A Magyar Barca Zártosztály #2
Igazad van Büky, nagyon kellene pörgetni a cseréket, hogy mindenki sokat játszhasson (és azt minél nagyobb/magasabb teljesítménnyel/fordulatszámmal tegye), de pont ezt kell a Selejtezőn is tennünk!
Tépni mint a puskagolyó le-fel, és ha elfáradunk--> csere azonnal!
Gyakorolni kell ezt is... meg akár kettessével, meg sorcserével is lehet "operálni".
Ki kell próbálni azt is pl. hogy ki-kivel érti meg jobban magát a pályán, és akkor igyekezni hogy akik vágják egymás gondolatát, lehetőség szerint együtt legyenek fenn!
Ehhez nem kell mást tenni, csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni meg minél többet együtt játszani...
Vannak előttünk és utánunk is jönnek sajnos mindig.
Tépni mint a puskagolyó le-fel, és ha elfáradunk--> csere azonnal!
Gyakorolni kell ezt is... meg akár kettessével, meg sorcserével is lehet "operálni".
Ki kell próbálni azt is pl. hogy ki-kivel érti meg jobban magát a pályán, és akkor igyekezni hogy akik vágják egymás gondolatát, lehetőség szerint együtt legyenek fenn!
Ehhez nem kell mást tenni, csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni meg minél többet együtt játszani...
Vannak előttünk és utánunk is jönnek sajnos mindig.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Hali!
Nekem ezzel az "A" vs."B" csapatos felállással csak annyi a gondom (azon kívül, hogy az A csapatnak maradandó lelki sérüleseket okozunk majd
), hogy így azért baromi sokan fognak ülni.
Ezért azt javaslom, (hogyha mindenképpen ehhez a megoldáshoz ragaszkodunk), hogy szigorúan 5 perces cserék legyenek, akkor talán mindenki játszik eleget.
Amúgy 5 előtt van vki elöttünk??? Érdemes lenne egy picit korábban jönni
CSövi.
Nekem ezzel az "A" vs."B" csapatos felállással csak annyi a gondom (azon kívül, hogy az A csapatnak maradandó lelki sérüleseket okozunk majd

Ezért azt javaslom, (hogyha mindenképpen ehhez a megoldáshoz ragaszkodunk), hogy szigorúan 5 perces cserék legyenek, akkor talán mindenki játszik eleget.
Amúgy 5 előtt van vki elöttünk??? Érdemes lenne egy picit korábban jönni

