Élő közvetítések 2006-07
MÁRQUEZ!!!!!!!!!!!!!!!!
1-1
1-1
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Valaki írna valamit hogy mi van a meccsen??Kösz
az egész csapat nincs formában ( kivétel Saviola) ,d a szezon kezdetétől meg tudnál nevezni akár egy "fontos meccset" is,amelyiken volt TAKTIKA???? ( Én egyedül a Bréma ellen láttam,h komoly felkészülés előzte meg a találkozót...) Ez pedig az edző dolga lenne....lionel19 írta:Nem de van 4-5 meghatározó játékos Eto'o, Messi, Deco, Ronaldinho és Puyol
ezek közül ugy csak Puyol van formában és igy nehéz!
Inkább erőlködünk, szenvedünk.kovinho írta:Na mintha feltámadnánk........
-
- Llegenda del Barça
Xavinho!
Nem, nem egyszemélyes. De viszont ha az egész csapat egy nagy 0 akkor legalább Dinho-nak kéne magával vinni a csapatot. Attól klasszis egy játékos hogy még ilyen helyzetekben is ki tudja húzni a csapatot a [auto_cenzúra]. Ezen az elven Dinho-val nem tom mi van
Nem, nem egyszemélyes. De viszont ha az egész csapat egy nagy 0 akkor legalább Dinho-nak kéne magával vinni a csapatot. Attól klasszis egy játékos hogy még ilyen helyzetekben is ki tudja húzni a csapatot a [auto_cenzúra]. Ezen az elven Dinho-val nem tom mi van
Nem de van 4-5 meghatározó játékos Eto'o, Messi, Deco, Ronaldinho és PuyolXavinho írta:Amugy szted a Barca egy egyszemélyes csapat?????
ezek közül ugy csak Puyol van formában és igy nehéz!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, és a második félidőt meg nem vagyok hajlandó megnézni, sőt az is meggondolandó, hogy a továbbiakban megnézzem-e őket. Mert nem érdemlik meg a lélektelen játékosok. Állítom, minket jobban izgat a csapat vergődése, mint ezeket az elkényeztetett sztárokat, akik nem hajlandók küzdeni, és hajtani. Szégyenteljes amit művelnek, és tűrhetetlen. Ha, rövid időn belül nem változik a helyzet, elbúcsúzhatunk minden lehetséges címtől. A liverpool oda-vissza megaláz minket, a zaragoza keresztülgázol rajtunk, és a bajnokságban is jó ha a 3. helyre odaérünk. Az utolsó utáni órában vagyunk, és újra csak azt mondom: Rijkaard takarodjon, nem alkalmas, hogy kivezesse a csapatot a kátyúból. 2004 eleje óta nem voltunk ilyen mély gödörben, akkor még volt bizodalmam, türelmem Rijkaard irányába, most viszont nincsen. mert ez egy másik helyzet: akkor egy épülőben lévő csapattal bukdácsolt az ősz folyamán, most pedig egy komplett csapattal hánykolódik. Kva mérges vagyok, és nagyon haragszom rájuk. Maradok a gép mellett, egyet flipperezem, többet nyerek vele, minthogy a szenvedésüket nézzem. varga tamás
Amugy szted a Barca egy egyszemélyes csapat?????Zozzy 5 írta:De nem érted? Ha Dinho lexarja az egészet és mondhatni "besértődik" akkor nincs mit rajta tűzelni!!!!

Az a helyzet hogy Eto'o Messi ugye sérülthaze71 írta:Nem az a kérdés, hogy ki miatt kaptunk gólt. Ki fog itt gólhelyzetet kialakítan? Max lesz egy szabadrúgásunk. Ez a Barca már sosem lesz olyan mint tavaj. Hiába jön majd Eto'o meg Messi. Ki fog itt JÁTSZANI?
Ronaldinho és Deco nincs formában!
ezért nincs támadás! De ha a két srác visszajön és formába jön akkor majd lessz akit helyzetet alakit ki és lessz aki berugja!érted?
-
- Llegenda del Barça
Xavinho írta:Érdekes,h egy "normális " edző ( pl.: Luis fernandes-BetisZozzy 5 írta:Értse már meg minden Rijkaard győlölő *** hogy hiába könyörög dinho-nak Rijkaard ha nem passzolja le. hiába könyörög Giuly-nek ha nem tud egyszerűen játszani.
Hiába könyörög...) fel tud tüzelni úgy egy Assuncao-t ,h játszon.....,
De nem érted? Ha Dinho lexarja az egészet és mondhatni "besértődik" akkor nincs mit rajta tűzelni!!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem se kéne fikázni Rijkaardot, hullámvölgyben vagyunk de túl fogjuk élni......Dagoth ur írta:Sztem ne megint Rijkaardot kezdjük fikázni.A csapat hullámvölgyben vanvarga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
nagyon nehezen megy mostanában.Kitűnő teljesítményt az utóbbi pár meccsen senki sem nyújt,talán csak Saviola,de bízzunk a feltámadásban.
Azért velük totál más lesz a helyzet, Messi képes bármire, leköti az ellen figyelmét, igy nem csak Ronnie oldalára kell koncentrálni, Eto'o meg önmaga is képes gólhelyzetbe hozni magát, de ezt nem kell ecsetelnem, szal nem kell még temetni a csapatothaze71 írta:Nem az a kérdés, hogy ki miatt kaptunk gólt. Ki fog itt gólhelyzetet kialakítan? Max lesz egy szabadrúgásunk. Ez a Barca már sosem lesz olyan mint tavaj. Hiába jön majd Eto'o meg Messi. Ki fog itt JÁTSZANI?

Érdekes,h egy "normális " edző ( pl.: Luis fernandes-BetisZozzy 5 írta:Értse már meg minden Rijkaard győlölő *** hogy hiába könyörög dinho-nak Rijkaard ha nem passzolja le. hiába könyörög Giuly-nek ha nem tud egyszerűen játszani.
Hiába könyörög...

Sztem ne megint Rijkaardot kezdjük fikázni.A csapat hullámvölgyben vanvarga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
nagyon nehezen megy mostanában.Kitűnő teljesítményt az utóbbi pár meccsen senki sem nyújt,talán csak Saviola,de bízzunk a feltámadásban.
Nem az a kérdés, hogy ki miatt kaptunk gólt. Ki fog itt gólhelyzetet kialakítan? Max lesz egy szabadrúgásunk. Ez a Barca már sosem lesz olyan mint tavaj. Hiába jön majd Eto'o meg Messi. Ki fog itt JÁTSZANI?
Remélem,h bajnokok leszünk idén is ,d egyre inkább az a véleményem,h Rijkaard húzzon a fenébe olaszba....Zozzy 5 írta:Én sem mondom h küldjük el viszont :VictorValdes19 írta:te nem vagy épp ember hogy lehetsz ekkora barom a bl döntő után mérget veszek rá nem ezt mondtadvarga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
Nem lehet csak a múltban élni, a jelenben a büdös nagy igazság az h vezet a Batis 1-0ra![]()
![]()
nagyon gáz ez a kommentáror...
-
- Llegenda del Barça
Én sem mondom h küldjük el viszont :VictorValdes19 írta:te nem vagy épp ember hogy lehetsz ekkora barom a bl döntő után mérget veszek rá nem ezt mondtadvarga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
Nem lehet csak a múltban élni, a jelenben a büdös nagy igazság az h vezet a Batis 1-0ra

Személy szerint nem reménykedem feltámadásban.
Előző szezonban Rijkaard/Ten Cate páros képes volt felpörgetni a csapatot a második félidőre, de ebben a szezonban ez sajna nem jellemző.
Előző szezonban Rijkaard/Ten Cate páros képes volt felpörgetni a csapatot a második félidőre, de ebben a szezonban ez sajna nem jellemző.