Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Director del Fútbol
Én emlékszem egy riportra, amikor Kopunovic mondta a jellegzetes lökött arckifejezéséval és akcentusával:Boixos írta:de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
"Kell csúszni-mászni..."
Azt nem tudom, melyik meccs előtt, de biztos, hogy a BL-menetelés idején. Azért vagyok biztos benne, mert évekig idéztük ezt a mondatát

Valdes szerintem is jó a Barcába. Sokáig nem így gondoltam, de a teljesítményével meggyőzött.
-
- Llegenda del Barça
Ati, persze, h tudom miről beszélsz! az anderleht-meccs után másfél hétig nem tudtam beszélni, úgy kiüvöltöttem magam
de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
valdes jó a barcának. csak h a topik témájától se térjek el. annyira.

de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
valdes jó a barcának. csak h a topik témájától se térjek el. annyira.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Kuntic is nagyon jó volt, de Kopunovic játéka nekem az agilitása miatt jobban tetszett.
-
- Director del Fútbol
Üdv a fórumon!ke.andy írta:ahogyan 95-96 között mondta valahol, valaki () csúszni mászni kell...
Az a valaki Goran Kopunovics volt, imádtam

Abban az időszakban talán a legjobb Magyarországon játszó csatár... És tényleg csúszott-mászott... Az Anderlecht ellen a visszavágón lőtt gólját sosem fogom elfelejteni! Szerintem Boixos barátom is tudja, miről beszélek

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Micsoda???ke.andy írta:... O.P és V.V nem Barca szintü játékosok...
Valdes nagyon jó kapus,szerintem Európában benne van a legjobb 5-ben.
Nem akkor kéne bírálni,amikor tartósan az egyik legjobb teljesítményt nyújtja.Az meg,hogy nem Barca szintű,egyenesen nevetséges...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Semmi baj nincs Valdessel, de ha vennénk csak Ustari! De nem fogunkCsak a Barca! írta:Nem értem mi bajotok van Valdessel szerintem nem olyan rossz kapus, az utóbbi időben jól véd. Ki tudnátok elképzelni a kapuban helyette? Na jó mundjuk egy Buffont én is szivesebben látnék.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem értem mi bajotok van Valdessel szerintem nem olyan rossz kapus, az utóbbi időben jól véd. Ki tudnátok elképzelni a kapuban helyette? Na jó mundjuk egy Buffont én is szivesebben látnék. 

Sziasztok,
most írok először.. így picit megszalad a klaviatúrám...1. a meccs valóban nem volt annyira jó... bár a lényeg az, hogy nyertünk... mint ahogyan azt mindenki írta. Az mondjuk érdekes volt hogy Roni akkor kezdett el valamit tenni, mikor bejött Gudy, Saviola helyett... De Henke L. hiányzik!!! ... Fütyülni én sem fütyülnék...
Főként mert a Celta elleni meccset kint fogom nézni a pálya mellöl.... már nagyon várom... Ronit szerintem le kellene cserélni 1x 2x, ez már bejött Frank-nek kb 2 éve.... Attól talán magához térne... Thuram nagyon jó volt. Guily pedig legalább meghal a pályán... ahogyan 95-96 között mondta valahol, valaki (
) csúszni mászni kell... Xavi most ezen a meccsen csak árnyék volt.. ahogy sokan mások... O.P és V.V nem Barca szintü játékosok... Sly pedig valamivel többet (sokkal többet) dolgozik mint Gio.. Azt hiszem egyenlőre ennyi....
Üdv.
Egy "Barcafan lány"
most írok először.. így picit megszalad a klaviatúrám...1. a meccs valóban nem volt annyira jó... bár a lényeg az, hogy nyertünk... mint ahogyan azt mindenki írta. Az mondjuk érdekes volt hogy Roni akkor kezdett el valamit tenni, mikor bejött Gudy, Saviola helyett... De Henke L. hiányzik!!! ... Fütyülni én sem fütyülnék...