CSövi.
Véleményem szerint igen.
A Tornáig talán mindenképpen szerencsés lenne ha külön külön Csapatként, de mégis együtt pontosabban egymás ellenében készülnénk szombatonként (megfejelve persze egy-két teljesen "idegen" csapattal a felkészítést)...
De ez csak javaslat volt, és kíváncsi lennék a többiek véleményére is, mert mi itt k*rvajól elvagyunk, de a többiek, A CSAPAT elképzelései is érdekelnének, mert a CSAPAT nem Bercyből, és gnorbertből áll.
Ha nem írjátok le a gondolataitokat, nem lehet úgy alakítani a dolgokat hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen.
Valamiért behalt a fórumozás, pedig régebben ment itt a szövegelés rendesen... Többek közt erre a "miért"-re is fényt kéne deríteni!
Persze az megint más tészta ha jön egy két "vendégjátékos" a hétvégén, és őket kell elosztani, de ez legyen a majdani kellemes "probléma"...
A Tornáig talán mindenképpen szerencsés lenne ha külön külön Csapatként, de mégis együtt pontosabban egymás ellenében készülnénk szombatonként (megfejelve persze egy-két teljesen "idegen" csapattal a felkészítést)...
De ez csak javaslat volt, és kíváncsi lennék a többiek véleményére is, mert mi itt k*rvajól elvagyunk, de a többiek, A CSAPAT elképzelései is érdekelnének, mert a CSAPAT nem Bercyből, és gnorbertből áll.
Ha nem írjátok le a gondolataitokat, nem lehet úgy alakítani a dolgokat hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen.
Valamiért behalt a fórumozás, pedig régebben ment itt a szövegelés rendesen... Többek közt erre a "miért"-re is fényt kéne deríteni!
Persze az megint más tészta ha jön egy két "vendégjátékos" a hétvégén, és őket kell elosztani, de ez legyen a majdani kellemes "probléma"...
-
- Entrenador del Barça
Az elkövetkező focik alkalmával akkor folyamatosan csak a két keret jáccon egymás ellen és ezt fejeljük meg egy műfűves játékkal a selejtező előtt! Rendben???Igyekezni kellene pl. azon hogy a Selejtezők, meg Tornák előtt minél többet játsszon együtt az A is meg a B is, hogy legalább a megmérettetések előtt többet, és jobban "érezzék egymást" a pályán...
Ennek szellemében - ismételten - javasolnám (kérném - léééégyszíííves, naaaaaa), hogy próbáljunk meg a hétvégéken (a Tornáig bezárólag) külön csapatokat alkotni, és az örömfocit nemcsak az A gárda kedvéért feladni.
Én is jobban szeretném ha megmaradna a szombati foci is, de sajnos nem mindig tudom megszervezni.Ha az A szervez magának focit a szokásos szombati 17-19-ig lévő idősíkba természetesen a legkevésbé sem baj (mi a fenéért lenne...?).
Sőt! Minél többet szervezel magatoknak, annál jobbak lesztek, és annál nagyobb eséllyel értek el jó eredményt a Tornán. Ez a cél.
Csak akkor ez legyen biztos. Mármint hogy nem jöttök (hogy mi is eszerint tudjunk készíteni magunkat - kell-e több ember stb...)
Mert ha jól vettem ki a szavaidból még a pálya sem fix, tehát még az is lehet hogy jöttök szombaton a szokásosra, és akkor ott leszünk 20-an (ha tényleg hozunk plussz 1-2 játékos kedvűt arra készülve hogy nem jöttök).
Azért állapodtam meg Popey-el abban, hogy a mai nap a határidő!
Mindenki összeszedi a csapatát és ha megvan az emberanyag akkor foglalunk pályát, de ha nem jön össze akkor még ma nincs késő lefújni és szólni a fórumon, ohgy megyünk!
Biztos meg tudjuk oldaniBizonyára lesz majd olyan nap amikor a B nem jön a szombati focira, mert másutt lesz jelenése - bár igyekszem ezt elkerülni - de akkor biztosak lehettek abban, hogy idejében fogtok róla tudni, hogy kell szerveznetek arra a szombatra magatoknak egy másik bandát (pl. a Zsolti ismerőseit).

Ok akkor sztem ez megbeszéltük és ehhez tartjuk magunkat!!!Nekem - és remélem a többi B-s nevében is mondhatom - mindig jó erőfelmérő ha az A-val kell megmérkőzni, remélem lesz erre alkalom mielőbb, és minél többször a Selejtezőig (na így képzelem a hátralévő néhány 7végét)!
Örülök, hogy ilyen simán meg tudjuk/tudtuk oldani

