Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik spanyol csapatban láttál te 170cm-nél alacsonyabb védőt? Mert ha Guddynél (aki 185cm) 1 fejjel aacsonyabbak, akkor 165cm-es "törpéket" kéne látnunk a pályán!cruyff írta:Ivelgetős??????? Egy labdát nem képes elfejelni az egy fejjel alacsonyabb védők mellől!!!!!
Én csak helyeselni tudok, nem bizonyított semmit az izlandi, pedig Eto'o sérülése miatt hónapokig első számú csatár volt, amíg fel nem fedezte Rijkaard úgymond mégegyszer Saviolát. Gólokat nem lő (asszem a Villarreal ellen talált be utoljára, november 26-án...), labdát nem kezel, de nem regélem miket nem tud, mert már megtették ezt helyettem.lionelmessi19 írta:Úr isten![]()
Ez a mai nap nagyon fájt, egyetlen jó megmozdulása sem volt, nemhogy jó, még csak olyan semmilyen sem, csak csupa [auto_cenzúra]. Hihetetlen.
Agyatlanul játszik, nem látja át a pályát, szélsőt nem tud játszani, mert annak lassú, gólt nem tud rúgni, tehát középre sem jó.
Nem tud labdát kezelni, cselezni, futni, lőni, helyezkedni. Ez egy focista???Nagyon mérges vagyok rá, mert meglehetett volna a gólja, és akkor a 3 pont, két hatalmas helyzetet is kihagyott. Szörnyű.
El kell küldeni a fenébe, elég ideje volt, h vmit letegyen az asztalra.
Hát szerintem tegnap Saviola sem tett sokkal többet, ahogy csapat sem.lionelmessi19 írta:Úr isten![]()
Ez a mai nap nagyon fájt, egyetlen jó megmozdulása sem volt, nemhogy jó, még csak olyan semmilyen sem, csak csupa [auto_cenzúra]. Hihetetlen.
Agyatlanul játszik, nem látja át a pályát, szélsőt nem tud játszani, mert annak lassú, gólt nem tud rúgni, tehát középre sem jó.
Nem tud labdát kezelni, cselezni, futni, lőni, helyezkedni. Ez egy focista???Nagyon mérges vagyok rá, mert meglehetett volna a gólja, és akkor a 3 pont, két hatalmas helyzetet is kihagyott. Szörnyű.
El kell küldeni a fenébe, elég ideje volt, h vmit letegyen az asztalra.
Még jó hogy elfogadja, sztem pontosan tudta, tudja, és tudni is fogja, h Etoo mellett ő nem lehet, csak pados.Én mindenképpen megtartanám, a padra teljesen megfelel, ha elfogadja.