Üdv.
Egy "Barcafan lány"
-
- Director del Fútbol
Nekem nem a rossz formával van gondom,hanem inkább a motivációval.
A rossz forma eltűnik,a motivációhiánnyal viszont már nehéz mit kezdeni.
Meg kellene mutantni néhány játékosnak a mai Heat meccset!
Ezt hívják küzdésnek,nem azt a sétálgatás és nyavajgást,amit Ronaldinho művel.Wade ötször annyit kap egy meccsen,és nézzük meg,hogy mit művel...
Mikor lesz akkora sportember Ronaldinho,mint Alonzo Mourning?Rossz vesével,37 évesen megszakad a pályán,pedg alig néhány hónapja elérte élete célját.
Lehet,hogy hülyeség ez a párhuzam,de nekem ez jutott eszembe,ahogy néztem ma az NBA-t.
Egyébként Ronaldinhot leszámítva sztem nem lesz gond a motiváltsággal,a két visszatérő játékosnál szóba se jöhet ilyen,Puyol az Puyol,Thuram és Marquez a helyükért küzdenek,Iniesta pályafutása elején jár,Xavin még sose láttam,hogy ne lenne meg benne a motiváció,úgyhogy sztem nincs gond.
Deco esetében pedig nem szabad semilyem következtetést levonni,mert elég rég nem játszott,ez meglátszott a játékán,bele fog lendülni!
Ronaldinhonak meg ébresztőőőő!
Forza Barca!
A rossz forma eltűnik,a motivációhiánnyal viszont már nehéz mit kezdeni.
Meg kellene mutantni néhány játékosnak a mai Heat meccset!
Ezt hívják küzdésnek,nem azt a sétálgatás és nyavajgást,amit Ronaldinho művel.Wade ötször annyit kap egy meccsen,és nézzük meg,hogy mit művel...
Mikor lesz akkora sportember Ronaldinho,mint Alonzo Mourning?Rossz vesével,37 évesen megszakad a pályán,pedg alig néhány hónapja elérte élete célját.
Lehet,hogy hülyeség ez a párhuzam,de nekem ez jutott eszembe,ahogy néztem ma az NBA-t.
Egyébként Ronaldinhot leszámítva sztem nem lesz gond a motiváltsággal,a két visszatérő játékosnál szóba se jöhet ilyen,Puyol az Puyol,Thuram és Marquez a helyükért küzdenek,Iniesta pályafutása elején jár,Xavin még sose láttam,hogy ne lenne meg benne a motiváció,úgyhogy sztem nincs gond.
Deco esetében pedig nem szabad semilyem következtetést levonni,mert elég rég nem játszott,ez meglátszott a játékán,bele fog lendülni!
Ronaldinhonak meg ébresztőőőő!
Forza Barca!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És a kerettel is csínján bánni, mert ez a csapat 99%-ban a BL és bajnok csapat gerince!
Drasztikus vagyBotond!
Azért minden csapatnak vannak hullámvölgyei! nem lehet mindig a maxot teljesíteni !!
Persze a tegnapi meccs nem volt emlékezetes de azért a tabella élén állunk!!
Ezt nem árt figyelembe venni..ha nem is szépen de legalább eredményesen kell játszani.
A szépség nem minden!
Azért minden csapatnak vannak hullámvölgyei! nem lehet mindig a maxot teljesíteni !!
Persze a tegnapi meccs nem volt emlékezetes de azért a tabella élén állunk!!
Ezt nem árt figyelembe venni..ha nem is szépen de legalább eredményesen kell játszani.
A szépség nem minden!