Mivel ma foglalom a pályát, ezért du már biztos lesz, hogy megy az "A" keret szombaton Csepelre vagy sem...
Kár hogy már ki is törölted, mert nem nagyon írtál rá választ.
Kérdezd meg a Silvát hátha el tudja küldeni még egyszer.
Csak annyi kellene hogy figyeljünk egymásra - a pályán is és azon kívül is - semmi több.
(Ha ez hiszti, akkor elismerem hogy tényleg hisztizek folyamatosan.)
Igyekezni kellene pl. azon hogy a Selejtezők, meg Tornák előtt minél többet játsszon együtt az A is meg a B is, hogy legalább a megmérettetések előtt többet, és jobban "érezzék egymást" a pályán...
Ennek szellemében - ismételten - javasolnám (kérném - léééégyszíííves, naaaaaa), hogy próbáljunk meg a hétvégéken (a Tornáig bezárólag) külön csapatokat alkotni, és az örömfocit nemcsak az A gárda kedvéért feladni.
Ha az A szervez magának focit a szokásos szombati 17-19-ig lévő idősíkba természetesen a legkevésbé sem baj (mi a fenéért lenne...?).
Sőt! Minél többet szervezel magatoknak, annál jobbak lesztek, és annál nagyobb eséllyel értek el jó eredményt a Tornán. Ez a cél.
Csak akkor ez legyen biztos. Mármint hogy nem jöttök (hogy mi is eszerint tudjunk készíteni magunkat - kell-e több ember stb...)
Mert ha jól vettem ki a szavaidból még a pálya sem fix, tehát még az is lehet hogy jöttök szombaton a szokásosra, és akkor ott leszünk 20-an (ha tényleg hozunk plussz 1-2 játékos kedvűt arra készülve hogy nem jöttök).
Bizonyára lesz majd olyan nap amikor a B nem jön a szombati focira, mert másutt lesz jelenése - bár igyekszem ezt elkerülni - de akkor biztosak lehettek abban, hogy idejében fogtok róla tudni, hogy kell szerveznetek arra a szombatra magatoknak egy másik bandát (pl. a Zsolti ismerőseit).
Nekem - és remélem a többi B-s nevében is mondhatom - mindig jó erőfelmérő ha az A-val kell megmérkőzni, remélem lesz erre alkalom mielőbb, és minél többször a Selejtezőig (na így képzelem a hátralévő néhány 7végét)!
Te hogy látod mindezt?
Kérdezd meg a Silvát hátha el tudja küldeni még egyszer.
Csak annyi kellene hogy figyeljünk egymásra - a pályán is és azon kívül is - semmi több.
(Ha ez hiszti, akkor elismerem hogy tényleg hisztizek folyamatosan.)
Igyekezni kellene pl. azon hogy a Selejtezők, meg Tornák előtt minél többet játsszon együtt az A is meg a B is, hogy legalább a megmérettetések előtt többet, és jobban "érezzék egymást" a pályán...
Ha az A szervez magának focit a szokásos szombati 17-19-ig lévő idősíkba természetesen a legkevésbé sem baj (mi a fenéért lenne...?).
Bizonyára lesz majd olyan nap amikor a B nem jön a szombati focira, mert másutt lesz jelenése - bár igyekszem ezt elkerülni - de akkor biztosak lehettek abban, hogy idejében fogtok róla tudni, hogy kell szerveznetek arra a szombatra magatoknak egy másik bandát (pl. a Zsolti ismerőseit).
Nekem - és remélem a többi B-s nevében is mondhatom - mindig jó erőfelmérő ha az A-val kell megmérkőzni, remélem lesz erre alkalom mielőbb, és minél többször a Selejtezőig (na így képzelem a hátralévő néhány 7végét)!
Te hogy látod mindezt?
-
- Entrenador del Barça
Nem szoktam megtartani a privát üzeneteket...gnorbert írta:OK (azért kutakodj a privát üzeneteit közt).
Egyébként én itt is tök jól el tudom mondani - hja... már el is mondtam.
Akkor itt mond el tök jól...
OK (azért kutakodj a privát üzeneteit közt).
-
- Entrenador del Barça
Nem akarok már itt felesleges vitákba belemenni, mert nem látom értelmét, meg kedvem sincs, meg túl nyers vagyok, stb,stb (ha meg gondod van velem akkor sem nekem mondod hanem másoknak üzengetsz), zárjuk rövidre a témát.
Szombaton foci után beszéljünk egy félórát valahol és akkor elmondom, hogy miként képzeltem el a meccseket és milyen ütemezésben, valamint Te is elmondhatod, hogy hogyan képzeled a selejtezőig hátralévő kb. 1 hónapot!
Szombaton foci után beszéljünk egy félórát valahol és akkor elmondom, hogy miként képzeltem el a meccseket és milyen ütemezésben, valamint Te is elmondhatod, hogy hogyan képzeled a selejtezőig hátralévő kb. 1 hónapot!
Nekem már csak ennyi eszem van... hisztizek meg megbosszulok.
Meg nem lehet velem beszélni...
Born to be BAD
Meg nem lehet velem beszélni...
Born to be BAD
-
- Entrenador del Barça
Sajnos nem lett odaírva, hogy ez nem konkrét időpont, mivel nem tudjuk, hogy a madrid tud-e elég embert összeszedni valamint lesz-e szabad pálya. Én úgy gondoltam, hogy a mai nap beszélek a realos sráccal ha megvannak akkor megpróbálok pályát bérelni de az sem biztos, hogy lesz szabad...Silvanus írta:2007. január 27-e, szombat, 16.00-tól 18.00-ig, H.F.C.B. - H. Real Madrid F.C.:
1. ... (kapus) ?
2. Miki
3. Gergő
4. Melkor
5. Zsolti
6. Zoli
7. Bercy
8. ... ?
9. ... ?
A legfrissebb információk szerint tehát szombaton du. 4-től lenne megrendezve a meccs a Realosok ellen, ha lesz elég ember!?... 6 ember KEVÉS! Igen, sajnos ez ütközik a szokásos délutáni focival, de ez van... szükség törvényt bont! Többeknek csak ez az időpont jó!![]()
A Várjuk a további jelentkezőket!
És Norbi amiről nem tudsz: 14:00-16:00 között szerettem volna ezt a focit, de sajna vannak olyan okok ami miatt ez az időpont nem lett jó.
De én kérek elnézést... És ismételten javaslom...még sok idő van hátra a selejtező és a tornáig, egyeztessünk együtt, hogy Te miként képzeled és én miként terveztem a menetrendet a felkészülési meccsekkel kapcsolatban. Peace&Lové

