Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.28. 18:16:10

Nem is lenne olyan rossz egy Varga Tamás-Puyol-Marquez-Zambrotta négyes. :lol:
De tényleg egy vicc ez a 90millió...
Remélem ma végre a régi arcát mutatja a csapat.Nagyon kell a győzelem,ezt a sanszot ki kell használnunk!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.28. 18:08:19

A madridista.hu-n olvastam, miszerint a barca érdeklődik diogo iránt, de a margit csak akkor engedi el nekünk, ha kifizetjük a 90 millió eurós kivásárlási árát. Még most is a röhögőgörcs kerülget, sztem a madridisták teljesen megbolondultak. A sok vereség, az eredménytelenség már eszüket vette, rosszullétükben lázálmaik vannak. Szegények. Az a kétballábas barom még ingyen sem kéne, akkor inkább én állok be a védelembe.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.28. 18:01:57

Csak érdekességként: a szünetben Nástic-Espanyol 4-0. No comment...
A mai meccsen csak a győzelem az elfogadható, a jó játékot nem várom, annak még kell egy kis idő. Legyen meg a győzelem, azzal már boldog lennék.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 16:57:56

Szerintem a védelem és a támadósor is jó lesz, csak nyerjünk már végre! 8)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.28. 16:52:37

Kumma fontos meccs lesz,be kell húznunk,hogy végre meglépjünk picit..a támadósor talán jó lesz,ha Ronaldinho végre el kezd focizni..a védelem viszont nagyon ingatag..csak bírjuk ki..Nyernünk kell! 8)

2007.01.28. 19.00 Sport2 [Élő]:

F.C.Barcelona - Celta Vigo

ViScA eL BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 16:50:33

Ma nagyon nagyon be kell húznunk a Celta ellenit...iszonyatosan kell az a 3 pont... :?

Nem tudom, én nagyon bizakodó vagyok az új támadósorunkat illetően, bár a védelmünk meg nagyon gázos lesz... :oops:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.28. 16:45:47

ozsimiki írta:A Csapat rengeteg lehetőséget puskázott el eddig,hogy jelentősebb előnyre tegyünk szert,most már nem kellene megengedni ezt a luxust...
Egyenlőre a legfontosabb a 3 pont,persze meg tudna nyugtatni,ha a formába is pozítív változás következne be :!: :roll:
Nekem 3 p kell meg látszodjon, hogy "tudatos" focit játszik a csapat, nem pedig vki éppen villant egyet. A jó játék még ráért!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.28. 13:40:18

A Csapat rengeteg lehetőséget puskázott el eddig,hogy jelentősebb előnyre tegyünk szert,most már nem kellene megengedni ezt a luxust...
Egyenlőre a legfontosabb a 3 pont,persze meg tudna nyugtatni,ha a formába is pozítív változás következne be :!: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 12:45:00

Aug.-ban vertük a Vigo-t 2-3ra,csakhát........akkor még volt Eto'o.....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.01.28. 12:05:46

Sziasztok!!!
A mai meccsen jó lenne nyerni bár nem vagyok bennt most olyan biztos hogy ez sikerül is az elmúlt 2 hónap mutatott játéka alapján!!! De várom a fellángolás jeleit! És jó lenne akár 1 gólocska is!!!! Ma is szenvedve fogmenni a szekér habár ha ini elöl lesz remélem visz valami színt oda a jobb oldalra!!! Roni meg remélem össze kapja magát!!! Várom a találkozót éredes lesz!! Csak ne az a kiábrándító játék legyen azt az egyet nem szeretem!!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.01.28. 11:11:03

na ez aaaz... ma +4 pont lesz :twisted:
sztem nyerünk 3-0 ra.. és Dinho ha rug egy golt akkor nagyot fog játszani... CSAK Ne MI KAPJUK AZ 1. GÓLT (mint má 5. meccse)
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 01:09:07

varga tamás írta:Hogy mindannyiunknak jó éjszakája legyen: Villarreal - margit 1-0!!!
Ó, nekem nagyszerű éjszakám van! 8)

Madrid kikapott, Atletico x-elt... :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.28. 00:01:48

Hogy mindannyiunknak jó éjszakája legyen: Villarreal - margit 1-0!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.27. 20:24:09

Hát én azért úgy emléxem hogy olyat sose láttam hogy egy cm-t se futott volna és hisztizett meg önzőzött volna... :?
De nem akarom ez nagyon ragozni mert már így is naon úgy látszik sztem h Dinho ellen lennék pedig nem így van. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.27. 19:51:07

