nem fog ez a lépés tetszeni.
A lényeg, hogy ha gyenge játékkal is, de biztosan nyert a csapat, ez most nagyon fontos volt!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 22:50:10

Nemzeti Sport Online írta:A második félidőben a Barca nem tűnt motiváltabbnak, ráadásul Saviolát füttykoncert kíséretében Gudjohnsenre cserélte a holland mester. Iniesta is leváltotta Decót. A cserék végül azonban Rijkaardot igazolták, lendületbe hozták a Barcát.
Most olvastam. Csak igazam volt...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 22:30:31

Szerintem az volt a briliáns ebben a meccsben, hogy a Gimnastic nem találta el a kapunkat! Egyszerűen nem engedtük el őket odáig... Jó, nyílván ez a mai deffenzív játékunknak is betudható, de azért 0 kapuralövéssel elintézni egy spanyol 1. osztályú csapatot az nem eccerű, még ha az a liga utolsó is.

Emellett Ronaldinho játéka borzasztó volt ma is. Ha ennyire kedvtelenül játszik, és alig fut, akkor ne is csodálkozzon, hogy a védők mindig rajta vannak és faragják ezerrel. Többet kéne futnia, üresbe helyezkedni nem pedig csak alibiznie, mert rettenetes látni amit művel a pályán ilyenkor. Mondjuk most legalább visszament védekezni párszor, és azért ez már nagy szó nála! :lol:
Valahogy helyre kéne tenni, mert ha a bl-ben is ezt fogja csinálni, akkor lesújt rá a nép haragja :twisted:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 22:21:36

A meccsen a legérdekesebb jelenet szerintem az volt, amikor Saviolát lecserélték.... Hallottátok milyen fütty volt a döntés miatt???? A kommentátor felesleges pofázása miatt alig vettem észre.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.01.21. 21:30:19

NA VÉGREEE!Ami tény:nem brillíroztunk,de nyertünk!!!Egy kicsit furcsálom a közönség reakcióját kettö nullnál hátra passzolgatásnál miért kell kifütyülni a csapatot???!nem ekkora azért a probléma!Rendezni foglyuk a sorainkat és ha nem is ugy mint tavaj,de remélhetőleg megközelítjük majd a tavaji formát!A másik amivel nem értek egyet,saviola lecserélése nagyon [auto_cenzúra] húzás volt!Ezt sem nagyon respektálta a közönsééég!Ronnie szürke volt és nagyon hisztizett ami azt illeti nekem valahogy jobban bejön a üzi hajtja a társait és úgy viselkedik mint egy igazi VEZÉÉR!viszont Puyol végre hasonlított önmagára és a megindulásai szenzációsak voltak!!!!remélem agyraveszik a fiúk,hogy ha megütik a Betist szerdán megint mögöttünk a mezőőny!!!!!Ugyhogy:FORCA BARCCCCA!!!! :wink:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Lezárt