Samuel Eto'o #3
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Istenem de örülök !!! MOst olvasom a hírt, csak ha 1 percet is láthatnám a pályán már az is öröm lenne számomra!!!!!!!!!Remélem egészségben látjuk újra etooooot!!! MIndent bele hiányozál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
- Andris
- Adminisztrátor
Ugy néz ki, h Eto'o már kapni fog 20 percet.
Remélem, h még ennél is többet fog, és bírni is fogja...
Egy gólt vághatna, csak a miheztartás végett....
Iván cikke jóó, tessenek elolvasni
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5847
Remélem, h még ennél is többet fog, és bírni is fogja...
Egy gólt vághatna, csak a miheztartás végett....

Iván cikke jóó, tessenek elolvasni

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5847
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Eddig is ott ült,egy idős szőkével a jobbján.Még a kabátját is odaadta neki mert rendes.Los Banditos írta:Nagyon örülök hogy visszatért,bár még túl sok segítségére nincs a csapatnak,de már a puszta jelenléte is segíthet minket.
Visca el Eto'o!
Víg napot
Hala MADRID!!!
Hala MADRID!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon örülök hogy visszatért,bár még túl sok segítségére nincs a csapatnak,de már a puszta jelenléte is segíthet minket.
Visca el Eto'o!
Visca el Eto'o!
in to exile
- elprat
- Capitá del Barça
Együtt érzek veled....nekem sincsGame90 írta:Hát mondjuk ja, innen nem lehet pontosan tudni, hogy milyen állapotban van. Majd meglátjukVagyis meglátjátok, mivel nince Sport Klubbom
![]()
Forza Eto'o

Minden esetre hátborzongató és hihetetlen a keretben látni ismét,ugyanakkor nagy öröm

The return of Eto'o continues to give hope, not only to the fans but also among team mates. Giuly gave his assurances: "Eto'o has the energy we need".
Azt elhiszem kedves Ludovic

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Szerintem sem kéne Pamplonában visszatérnie. Az Osasuna nagyon kemény focit játszik, mindig megszokták faragni a játékosainkat. Csak akkor lépjen pályára, ha minden eldölt már, vagy ha viszonylag "nyugis" meccs lesz, és nem kell sokat ütköznie. Most még nem kell erőltetni a játékát, de azért néhány pályán töltött perc jó lenne.Aprieto írta:Pamplonában, abban a tüzes pokolban nem nagyon játszatnám még... szerintem nem is fogja Rijkaard hacsak nem nagyon muszáj.

-
- aka Game90
Hát mondjuk ja, innen nem lehet pontosan tudni, hogy milyen állapotban van. Majd meglátjuk
Vagyis meglátjátok, mivel nince Sport Klubbom
Forza Eto'o

Forza Eto'o

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Game, sztem attól függ, h milyen állapotban van, és hogy áll a meccs.
Ha [auto_cenzúra] állunk, és Frank és Samu is ugy gondolja, akkor játszon sokat.
Ha meg jól állunk, akkor is 15-20 perc.
Ha [auto_cenzúra] állunk, és Frank és Samu is ugy gondolja, akkor játszon sokat.
Ha meg jól állunk, akkor is 15-20 perc.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Egy félidőt?Los Barrachos írta:Jó lenne, ha egy félidőt kapna és akkor a Racing ellen már a kezdőcsapatban szerepelhetne!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó lenne, ha egy félidőt kapna és akkor a Racing ellen már a kezdőcsapatban szerepelhetne!
Pamplonában, abban a tüzes pokolban nem nagyon játszatnám még... szerintem nem is fogja Rijkaard hacsak nem nagyon muszáj. 

- JOEY20
- Jugador del Barça
Megtörtént végre újra visszatért!Szerintem biztos kap egy 10 percet már csak a légkör miatt is!És akkor a Racing elleni meccsen már kaphatna 30-35 percet utána meg visszatérne a kezdőbe!Én így csinálnám
Ami még nagy öröm hogy Messi már 100% hogy játszani fog a Racing ellen!Én megkockáztatnám hogy a kezdőben kapjon helyet aztán a 55-60 percig játszatni!Hú de jó lesz!

