Nah nézzük a mai játékunkat. Én ugy érzem, h egy lefejezett csapattal játszik a barca. Ma már megvoltak a biztató jelek, kialakítottunk támadásokat, néha nem is akármilyeneket, és ez mindenképpen jó, viszont nincs aki befejezze ezeket. Saviola ugy tul korán lejött, mert főként a 2. félidőben voltak nagy helyzetek, Guddy meg egy ostoba, agyatlan, hülye, technikátlan favágó barbár minősíthetetlenül [auto_cenzúra] béna ...
Nem hiszem el, h mit művelt, majd a topicjában kiosztom.
Nos, szerintem az év eddigi meccseihez képest ma már bőven lehetett látni biztató dolgokat, stabilabb volt a védelem, és végre volt öszhang a kp és a védelem közt. Azért Xavi, Edmilka, Gio egy egész más kp, mint Motta, Deco, és Ini...
Én ugy gondolom, ha a két sérültünk visszatér, egy ilyen meccset simán behúzunk, és akkor nem lesznek különösebb gondok.
Érdekes mód a csapat mai játéka, főleg a 2. félidei, jobban tetszett, mint a vasárnapi sima 3-0-ánál. És ez jó, kicsit derűsebbé teszi a kilátásokat.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila