Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hatalmas butaság lenne, ha ide szerződne, nincs meg a kellő technikája a csapatba, köze sincs a Barca által játszott játékstilushoz...Game90 írta:Na elolvastam a Lampard-os cikket![]()
12 millióért nem lenne drága, csak hát az igen magas fizetéseSztem neki nem szabad Angliából távoznia
főleg nem Spanyolországba. Meg kit küldenénk el
![]()
Edzőváltásról szó sincs. Egy egy rosszabb meccs után felmerül itt a fórumon, de pl. az amúgy is kamu spanyol sajtóban még csak hamva sincs annak, h Franknek inogna a széke.Los Banditos írta:Tényleg nagyon sok minden van kilátóban.egy esetleges edzőváltás?Talán Koeman![]()
Abaszolút egyetértek azzal, h nem a Madrid vagyunk, és nem vehetünk meg mindenkit, akinek tetszik a játéka. Ugyhogy ilyen Céronaldos és hasonló társai ötleteket sztem lehet is ezentúl hanyagoldni.Lujo írta:az ablakon. Mondok pár példát: Itt van pl. Quaresma. Ha őt megvennénk, akkor Giulyn túl kellene adni, amit eleve olcsón tudnánk csak megtenni (ami már eleve pénz pocsékolás), a portugál meg nem 2 fillérbe kerülne s valszeg padozna messzi mögött egy évet, s menne tovább, mert ő fiatal s játszani akar mindenképp.
[...]
A csatárkérdés már problémásabb. Hogy ki legyen a cserecsatár, Saviola, vagy Guddy? Hát én mindkettőt remek csatárnak tartom. Mindegyiknek van előnye, s hátránya is a másikkal szemben. Kettejük közt biztos csak érzelmi alapon tudnék dönteni, s mivel nagyon csípem a Nyulat, ezért vele szerződést hosszabbítanék, hamár ennyire ragszkodna hozzánk, Guddít meg elküldeém 1 évre kölcsönbe.
Persze biztos vannak még kérdések a csapat körül, de most ennyi jutott eszembe. Egy valamit kell megtalulni, mégpedig azt, hogy mi nem a Real Madrid vagyunk, nem dobunk ki évről-évre feleslegesen euro tízmilliókat, mikor van egy jó csapatunk. Mert remélem azt aztán végleg nem kétli senki, hogy a csapatunk összességében jó.
Ő viszont ha elmenne, akkor most menne, most pedig van azon a poszton két emberünk és Zambrotta is tud azon a helyen játszani. Bale pedig csak akkor jönne, ha vagy Heinze vagy Evra menne. Szerintem.Csak a Barca! írta:Bizony rá. Nem akar eljönni még, de mihelyt már nem csak evraval kell megküzdenie a csapatbakerülésért, hanem Bale-el is lehet rájönne hogy nincs keresni valója a MUban és szerintem nagyon jó kis játékos,de ezt asszem nem kell fejtegetni.
Vito írta:első blikkre, de másodikra sem örülnék a dolognak, mert vagy Xavi, vagy Deco menne a levesbe...
ez a céronaldo is?!
jó játékos, emberileg lehet, hogy egy kicsit "furcsa", de az érzést már ismerhetjük, ugyanis van egy Eto'o-nk. és azért aMdridon is sokat lendítene az tuti.
dehát kinek a helyére menne?
padra biztos nem!
Eto'o, Messi, Céronaldo, R10 tuti kezdő!
lehet, hogy Ronnie visszatérne a középpályára?
de akkor új taktika kellene!
de erre Rijkaard nem igazán vevő!
akkor új edző is képben van?
14:59 - Pályán kívül is "El Clasico"! A Real Madrid és a Barcelona is komoly erőket mozgósít Cristiano Ronaldo megszerzése érdekében. A portugálra a fővárosiaknak van nagyobb esélye, mert a katanánok inkább Lampradra összpontosítanának. Mijatovic a következő hetekben már el is kezdené a tárgyalásokat Ronaldo ügyében. (Sport - katalán)
első blikkre, de másodikra sem örülnék a dolognak, mert vagy Xavi, vagy Deco menne a levesbe...Eleddig ugyanis ezt nem tette meg, a kontraktusa pedig 2008 júniusában lejár. A brit 'The Guardian' értesülései szerint ráadásul továbbra sem lüktetőek a tárgyalások, amit megerősített Lampard ügynöke is. „Beszéltem Peter Kenyonnal karácsony előtt, s tervezem, hogy tárgyalok vele hamarosan, jelenleg tehát itt tartunk. Az ügy pillanatnyilag parkoló pályán van. A labda a Chelsea oldalán pattog, Frank távozhat, ha akar. Mindenki által ismert az a FIFA szabály mely a szerződése kitöltésének bizonyos időtartama után engedélyezi a távozását" - nyilatkozta Steve Kutner.
Lujo írta:Látom páran megint vannak, akik azt hiszik, hogy mi a Real Madrid igazolás politikását követjük. De ideje lenne megtanulni, hogy mi a Barcelona vagyunk, s most végre olyan elnökségünk van (ellentétben ugye Gaspartékkal), akik feleslegesen nem szórják a pénzt az ablakon. Mondok pár példát: Itt van pl. Quaresma. Ha őt megvennénk, akkor Giulyn túl kellene adni, amit eleve olcsón tudnánk csak megtenni (ami már eleve pénz pocsékolás), a portugál meg nem 2 fillérbe kerülne s valszeg padozna messzi mögött egy évet, s menne tovább, mert ő fiatal s játszani akar mindenképp.
