Igyekezni kellene pl. azon hogy a Selejtezők, meg Tornák előtt minél többet játsszon együtt az A is meg a B is, hogy legalább a megmérettetések előtt többet, és jobban "érezzék egymást" a pályán...
Ennek szellemében - ismételten - javasolnám (kérném - léééégyszíííves, naaaaaa), hogy próbáljunk meg a hétvégéken (a Tornáig bezárólag) külön csapatokat alkotni, és az örömfocit nemcsak az A gárda kedvéért feladni.
Az elkövetkező focik alkalmával akkor folyamatosan csak a két keret jáccon egymás ellen és ezt fejeljük meg egy műfűves játékkal a selejtező előtt! Rendben???
Ha az A szervez magának focit a szokásos szombati 17-19-ig lévő idősíkba természetesen a legkevésbé sem baj (mi a fenéért lenne...?).
Sőt! Minél többet szervezel magatoknak, annál jobbak lesztek, és annál nagyobb eséllyel értek el jó eredményt a Tornán. Ez a cél.
Csak akkor ez legyen biztos. Mármint hogy nem jöttök (hogy mi is eszerint tudjunk készíteni magunkat - kell-e több ember stb...)
Mert ha jól vettem ki a szavaidból még a pálya sem fix, tehát még az is lehet hogy jöttök szombaton a szokásosra, és akkor ott leszünk 20-an (ha tényleg hozunk plussz 1-2 játékos kedvűt arra készülve hogy nem jöttök).
Én is jobban szeretném ha megmaradna a szombati foci is, de sajnos nem mindig tudom megszervezni.
Azért állapodtam meg Popey-el abban, hogy a mai nap a határidő!
Mindenki összeszedi a csapatát és ha megvan az emberanyag akkor foglalunk pályát, de ha nem jön össze akkor még ma nincs késő lefújni és szólni a fórumon, ohgy megyünk!
Bizonyára lesz majd olyan nap amikor a B nem jön a szombati focira, mert másutt lesz jelenése - bár igyekszem ezt elkerülni - de akkor biztosak lehettek abban, hogy idejében fogtok róla tudni, hogy kell szerveznetek arra a szombatra magatoknak egy másik bandát (pl. a Zsolti ismerőseit).
Biztos meg tudjuk oldani
Nekem - és remélem a többi B-s nevében is mondhatom - mindig jó erőfelmérő ha az A-val kell megmérkőzni, remélem lesz erre alkalom mielőbb, és minél többször a Selejtezőig (na így képzelem a hátralévő néhány 7végét)!
Ok akkor sztem ez megbeszéltük és ehhez tartjuk magunkat!!!
Örülök, hogy ilyen simán meg tudjuk/tudtuk oldani
Mivel ma foglalom a pályát, ezért du már biztos lesz, hogy megy az "A" keret szombaton Csepelre vagy sem...