-
- Entrenador del Barça
Látod Norbi ha egy kicsit figyelnél értenéd mit mondtam:gnorbert írta:Ó bazdmeg de okos vagy Bercy gratulálok. Egyértelmű már sokminden egy ideje. De legalább ha elkések nem kell hazajönnöm, hanem focizhatok, mert nem leszel ott hogy hazaküldj:-D
Nem tudom Te mit szóltál volna, ha a B gárda (vagyis a szombaton rendszeresen megjelenő emberek kb. 80%-a) nem jönne jövő szombaton, és ott szaladgálnál 5-7-ig a Melkorral, Zsoltival, Marcival, meg a Silvával 1.040.-ft/fej ellenében... bár biztos megoldanád.
Mi is így teszünk, na erről ennyit.
Nem aggódom Silva (épp azért, mert pont hogy teljesen jól megleszünk 8-an 10-en), csak nem komálom ha lesajnálnak, meg hülyének néznek, ráadásul nem először néhány napon belül!
Egyébiránt biztos voltam benne, hogy én leszek a "hisztizős", amiért ne adj Isten ki merem fejezni nemtetszésemet.
Poénból megjegyeztem a szombati focin, hogy aki nem ér oda 1/4 6-ig az már ne jöjjön... négyszemközt... ha komolyan gondoltam volna akkor ismersz felteszem a fórumra. De neked annyi eszed van, hogy haragszol rám és egyből kész tényként kezeled és bosszúból felteszed a fórumra...gratulálok

Nem tudom ki sajnált le kit vagy mit írtam ami a szemedet bántotta, de nem értem a felháborodásodat...
És a nemtetszésedet nem ennyivel kell kinyilvánítani, hogy: remek szervezés...
Mint írtam neked beszéljünk a két csapat dolgairól...de ehhez Te is kellesz!
-
- Entrenador del Barça
Nyugi Srácok
Múltkor kiveszekedtük magunkat szombaton(legalábbis én igen
) !
Silva legutóbbi írásával egyetértek!
A Real ellen meg 9-10 ember alatt ne menjünk,mert elég borsos lenne az ár gondolom

Silva legutóbbi írásával egyetértek!
A Real ellen meg 9-10 ember alatt ne menjünk,mert elég borsos lenne az ár gondolom

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Ámen.
-
- Director del Fútbol
Ejnye-ejnye! Maga a tény, hogy veszekedtek FÁJ, de az hogy egy ilyen hülyeségen... még jobban! Legyen elég, és nyugi! Lesznek "A" csapatos felkészülések, lesznek "B" csapatos felkészülések, és ez néha üti egymást, ez van! A csapatok érdeke az első, hogy eredményesek lehessünk! Norbi félelme a kevés ember, és a drágább foci miatt jogos, de talán nem vette figyelembe, hogy ez tényleg csak egy alkalomra szól majd... (de max. 2-re, nem 5-6 hétre!!!). Bercy ingerültsége is némileg jogos, hiszen [auto_cenzúra] érzés úgy szervezkedni a háttérben a csapatért, hogy a közben a csapat részéről semmi aktivitás sincs, de a legkevesebb sem...
és bizony ha ezt valaki igazán tudhatná, az te vagy Norbi.
SZÓVAL! Itt is, ott is van igazság, de ezen összevitázni nem szabad, nincs értelme! Egy mez, egy csapat, egy cél... együtt!!! Ha akarjuk megy, ha nem, akkor nem megy... ilyen egyszerű! Ha minden hülyeségen fennakadunk, akkor persze, hogy nehézkesen megy a szekér...
A következő selejtezőn a "B" csapat célja a feljutás, a tornán pedig a biztos bennmaradás, míg az "A" csapat egyetlen célja csakis a tornagyőzelem lehet!!! Ezen dolgozzunk, együtt...!!! HAJRÁ!!!

SZÓVAL! Itt is, ott is van igazság, de ezen összevitázni nem szabad, nincs értelme! Egy mez, egy csapat, egy cél... együtt!!! Ha akarjuk megy, ha nem, akkor nem megy... ilyen egyszerű! Ha minden hülyeségen fennakadunk, akkor persze, hogy nehézkesen megy a szekér...
A következő selejtezőn a "B" csapat célja a feljutás, a tornán pedig a biztos bennmaradás, míg az "A" csapat egyetlen célja csakis a tornagyőzelem lehet!!! Ezen dolgozzunk, együtt...!!! HAJRÁ!!!
"Més Cuen un Club"
Igazad van, kész röhej az egész...
Hú de paprikás itt a hangulat
Rég jártam ugyan erre, de épp ezért szembe ötlő a változás.
Gyerekek, mi ez a óvodás szintű veszekedés???
Mindenki koncentráljon a maga dolgára és akkor rendben lesz minden
Na, pubik, szombaton találkozunk!

Rég jártam ugyan erre, de épp ezért szembe ötlő a változás.
Gyerekek, mi ez a óvodás szintű veszekedés???
Mindenki koncentráljon a maga dolgára és akkor rendben lesz minden

Na, pubik, szombaton találkozunk!
Elgondoltam... tök jó lenne, mert folyamatosan egymást támogatnánk, ösztönöznénk, és bár a játéktudásunk nem lenne nagy a szívünkkel, és az akaratunkkal segítve a társunkat eredményesek is lennénk. Vagy nem lennénk. De élveznénk a játékot.Bercy írta: Nem mindenki egyforma... most gondold el, hogy 10-15 fő hozzád hasonló gondolkodású ember futkározna a pályán...
De szerencsére nem így van, mert mindenki más. De ha azonos színű szerelést húznak magukra, egy CSAPAT lesznek. Csak ez nálunk régóta nem így van. Sajnos...
Na most képzeld el ha 10-15 fő hozzád hasonló gondolkodású ember futkározna a pályán...
Ó bazdmeg de okos vagy Bercy gratulálok. Egyértelmű már sokminden egy ideje. De legalább ha elkések nem kell hazajönnöm, hanem focizhatok, mert nem leszel ott hogy hazaküldj:-D
Nem tudom Te mit szóltál volna, ha a B gárda (vagyis a szombaton rendszeresen megjelenő emberek kb. 80%-a) nem jönne jövő szombaton, és ott szaladgálnál 5-7-ig a Melkorral, Zsoltival, Marcival, meg a Silvával 1.040.-ft/fej ellenében... bár biztos megoldanád.
Nem aggódom Silva (épp azért, mert pont hogy teljesen jól megleszünk 8-an 10-en), csak nem komálom ha lesajnálnak, meg hülyének néznek, ráadásul nem először néhány napon belül!
Egyébiránt biztos voltam benne, hogy én leszek a "hisztizős", amiért ne adj Isten ki merem fejezni nemtetszésemet.
-
- Entrenador del Barça
Norbi kedvéért bemásolom, hogy ne hisztizzen már annyit...Bercy írta:Sziasztok!
Zé-től kapott információk alapján a februári torna márciusban kerül megrendezésre. Elmondása szerint a vizsgaidőszaka, utazás valamint a budafoki csarnok elleni viszolygása miatt lett mósosítva az időszak.
A selejtezők február végéig fognak lezajlani, mivel 8 csapat van és 2 4-es csoportba lesznek osztva és két különböző napon fogják ezeket lebonyolítani. (szóval Barca "B" kezdjetek gyúrni ),
Az "A" csapattal kapcsolatban pedig közvéleménykutatást szeretnék tartani, hogy a tornára felkészülés miatt kinek melyik variáció jobb megoldás?
1. Január közepétől kibérlünk egy tornatermet (műfűves pályát? ) és hétköznap vagy esetleg vasárnap tartunk rajta edzéseket és felkészülési meccseket (mondjuk lehet idegen csapatokat is meghívni), de gondolom ez nem a hobbi- és örömfoci kategóriába fog tartozni.
2. Kimondottan csak vendégcsapatokkal mérkőzünk meg akár feláldozva a szombati délutáni focikat is a tornáig bezárólag.
Értem ez alatt, hogy vagy egy másik terembe ( esetleg ugyanott más időpontban ) lehetne edzőmeccseket tartani szurkolói csapatok ellen valamint Zsolti társasága ellen.
Az "A" keret jelenlegi állása:
1. Charlie- Kapus
2. Mucska Zoli- Kapus
3. Ronaldinho 17- Támadó
4. Zoli- Támadó
5. Silvanus- Támadó
6. Bartos Pali- Támadó ( kölcsönadva Angliába )
7. Gergő- Középpályás (amúgy nagypályás)
8. Melkor- Középpályás
9. Mucska Gabi- középpálya
10. Bartos Miki- Középpálya, Védő
11. Marci- Védő
12. Viktor- Védő
13. Don Vito Corleone- Védő
14. Bercy- Védő
Jelenleg így állunk, de ez nem végleges.
Várom a véleményeket, hogy kinek melyik verziót tudná a legjobban alkalmazni.
Aki innen eddig jelezte, hogy jó neki valamelyik verzió
SIlva, Zsolti, Melkor, Marci nem volt teljesen 100%)... hmmm
Mondjuk az én hibám is, hogy nem kérdeztem meg Gergőéket szombaton, de pótolni fogom és ha pozitív választ adnak akkor a 2 verzió lép érvénybe.
Szóval az lenne a legjobb ha legalább minden 2-3 héten tudnánk valami idegen csapat ellen játszani a tornáig.
Megpróbálom jó előre leszervezni a focikat és az időpontokat, hogy mindenkinek legyen ideje elkéredzkedni anyutól, aputól, barátnőtől, baráttól...
2007.01.08.-án írtam.
A lényeges részt kiemelem, hogy egyértelmű legyen mire gondolok.
Kimondottan csak vendégcsapatokkal mérkőzünk meg akár feláldozva a szombati délutáni focikat is a tornáig bezárólag.
Értem ez alatt, hogy vagy egy másik terembe ( esetleg ugyanott más időpontban ) lehetne edzőmeccseket tartani szurkolói csapatok ellen valamint Zsolti társasága ellen.
Remélem elég kielégító mindenki számára.
-
- Director del Fútbol
Érthető a reakció, de mint ki is egészítettem a mondandómat: sajnos ez az időpont jó többeknek, így kényszerűségből van akkorra szervezve! Nem direkt! És a csapat aktivitását (illetve épp annak hiányát!!!) tekintve sajnos azt kell mondjam, nem kell félned Norbi, mindenki ott lesz szombat délután Csepelen...gnorbert írta:Remek szervezés...
...szóval aki a szokásos szombati focira jön Csepelre (pl. én) hozzon egy kicsit több lét (meg még egy embert)

