azért ez egy kissé meglepő és mulatságos...R Madrid
15.00
Draw
3.10
Levante
1.44

Ebből csak a Real a vicces.Cooltiszo írta:Ma tök jót dumáltam egy realos spanommal, megállapítottuk hogy mind a real a mind a barca kumma [auto_cenzúra], egész jól egyetértettünk
Jaja most akartam írni.Los Banditos írta:Real Madrid-Levante 0-1 14. perc
Szép kis ezredik meccs.![]()
![]()
![]()
PL.A Pista azért lett elcserélve,hogy legyen hely.Ezt bárki meglépheti,ez nem a Madrid kiváltsága!mindig van neki hely,ezt h csináljátok?vagy csak a madridnak vannak ilyen kiváltságai
fiatalokra szükség van persze mindenhol,higuain jó igazolás volt,gago 20milliót szerintem nem ért meg egyáltalán,marcelo jó játékos csak nemtudom h mért nem játszik,kiszoritotta torres?durmi írta:Roni sajnos nem a régi.Én személy szerint sajnálom hogy így alakult,de inkább a fiatalokra van szükség Szerintem.
Sajnos.De remélem visszajön még!a meglehetősen távoli múlt....
...MÁS SEMMI????ez nagyon egyszerü, hogy miért mert a pénz beszél és az a realnál elég sok van de csak az más semmi sincs
Mint mindenki más!Ha a barcelonának lenne lehetősége, akkor megcsinálná azt, h honosít embereket, bármilyen eszközökkel is. Ez teszi a Real is. Ezért nem lehet hibáztatni őket, próbálják a legjobbat kihozni a helyzetből.
Mondjuk Messi nagyon kis kora óta spanyol állampolgár, Motta pedig olasz már elég rég. Többieket nem tom, de valóban joggal, és nem kevés idő után kapták az utlevelet.durmi írta: +
Saviola
Belletti
Motta
Messi
hallod ez legyen a legnagyobb problémád, hogy a realba hány non eu-s játékos van... egyébként te már csak tudod, hogy nem is éltek azok a rokonok...lionel19 írta:Jó hagyhatjuk védjétek meg nyugodtan a real madridot tudom hogy "jön még kutyára dér" és bajaik lesznek e miatt majd akkor én szólok hogy hülye voltam ugye?
+Marquez
Eto'o
Ronaldinho
Edmilson
Sylvinho