Vagy itt van mondjuk Luque. Az ő Barcelonába hozatala alapvetően jó ötlet lenne, ha nem Ronnie és Messi foglalná el azt a két posztot, ahol ő játszhat. Ezu pont azért jó a csapatnak, mert ő Ronnie cseréje, tudja, hogy mennyit fog játszani, nem reklamál a több játéklehetőségért, stb. Ha már mindenképp el akarjuk hajtani, akkor sem kell Ronnie mögé igazolni senkit sem, hisz akkor Dos Santost lehet a keretbe felhozni. Biztos vagyok benne, hogy megállná a helyét.
Gio, vagy Sylvinho szerződés hosszabbításának a felvetése már jogosabb, de azért azt hiszem, hogy 1 évet eljátszanak ők ketten. Talán valaki említette korábban Heinzét, ő esetleg jó lehetne egyikük helyére, tekintve, hogy nyáron ingyen igazolható, s jobb is mindkettőnél.
Deco és Xavi elküldéséről, vagy eladásáról meg inkább nem is mondok, csak annyit, hogy szerintem aki ezt a két játékost elküldené, az nem régóta figyelheti kedvenc csapatunk játékát, nem nagyon tudja, hogy kik ők, mit tudnak.
A csatárkérdés már problémásabb. Hogy ki legyen a cserecsatár, Saviola, vagy Guddy? Hát én mindkettőt remek csatárnak tartom. Mindegyiknek van előnye, s hátránya is a másikkal szemben. Kettejük közt biztos csak érzelmi alapon tudnék dönteni, s mivel nagyon csípem a Nyulat, ezért vele szerződést hosszabbítanék, hamár ennyire ragszkodna hozzánk, Guddít meg elküldeém 1 évre kölcsönbe.
Persze biztos vannak még kérdések a csapat körül, de most ennyi jutott eszembe. Egy valamit kell megtalulni, mégpedig azt, hogy mi nem a Real Madrid vagyunk, nem dobunk ki évről-évre feleslegesen euro tízmilliókat, mikor van egy jó csapatunk. Mert remélem azt aztán végleg nem kétli senki, hogy a csapatunk összességében jó.
Bizony rá. Nem akar eljönni még, de mihelyt már nem csak evraval kell megküzdenie a csapatbakerülésért, hanem Bale-el is lehet rájönne hogy nincs keresni valója a MUban és szerintem nagyon jó kis játékos,de ezt asszem nem kell fejtegetni.Game90 írta:Heinzére gondolsz![]()
![]()
Mondjuk ő sem lenne rossz választás, de asszem nem akar eljönni a MU-tól
Heinzére gondolszCsak a Barca! írta:Meg van ki találtam ki kell a védelem bal oldalára! Simán meg is lehetne szerezni szerintem főleg most hogy a MU vesz egy újabb bal hátvédet (Gareth Bale), így a patkány már csak a 3madik csere lesz. Még nehezebb lesz neki a kezdőbejutás.
Fórumos cuccban igazad van...de.. azért mert Xavi a sérülése óta,és inkább úgy mondom,h Iniesta nagy mértékű fejlődése óta,valamennyire háttérbe szorult,még nem kell elküldeni a Klub egyik Ikonját!Csak a Barca! írta:Én is erre szavaztam volna, ha lehetett volna.lionelmessi19 írta:...én elküldeném Giulyt, Ezqut és Guddyt is...
Szentségtörést követtem el? Hát ez van. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye. Akkor semmi értelme nem lenne a fórumnak nem?
Én is erre szavaztam volna, ha lehetett volna.lionelmessi19 írta:...én elküldeném Giulyt, Ezqut és Guddyt is...
1. Quaresma már játszott a barcában, és nem vált be, el kellett küldeni.Csak a Barca! írta:Ezt a Ricardo Quaresma-t beújíthatnánk. A Chealsky nagyon hajt rá. 14 millió fontot kérnek érte. Az azért nem kevés, de nagyon jó is a gyerek simán odaadnám nekik cserib vagy a gyula-ezq párost, vagy a xavit. Láttam róla videókat, durva miket művel.
Ezt most nem mondtad komolyan ugye?botond kiru írta:Valahol azt olvastam,hogy Belletivel is hosszabbitottak,kár volt.Három éve ha eladtunk 6-8 játékost,ill. visszavonultak(Luis Enr.,Klaivert,P.Anderson,Cocu stb.),és helyettük tudatosan posztra igazoltunk,akkor most miért nem tesszük meg?!!Bal védő:1 marad,1 igazolni,Belleti mehet,Edmilson mehet,Giuly mehet,Ezquero mehet.Szerintem 1 bhv,1 vkp,1kkp,1 szélső támado,1 k támado + a tarcsibol 1-2 tehetséget felhozni.Ha nagyon drasztikusak vagyunk,akkor Deco is mehet,de a helyére igazán nagy klasszist kellene igazolni.