Zozzy 5 írta:
elprat írta:R10-t illetően mindenki nyugodjon meg mert ő biztos fel fog állni ebből,ez tuti.
Másokat illetően pedig már nem vagyok olyan optimista,Guddy mehet Ezqui-vel 1ütt,Giuly pedig....hát...ha valakit...őt még talán eltenném talomba,de ezt félve mondom csak...néha vannak pillanatai.
Tavaly azért jobban ott volt a szeren,össze tudott 1-2fontos gólt szerencsétlenkedni....szal nem halnék bele ha nem maradna....
Ha gy állunk hozzá hogy ne tegyünk semmit, R10 majd úgy is rendbejön vmikor akkor nem fog rendbejönni. El kell vele beszélgetni mert ez így nem fog menni. Am meg most nem állunk olyan jól hogy az időre bízzuk h mikor lesz még egyszer egy normális Dinho-nk...
Szezon elején is hasonlóan játszott,eltelt jópár meccs mire volt neki 4-5 olyan meccse amikor saját magához képest is hozta a szintet,most megint 'gödörben' van a játéka,és megint bízok benne,hogy feljavul,mivel óriási szükség van rá IS!
Sajnos az tény,hogy egy idényen belül két ilyen szakaszt nem igen produkált,hogy ennyire ne menjen neki...most ez eddig a második,remélhetőleg az utolsó is :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.27. 19:39:26

elprat írta:
Zozzy 5 írta:
Ha gy állunk hozzá hogy ne tegyünk semmit, R10 majd úgy is rendbejön vmikor akkor nem fog rendbejönni. El kell vele beszélgetni mert ez így nem fog menni. Am meg most nem állunk olyan jól hogy az időre bízzuk h mikor lesz még egyszer egy normális Dinho-nk...
Bocsáss meg de ez olyan mintha leírnád,holott ezt azért még nem kéne...
Amúgy az egész mindenséget sem kéne az ő nyakába rakni+úgy csinálni mintha csak rajta múlna mivel vannak rajta kívül még játékosok a pályán.Aláírom h most nagggyon le van ülve,de azért vannak fontos meglátásai a meccseken meg olyan halál pontos/életveszélyes/meglepő passzai,mint talán senki másnak,amit nem mindenki ért meg!!!!!!!!lsd Guddy+Giuly,Ezquiről nem is beszélve.Ezért is lesz jó ha visszajön Eto' és Messi,az azért más lesz még ha vissza is kell zökkenniük=idő.
Persze,rendbe kell tenni fejben a dolgokat,ez a legfontosabb,és ennek ellenére is minden bizalmam az övé!
Amúgy mi az h normális Dinho???Senki sem pörög 1folytában 1000res fordulatszámon.
Többet kellene nyújtania,de ő még mindig jobban szuperál mint 1esek...viszont ezt a keveset nem tudják az ő szintjén játszani...sajnos...na mind1[/quote]

Én nem raktam mindent az ő nyakába, én naon is amondó vagyok h nem kifejezetten saját maga miatt van rosz formába, hanem egyes játszótársak...Viszont az hogy nem fut semmit egy meccsen az nem rosz forma és nem a többiketől függ. Az ALIBIZÉS. És ő ezt csinálja. És miről gondolod hogy ha majd lesz Eto'o akkor többet fut. Van rá esély de nem biztos. Nem tudhatjuk h most mi miatt hisztizik. Már nyáron is ezt csinálta a VB-n és ott nem volt Ezquerro vagy Giuly...
Végészóra, az én bizalmam is ott van Dinho-nál de...
elprat
Capitá del Barça

2007.01.27. 19:00:45

Zozzy 5 írta:
Ha gy állunk hozzá hogy ne tegyünk semmit, R10 majd úgy is rendbejön vmikor akkor nem fog rendbejönni. El kell vele beszélgetni mert ez így nem fog menni. Am meg most nem állunk olyan jól hogy az időre bízzuk h mikor lesz még egyszer egy normális Dinho-nk...[/quote]

Bocsáss meg de ez olyan mintha leírnád,holott ezt azért még nem kéne...
Amúgy az egész mindenséget sem kéne az ő nyakába rakni+úgy csinálni mintha csak rajta múlna mivel vannak rajta kívül még játékosok a pályán.Aláírom h most nagggyon le van ülve,de azért vannak fontos meglátásai a meccseken meg olyan halál pontos/életveszélyes/meglepő passzai,mint talán senki másnak,amit nem mindenki ért meg!!!!!!!!lsd Guddy+Giuly,Ezquiről nem is beszélve.Ezért is lesz jó ha visszajön Eto' és Messi,az azért más lesz még ha vissza is kell zökkenniük=idő.
Persze,rendbe kell tenni fejben a dolgokat,ez a legfontosabb,és ennek ellenére is minden bizalmam az övé!
Amúgy mi az h normális Dinho???Senki sem pörög 1folytában 1000res fordulatszámon.
Többet kellene nyújtania,de ő még mindig jobban szuperál mint 1esek...viszont ezt a keveset nem tudják az ő szintjén játszani...sajnos...na mind1
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.27. 18:04:43

elprat írta:R10-t illetően mindenki nyugodjon meg mert ő biztos fel fog állni ebből,ez tuti.
Másokat illetően pedig már nem vagyok olyan optimista,Guddy mehet Ezqui-vel 1ütt,Giuly pedig....hát...ha valakit...őt még talán eltenném talomba,de ezt félve mondom csak...néha vannak pillanatai.
Tavaly azért jobban ott volt a szeren,össze tudott 1-2fontos gólt szerencsétlenkedni....szal nem halnék bele ha nem maradna....
elprat
Capitá del Barça

