Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én emlékszem egy riportra, amikor Kopunovic mondta a jellegzetes lökött arckifejezéséval és akcentusával:Boixos írta:de nem a Simi mondta ezt a csúszni, mászni témát a kinti grashoppers elleni meccs előtt, amikor a gyökér svájciak leüzemicsapatoztak minket?
Üdv a fórumon!ke.andy írta:ahogyan 95-96 között mondta valahol, valaki () csúszni mászni kell...
Micsoda???ke.andy írta:... O.P és V.V nem Barca szintü játékosok...
Semmi baj nincs Valdessel, de ha vennénk csak Ustari! De nem fogunkCsak a Barca! írta:Nem értem mi bajotok van Valdessel szerintem nem olyan rossz kapus, az utóbbi időben jól véd. Ki tudnátok elképzelni a kapuban helyette? Na jó mundjuk egy Buffont én is szivesebben látnék.
Bizony ám meg lehet nézni hogy fociznak mostanában, nem futnak csak ácsorognak, a taktika "a majd lesz valami", ami néha bejön az ellenféllel szemben néha meg nem. Meg lehet nézni, hogy a tegnap a meccs elején a Nastic játékosok tekertek mindt állat, a barca meg csak nézett hogy akkor most mi is van, aztán szegények elfáradtak, de ők legalább megpróbálták. És most ebben a lagymatag társulatban azért tud jól játzsani a Savi mert talán ő az egyetlen (meg néha Puyol) aki hajt a győzelemért.Zozzy 5 írta:Ja. Én hallottam olyanokat hogyha naon elengedték magukat a fiúk tavaly akkor azért Henk odapörkölt egy két erősebb szóval. Rijkaard túl szelíd.
Ja. Én hallottam olyanokat hogyha naon elengedték magukat a fiúk tavaly akkor azért Henk odapörkölt egy két erősebb szóval. Rijkaard túl szelíd.Csak a Barca! írta:Hát könnyű biztos nem lesz, de ha végre a csapat felspanolva, égve a győzniakarástól menni ki a pályára és hajlandóak lennének "meghalni" a győzelemért, akkor nem lenne gond, de sajnos mostanában tényleg ez a nyugdíjas focistílus uralkodott el a csapaton, amiből jó lenne minnél elöbb kilábalni. Ezt csak az edző segítheti elő. Ha mondjuk itt lenne az öreg Henk biztos gyorsan túllenének rajta, de nem érzem Rijkardban azt a nagy motiváló képességet ami Ten Catéban megvolt. És akkor nem lenne hogy rosszul játszik a Raffa, rosszul játszik a Gio, Sylvinho, Beletti, meg a többi. Érdekes tavaj még jók voltak.
Na. Ez a véleményem.
katt ide:kovinho írta:Sziasztok! Nagyon nagy az oldal, már régóta itt vagyok csak sosem regeltem na mindegy most itt vagyok, az lenne a kérdésem hogy lehet képet betenni a hozzászólásokhoz, próbáltam már de sosem engedi különböző okokból, ha valaki tudná akkor lécci szóljon vissza.
mennyi türelem kell??? 5 hónap csak elég volt!!!Gauchomester írta:A fő oka, hogy nem igazán ment a játék, az az, hogy Ronaldinhonak nemtett jót a téli szünet. a jó formája megint csaka múlté, remélem ha megjönnek a játszótársak, felpörög. A másik ami nagyon érezhető volt, hogy Deco sem lendült még játékba
Hát hiába ő is vagy egy hónapot kihagyott. Iniesta beállása viszont mindenképp áttörést jelentett a játékunkban. Minden esetre és bíyzom benne, hogy leszünk még olyan formába idén is mint tavaly, játszani fogunk még olyan szépen. Csak kis türelem kell a játékosok felé.
VIsca El Barca!!! Itt az őszi bajnok!!!
jaja, ez így van! oleguert én sem csípem, de amit mostanában ronaldinho művel, az vérlázító! ezért mondtam mindíg is, soha nem fog felérni az isteni Rivaldohoz! ő ha rossz formában volt, akkor is jobban játszott, mint most ronaldinho...FCB_gábor írta:És miért fájt ez neked annyira? Sokáig csak Oleguer megindulásaiban volt érezhető a győzni akarás.shearer09 írta:És: ami idegesített de nagyon, hogy az az Oleguer mit képzelt magáról, hogy ő a középcsatár?
Az nem idegesített amikor Ronaldinho úgy vesztett labdát, hogy 30métert hátrált a labdával anélkül, hogy lepasszolta volna a tőle 5méterre lévő csapattársnak?? Azután meg reklamált egy sort miközben az elvesztett labdájával már az ellenfél "támadott".