VISCA EL BARCA
-
- Barça C
REmélem azoknak lesz igazuk akik Eto'o és Messi visszatérésétől hatalmas változást várnak!!Tegnap is amit nyujtott a csapat az katasztrofális volt!!!0 játék 0 akarat!!Senki nem felejtett el focizni,szerintem edzési problémák vannak!!Valamit nemjol csinál Frank,Neeskens meg egy nagy 0-nak tünik nekem!A keretre is ráférne egy nagy frissités,de talán az edzőkkel van a legnagyobb baj!!Ha nem javul fel a csapat se BL,se bajnokság!Bénábbak vagyunk majdnem mint a real
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bizony ám meg lehet nézni hogy fociznak mostanában, nem futnak csak ácsorognak, a taktika "a majd lesz valami", ami néha bejön az ellenféllel szemben néha meg nem. Meg lehet nézni, hogy a tegnap a meccs elején a Nastic játékosok tekertek mindt állat, a barca meg csak nézett hogy akkor most mi is van, aztán szegények elfáradtak, de ők legalább megpróbálták. És most ebben a lagymatag társulatban azért tud jól játzsani a Savi mert talán ő az egyetlen (meg néha Puyol) aki hajt a győzelemért.Zozzy 5 írta:Ja. Én hallottam olyanokat hogyha naon elengedték magukat a fiúk tavaly akkor azért Henk odapörkölt egy két erősebb szóval. Rijkaard túl szelíd.
-
- Llegenda del Barça
Ja. Én hallottam olyanokat hogyha naon elengedték magukat a fiúk tavaly akkor azért Henk odapörkölt egy két erősebb szóval. Rijkaard túl szelíd.Csak a Barca! írta:Hát könnyű biztos nem lesz, de ha végre a csapat felspanolva, égve a győzniakarástól menni ki a pályára és hajlandóak lennének "meghalni" a győzelemért, akkor nem lenne gond, de sajnos mostanában tényleg ez a nyugdíjas focistílus uralkodott el a csapaton, amiből jó lenne minnél elöbb kilábalni. Ezt csak az edző segítheti elő. Ha mondjuk itt lenne az öreg Henk biztos gyorsan túllenének rajta, de nem érzem Rijkardban azt a nagy motiváló képességet ami Ten Catéban megvolt. És akkor nem lenne hogy rosszul játszik a Raffa, rosszul játszik a Gio, Sylvinho, Beletti, meg a többi. Érdekes tavaj még jók voltak.
Na. Ez a véleményem.
-
- Llegenda del Barça
Nyugi, Eto'o-val minden más lesz. Ő nem csak egy egyszerű befejezőcsatár, ő Dinho egy alapfeltétele is sztem(legalábbis mostanába naon úgy tűnik). Én még most is azt mondom h nem volt egy tragikus meccs. A védelemben javultunk és ez volt most inkábba fontos sztem mert Eto'o-val majd a csatárprobléma is megoldódik.
-
- Llegenda del Barça
az a baj, hogy Ronnie miatt nem tudott felfutni.
Ronnie oldalán "két ember helyett" kell védekezni, ez tavaly nem így volt és Ronaldinho tegnap semmit sem mozgott, egy helyben várta a labdát, így egyértelmű, hogy nem volt helye felfutni.
Ronaldinho az év végén már kilábalni látszott a gyengébb formából, de idénre megint visszaesett. nagyon bízok benne, hogy a sérültek visszatérésével ő is és az egész csapat jobb lesz, mert, ha nem akkor -ne áltassuk magunkat- sem BL, sem liga.
Ronnie oldalán "két ember helyett" kell védekezni, ez tavaly nem így volt és Ronaldinho tegnap semmit sem mozgott, egy helyben várta a labdát, így egyértelmű, hogy nem volt helye felfutni.
Ronaldinho az év végén már kilábalni látszott a gyengébb formából, de idénre megint visszaesett. nagyon bízok benne, hogy a sérültek visszatérésével ő is és az egész csapat jobb lesz, mert, ha nem akkor -ne áltassuk magunkat- sem BL, sem liga.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát könnyű biztos nem lesz, de ha végre a csapat felspanolva, égve a győzniakarástól menni ki a pályára és hajlandóak lennének "meghalni" a győzelemért, akkor nem lenne gond, de sajnos mostanában tényleg ez a nyugdíjas focistílus uralkodott el a csapaton, amiből jó lenne minnél elöbb kilábalni. Ezt csak az edző segítheti elő. Ha mondjuk itt lenne az öreg Henk biztos gyorsan túllenének rajta, de nem érzem Rijkardban azt a nagy motiváló képességet ami Ten Catéban megvolt. És akkor nem lenne hogy rosszul játszik a Raffa, rosszul játszik a Gio, Sylvinho, Beletti, meg a többi. Érdekes tavaj még jók voltak.
Na. Ez a véleményem.
Na. Ez a véleményem.
-
- Director del Fútbol
Szerintem vicc,hogy Zambrotta egyest kapott,hiábatlanul védekezett,az igaz,hogy nem segítette a támadásokat,de ezt még a középpályások és a támadók sem tették meg!Egy védőtől várják,hogy alapfeladatán kívül egyedül szedje szét az ellenfél védelmét?
A támadósorral van a legnagyobb gond,és ez a gond meg is marad,amíg nem jönnek vissza a sérültek.
Az ő motivációjukkal tuti nem lesz gond,hátha átragasztják Ronaldinho-ra is.
Nagyon nehéz lesz a Betis ellen,nemtom mennyi esély van a 3 pont elhozására,de nagyon jó lenne!
A támadósorral van a legnagyobb gond,és ez a gond meg is marad,amíg nem jönnek vissza a sérültek.
Az ő motivációjukkal tuti nem lesz gond,hátha átragasztják Ronaldinho-ra is.
Nagyon nehéz lesz a Betis ellen,nemtom mennyi esély van a 3 pont elhozására,de nagyon jó lenne!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem a Mundónál nem szeretik a Lukit, a Broki meg a Sylva is legalább kettest szokott kapni egy hulla gyenge produkció után... Az olasz haverunk meg egyest...
Gyula teljesítménye ismét a nulla felé konvergált, max. a "gólja" miatt kapott kettest.
Nekem egyébként jobban tetszett a védelem így (Thuram-Márkó mindegy), mert a Béla, a Broki, meg a Sylva is iszonyat gyenge.
Ronaldinho... Rossz nézni, remélem Eto'oval karöltve megjön a kedve játszani...
Gyula teljesítménye ismét a nulla felé konvergált, max. a "gólja" miatt kapott kettest.
Nekem egyébként jobban tetszett a védelem így (Thuram-Márkó mindegy), mert a Béla, a Broki, meg a Sylva is iszonyat gyenge.