Ami még nagy öröm hogy Messi már 100% hogy játszani fog a Racing ellen!Én megkockáztatnám hogy a kezdőben kapjon helyet aztán a 55-60 percig játszatni!Hú de jó lesz!

Forca BARCA
-
- Director del Fútbol
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy hány percet kaphat holnap.
Jövő hétre jósoltak neki 10-et,így nem hinném,hogy túl sok időt kap holnap.
Kicsit csodálkozok a döntésen,mivel ha tényleg Ronaldinho hiánya miatt maradt ki,akkor nem lenne túl logikus 10 percet játszania,mivel annyi idő alatt nem lehet semmit csinálni.
Így mindenesetre 100%,hogy a Liverpool elleni meccsen kezdő lesz,lesz ideje formába lendülni!
VISSSZATÉÉÉÉRT!

Jövő hétre jósoltak neki 10-et,így nem hinném,hogy túl sok időt kap holnap.
Kicsit csodálkozok a döntésen,mivel ha tényleg Ronaldinho hiánya miatt maradt ki,akkor nem lenne túl logikus 10 percet játszania,mivel annyi idő alatt nem lehet semmit csinálni.
Így mindenesetre 100%,hogy a Liverpool elleni meccsen kezdő lesz,lesz ideje formába lendülni!
VISSSZATÉÉÉÉRT!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van! A Legfontosabb,hogy a csapat,és vele együtt Eto'o is minél jobb formába lendüljön,ezeknek meg egyenes következménye lesz az egyre több Eto'o góóóóólLos Barrachos írta:Ha nem is ötöt, de legalább jól kéne játszani, hogy visszatérjen a drukkerek hite! És ebben Eto'o és Messi segíthet!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha nem is ötöt, de legalább jól kéne játszani, hogy visszatérjen a drukkerek hite! És ebben Eto'o és Messi segíthet!
sziasztok
elképzelni is nehéz, milyen szörnyű volt ez a hosszú kihagyás eto'onak, aki még azt is nehezen viseli, ha nem gürizheti végig az egész meccset
örülök, hogy gólt szerzett, de a barca b,c még nem a pool
de az is meglesz
gyerünk, most aztán mindent bele
ahogy szoktad
see you soon eto'o
elképzelni is nehéz, milyen szörnyű volt ez a hosszú kihagyás eto'onak, aki még azt is nehezen viseli, ha nem gürizheti végig az egész meccset
örülök, hogy gólt szerzett, de a barca b,c még nem a pool
de az is meglesz
gyerünk, most aztán mindent bele
ahogy szoktad

see you soon eto'o

barca, barca, baaar-ca
áááááááá
Már most megkezdi a gólokat lövöldözni!!! Milesz ha együtt lesz a nagy 3 as
Nem lesz kegyelem SENKINEK

-
- Director del Fútbol
Remélhetőleg gyorsan eldönti a Barca a meccset,hogy a második félidő már csak a visszatérők ünnepléséről szólhasson.
Egyébként kíváncsi vagyok,hogy mondjuk döntetlennél beküldené-e Rijkaard Eto'o-t.Valószínűleg igen,mert így sérülésből visszatérve is többet ér,mint a legtöbb támadónk.Remélem erre a kérdése nem kapok választ,és Eto'o Barca vezetésnél térhet vissza.
Azért ez egy pozitív jel,hogy máris gólt rúgott!
Egyébként kíváncsi vagyok,hogy mondjuk döntetlennél beküldené-e Rijkaard Eto'o-t.Valószínűleg igen,mert így sérülésből visszatérve is többet ér,mint a legtöbb támadónk.Remélem erre a kérdése nem kapok választ,és Eto'o Barca vezetésnél térhet vissza.
Azért ez egy pozitív jel,hogy máris gólt rúgott!