"Més Cuen un Club"
Remek szervezés...
...szóval aki a szokásos szombati focira jön Csepelre (pl. én) hozzon egy kicsit több lét (meg még egy embert)

-
- Director del Fútbol
2007. január 27-e, szombat, 16.00-tól 18.00-ig, H.F.C.B. - H. Real Madrid F.C.:
1. ... (kapus) ?
2. Miki
3. Gergő
4. Melkor
5. Zsolti
6. Zoli
7. Bercy
8. ... ?
9. ... ?
A legfrissebb információk szerint tehát szombaton du. 4-től lenne megrendezve a meccs a Realosok ellen, ha lesz elég ember!?... 6 ember KEVÉS! Igen, sajnos ez ütközik a szokásos délutáni focival, de ez van... szükség törvényt bont! Többeknek csak ez az időpont jó!
1. ... (kapus) ?
2. Miki
3. Gergő
4. Melkor
5. Zsolti
6. Zoli
7. Bercy
8. ... ?
9. ... ?
A legfrissebb információk szerint tehát szombaton du. 4-től lenne megrendezve a meccs a Realosok ellen, ha lesz elég ember!?... 6 ember KEVÉS! Igen, sajnos ez ütközik a szokásos délutáni focival, de ez van... szükség törvényt bont! Többeknek csak ez az időpont jó!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2007.01.23. 18:18:18-kor.
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Hát mostanában eléggé el vagyok havazva a munkám miatt, így kevesebbet tudok fórumozni is sajnos. A Real elleni meccsre már reagáltam, sajna suliban leszek, így nem tudom vállalni, és elég valószínű, hogy a szombat délutáni focira sem tudok majd menni.
A későbbi focikra ha lesz pontos időpont, akkor tudok reagálni, egyébként részemről természetesen JÓ!!! A Zsoltiék barátai ellen is, a Roma, és más szurkolói csapatok ellen is.
Forca HFCB!!!
A későbbi focikra ha lesz pontos időpont, akkor tudok reagálni, egyébként részemről természetesen JÓ!!! A Zsoltiék barátai ellen is, a Roma, és más szurkolói csapatok ellen is.
Forca HFCB!!!
"Més Cuen un Club"