Ronaldinho... Rossz nézni, remélem Eto'oval karöltve megjön a kedve játszani...
-
- Llegenda del Barça
katt ide:kovinho írta:Sziasztok! Nagyon nagy az oldal, már régóta itt vagyok csak sosem regeltem na mindegy most itt vagyok, az lenne a kérdésem hogy lehet képet betenni a hozzászólásokhoz, próbáltam már de sosem engedi különböző okokból, ha valaki tudná akkor lécci szóljon vissza.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
egyébként már m,egint furcsálom egy kicsit az elmundo osztályzatait...
Zambrotta: 1
Giuly: 2
etc...
Zambi lett volna tegnap a leggyengébb? egyszer adtak be az ő oldaláról.
vak vagyok?

mellesleg jó lenne eldönteni, hogy melyik oldalon játsszon, mert ez az ide-oda tologatás senkinek sem jó.
- Subinho
- Director del Fútbol
mennyi türelem kell??? 5 hónap csak elég volt!!!Gauchomester írta:A fő oka, hogy nem igazán ment a játék, az az, hogy Ronaldinhonak nemtett jót a téli szünet. a jó formája megint csaka múlté, remélem ha megjönnek a játszótársak, felpörög. A másik ami nagyon érezhető volt, hogy Deco sem lendült még játékba
Hát hiába ő is vagy egy hónapot kihagyott. Iniesta beállása viszont mindenképp áttörést jelentett a játékunkban. Minden esetre és bíyzom benne, hogy leszünk még olyan formába idén is mint tavaly, játszani fogunk még olyan szépen. Csak kis türelem kell a játékosok felé.
VIsca El Barca!!! Itt az őszi bajnok!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
jaja, ez így van! oleguert én sem csípem, de amit mostanában ronaldinho művel, az vérlázító! ezért mondtam mindíg is, soha nem fog felérni az isteni Rivaldohoz! ő ha rossz formában volt, akkor is jobban játszott, mint most ronaldinho...FCB_gábor írta:És miért fájt ez neked annyira? Sokáig csak Oleguer megindulásaiban volt érezhető a győzni akarás.shearer09 írta:És: ami idegesített de nagyon, hogy az az Oleguer mit képzelt magáról, hogy ő a középcsatár?
Az nem idegesített amikor Ronaldinho úgy vesztett labdát, hogy 30métert hátrált a labdával anélkül, hogy lepasszolta volna a tőle 5méterre lévő csapattársnak?? Azután meg reklamált egy sort miközben az elvesztett labdájával már az ellenfél "támadott".
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Amúgy én azon állásponton vagyok hogy Saviola egy nagyon jó játékos és megérdemelné ezen teljesítménye után hogy legalább a kispadra beférjen ja ás nagyon remélem hogy Eto'o visszatérésével ismét rettegni fog tőlünk a világ!