Ha bonyolúlt volt számodra amit írtam,akkor elmagyarázom!durmi írta:Még az a szerencse,hogy nálatok nincs baj a mutatott játékkal!(és most nem arra értem,hogy mennyi pont a lemaradás az elsőtől,hanem a mutatott játék....de ezt Te is így gondolod szerintem...)
Még az a szerencse,hogy nálatok nincs baj a mutatott játékkal!(és most nem arra értem,hogy mennyi pont a lemaradás az elsőtől,hanem a mutatott játék....de ezt Te is így gondolod szerintem...)
5 pontal lemaradva!most hol vagytok?
Pedig már kezdtem azt hinni,hogy leálltak a madridosok a múlt idézéssel...,tévedtemZsolti írta:Már megint ez a kupák száma.....ez már olyan unalmas..tudod teis nagoyn jól,hogy azt úgy értette,hogy a közelmúltban nem nyertetek semmit,nagyon jól tudja itt mindenki hogy 29szervoltatokbajnokokmegkilencszerblgyőztesek oszt?
most hol vagytok?
Ezzel vitatkoznék!Atesz írta:Büszkék lehetnek magukra, mégse nyernek soha semmit.![]()
![]()
Ramos 20pl.: ki??? Soldado?? vagy vájá Le De Red
Szerintem meg ha végre igazi formába tudunk lendülni,és azt meg is tartani,akkor nem kell félni egyik riválisunktól sem! Hogy miért nem?fcbarcelonazsombi írta:Hát nem kell leírni Realt de azért szerintem nem töle kell a legjobban félni hanem a Valenciatól
durmi kollega kicsit el van tévedve!lionel19 írta:pl.: ki???durmi írta:Capello marad!De ne írjátok még le a Madridot rengeteg a fiatal tehetséges játékos,akik bizonyítani akarnak,és fognak is!Soldado??
vagy vájá Le De Red
Figyelj, ha nem érdekel a madrid, akkor nem kell ezt a topicot látogatni.Raziel írta:ez az eurobarca ne szeresse már mindnki a madridot ennyire főleg nem barca drukkerekkit érdekel a madrid ?! senkit legalábbis engem nem,nagyon gyengék,és ez még egy darabig igy is fog maradni,vagyis már 3 éve ez emgy
pl.: ki???durmi írta:Capello marad!De ne írjátok még le a Madridot rengeteg a fiatal tehetséges játékos,akik bizonyítani akarnak,és fognak is!
Csak tippeltem egy számotOrdog írta:Evilgrim: Szerintem ha lesz ott edzőváltás, ha nem, örülhetnek ha 11-12-nél megállnak a vereségeket tekintve.
1 biztos lesz még nekik, mert jönnek majd március 10-én a Nou Campba