2007.01.27. 18:01:43

R10-t illetően mindenki nyugodjon meg mert ő biztos fel fog állni ebből,ez tuti.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.27. 17:56:05

'elprat':
Teljesen igazad van, minden szavaddal egyetértek. Az elmúlt napokban sokat ostoroztam a csapatot, meg Rijkaardot is, mert idegileg kibírhatatlanok a meccsek. A betis ellen is a félidőben kikapcsoltam a tévét, mert egyszerűen fel tudtam volna robbanni. Mi itthon agyon idegeskedjük magunkat, ők meg nem hajtanak: csak az a kérdés miért nem. Gondolom a fizetésüket időben megkapják, akkor mi hiányzik? Miért ilyen motiváűlatlanok? Lehet gyengébben játszani, 2-3 gyengébb meccs belefér, de 7-8 már nem. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Csak 40-50%-kal kéne jobban muzsikálni, és 5-6 pont előnyünk lehetne a bajnokságban. Nincs veszve semmi, de ez akkor sincs így jól.
Giuly meg Gio helyére meg már tavaly nyáron szerződtetni kellett volna játékosokat, akik az idei bajnokságban beépültek volna a csapatba, s a két öreget most nyáron el lehetett volna passzolni. A telejsítményük teljességgel értékelhetetlen. Léhűtőkre pedig nincsen szüksége a csapatnak, mert hiányukat a pályán nem tudja a többi játékos pótolni.
A celta ellen nagyon nehéz meccsre számítok, de remélem győznek a fiúk. Mindörökké Barca! Mi vagyunk a legjobbak!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.27. 17:43:13

Los Banditos írta:Valdés-Zambrotta-Puyol-Oleguer-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Iniesta-Gudjohnsen-Saviola

Ronaldinho pihenhetne egy kicsit...
Inkább Guddy pihenjen, bár neki aztán tökmindegy, mert soha nem lő gólt! Ronaldinhónak pedig sok meccs kell, hogy bebizonyítsa mindenkinek, csak egy rövid időszak volt az életében, amikor gyengén játszott.
don gamper
Capitá del Barça

2007.01.27. 17:33:38

elnézve a holnapi meccsre készülő keretet hát elég vérszegény.egy olyan klubnál amelyik gazdasági téren(lásd a mostani gazdasági beszámolót)és a pályán egyaránt a legjobb akar lenni bizony elég gyér a választék.talán nem ártott volna igazolni valakit vagy az utánpótlásból tartósan a felnőtt keretnél tartani 1-2 játékost.hátha egy kis versenyszellem több motivációt hozott volna a kényelmeseknek.Giulynak itt volt a remek alkalom hogy bizonyítson Messi hiányában.nem sikerült.Guddyt is Eto mögé vették erre a szezon előtt a 4 számú csatár feltúrja a pályát.hm?remélem lassan helyre áll majd a rend mert az elkövetkező hónapban mindent el is bukhatunk.és az idényeleji "mindent megnyerünkből"semmi nem lesz.Ébresztő!
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.27. 17:05:11

Los Banditos írta:Valdés-Zambrotta-Puyol-Oleguer-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Iniesta-Gudjohnsen-Saviola

Sérült Eto'o és Messi,komoly gond van a formával,az utolsó dolog,amit megengedhetünk magunknak,hogy pihenjen Ronaldinho.A hosszabb pihenő óta nem játszik jól,előtte nem volt gond vele!
Ma végre egy olyan támadósor állhat össze,ahol nincs olyan játékos,aki tiszta ziccerben luftot rúg vagy elhagyja a labdát,esetleg nem tudja átvenni...Gondolok itt Giuly-re és Guddy-ra.
Végre Ronaldinho is besimerte,hogy gondok vannak vele,hátha most végre összeszedi magát.
Én sokkal bizakodóbb vagyok,mint az előző bajnokik előtt,remélem igazam lesz!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.27. 16:24:49

áHH, nem fizikális problémák vannak. Játszon csak, szenvedjen , amíg nem képes újra legalább hasznosan, ha nem is szépen játszani.... :?
- József Attila
elprat
Capitá del Barça

2007.01.27. 15:44:19

Pihenni?????Inkább mentálisan van gond mint fizikálisan,hisz volt egy igen hosszú szünetük,1hónapja indult be a motor megint,csak ki kéne javítani 1-2dolgot....Pl vissza kéne verni a egyes fejekbe a "motíváltság"kifejezést...
Én aztán rohadtul drukkolok ennek az egésznek,h menjenek flottabbul a dolgaink,csak idegileg nem tudom meddig lehet "ezt" bírni.... :roll: :roll:
Lezárt