Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ne mindenki nevében beszélj!Enrique írta:Úristen...Lionel86 írta:Szomorú a tény de most már be kell látni válságban van a csapat és nemis kis válságban!!! Nem tudom mi lenne itt a megoldás de az biztos hogy az utóbbi 2 hónap játékja alapján el lehetne küdni a fel csapatot!! De az a legrosszabb nemlátok kiutat se messi se etoo visssza jövetelével!! Szómorú a helyzet!! Én azt mondom hogy aki menni akar az menjen és jönnön a vér frissítés talán az segíthet!!! De most már ki kell jelenteni válságban van a BARCELONA!!!!
Nem tudom leírjam-e mégegyszer... De leírom.
Nincs itt semmiféle válság, nem tudom miről beszélnek itt egyesek. Elsők vagyunk ilyen hulladék játékkal a tabellán, és a visszaesés törvényszerű 3 fantasztikus év után! Ami előtt volt, akkor volt válság.
ARRA MIÉRT NEM EMLÉKSZIK SENKI?
Annak örültünk, hogy 6. lett a csapat, és hogy ősszel végre nem fenyegetett a kiesés réme... Semmi eredmény nem volt, semmi játék nem volt, nulla játékosok alkották a csapatot.
Azok az idők valóban válságosak voltak.
Gyorsen felejtetek srácok ...
Furcsa meccs, de mivel Guddi bejött nem lesz több gól, vagy ha igen akkor bocsánat mindenkinek!Replay írta:Azért félelmetes, hogy az Oleguer-Giuly páros próbál itt helyzetet kialakitani, Ronnie, Deco, Iniesta meg sehol...
Közben Giuly helyére bejött Xavi.
Úristen...Lionel86 írta:Szomorú a tény de most már be kell látni válságban van a csapat és nemis kis válságban!!! Nem tudom mi lenne itt a megoldás de az biztos hogy az utóbbi 2 hónap játékja alapján el lehetne küdni a fel csapatot!! De az a legrosszabb nemlátok kiutat se messi se etoo visssza jövetelével!! Szómorú a helyzet!! Én azt mondom hogy aki menni akar az menjen és jönnön a vér frissítés talán az segíthet!!! De most már ki kell jelenteni válságban van a BARCELONA!!!!
De legalább a Real isLionel86 írta:De most már ki kell jelenteni válságban van a BARCELONA!!!!
lionel19 írta:Kijavitotta a hibáját! de mostmár védekezhetne is! Egyébként ez a hülye azt mondja amit itt olvas a fórumon1-1 nah még egy gól? csak ki lövi? a jegesmaci?