elprat írta:Zozzy 5 írta:
Ha gy állunk hozzá hogy ne tegyünk semmit, R10 majd úgy is rendbejön vmikor akkor nem fog rendbejönni. El kell vele beszélgetni mert ez így nem fog menni. Am meg most nem állunk olyan jól hogy az időre bízzuk h mikor lesz még egyszer egy normális Dinho-nk...
Bocsáss meg de ez olyan mintha leírnád,holott ezt azért még nem kéne...
Amúgy az egész mindenséget sem kéne az ő nyakába rakni+úgy csinálni mintha csak rajta múlna mivel vannak rajta kívül még játékosok a pályán.Aláírom h most nagggyon le van ülve,de azért vannak fontos meglátásai a meccseken meg olyan halál pontos/életveszélyes/meglepő passzai,mint talán senki másnak,amit nem mindenki ért meg!!!!!!!!lsd Guddy+Giuly,Ezquiről nem is beszélve.Ezért is lesz jó ha visszajön Eto' és Messi,az azért más lesz még ha vissza is kell zökkenniük=idő.
Persze,rendbe kell tenni fejben a dolgokat,ez a legfontosabb,és ennek ellenére is minden bizalmam az övé!
Amúgy mi az h normális Dinho???Senki sem pörög 1folytában 1000res fordulatszámon.
Többet kellene nyújtania,de ő még mindig jobban szuperál mint 1esek...viszont ezt a keveset nem tudják az ő szintjén játszani...sajnos...na mind1[/quote]
Én nem raktam mindent az ő nyakába, én naon is amondó vagyok h nem kifejezetten saját maga miatt van rosz formába, hanem egyes játszótársak...Viszont az hogy nem fut semmit egy meccsen az nem rosz forma és nem a többiketől függ. Az ALIBIZÉS. És ő ezt csinálja. És miről gondolod hogy ha majd lesz Eto'o akkor többet fut. Van rá esély de nem biztos. Nem tudhatjuk h most mi miatt hisztizik. Már nyáron is ezt csinálta a VB-n és ott nem volt Ezquerro vagy Giuly...
Végészóra, az én bizalmam is ott van Dinho-nál de...