2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vito írta:Riva! hidd el, hogy CR jó lenne a primeraban, még azt is megkockáztatom, hogy jobb, mint Angliában![]()
a következő felvetésedben persze van ráció, DE ugye azt semelyikőnk nem gondolja, hogy normális körülmények között mondjuk 2009-ben is nálunk játszik mind Eto'o, mind R10, mind Messi, mind Dos Santos etc...
ilyen nincs!
egy játékos nem tudja (főleg, ha zseniről van szó) nem tudja egy klubnál ledolgozni az életét. persze van ellenpélda is : Del Piero, Henry.
szóval bizony minden esetleges lehetőséget számba kell venni. odafent lehet, hogy olyan dolgokat tudnak most, amiről még nekünk még legalább két évig fogalmunk se lesz.
ergo, ha leigazolják esetleg CR-t, akkor annak megvan az oka, ha nem, akkor nincs miről beszélni...
Én se azt mondtam, de a 3/2 jó arány, és én se gondolom h 3/2 itt is fog visazvonulni, de mivel Eto és Messi is fiatalok, kétlem h 2009-10ben nem itt játszanának, Roni más tészte, lehet még ő is itt fogja nyomni, meg akkor ugye CRoni is... Dos Santos-ról annyit hogy világbajnok, torna 2. legjobbja, és már láthattad mire képes... Jó mondhatjuk azt h nem biztos h olyan jó mint stbstb.. de akkor nem ugy kell beharangozni őt h ő a második Dinho... kivételek perxe vannak, de azon a 4 meccsen ahol én élőben láttam, ott jól nyomtaVito írta:that's allRivaldinho írta:Engem szal még mindig nem tudtatok meggyőzni
de nehogy "derült égből villámcsapásként" érjen, ha az említett hármas NEM a Barça mezben fog visszavonulni.
Giulynek nem a pillanatnyi formájával van baj.Benga írta: Nem tudom de ha minden játékost elküldünk akinek nem tökéletes a pillanatnyi formája akkor sokan mehetnének.
14:18 - A napokban a Barcelona Manchesterben tárgyaló sportigazgatója állítólag megállapodott Ronaldo ügyében. A Real Madrid is hevesen érdeklődik a fiatal portugál iránt, ám a katalánok mindvégig lépéselőnyben voltak.
Atesz írta:Hát idén nem sokszor láthattad játszani őt, mert amikor idén játszott, semmi jót nem csinált.Benga írta:kisfagyos írta:Ami a mostani csapatot illeti , sztem giuly-t, gudjohnsen-t nyugodtan ellehetne adni, mert ők SEMMIK. Komolyan mondom hogy gudjhonsen-t csak azért vették meg hogy idegesítsenek, kapurarúg és még kirúgás se lesz hanem bedobás, meg nem tud helyezkedni (lásd a meccseken) inkább elbújik egy védő mögé hogy még véletlenül se lehessen neki paszooni.
Giuly neked semmi? Szerintem elég hasznos játékos főleg a sérültek távollétében.
Én kedvelem őt, meg örültem, amikor idejött, de mostanában semmi pozitívat nem csinált, úgyhogy mehet ahova akar....
Hát idén nem sokszor láthattad játszani őt, mert amikor idén játszott, semmi jót nem csinált.Benga írta:kisfagyos írta:Ami a mostani csapatot illeti , sztem giuly-t, gudjohnsen-t nyugodtan ellehetne adni, mert ők SEMMIK. Komolyan mondom hogy gudjhonsen-t csak azért vették meg hogy idegesítsenek, kapurarúg és még kirúgás se lesz hanem bedobás, meg nem tud helyezkedni (lásd a meccseken) inkább elbújik egy védő mögé hogy még véletlenül se lehessen neki paszooni.
Giuly neked semmi? Szerintem elég hasznos játékos főleg a sérültek távollétében.
kisfagyos írta:Ami a mostani csapatot illeti , sztem giuly-t, gudjohnsen-t nyugodtan ellehetne adni, mert ők SEMMIK. Komolyan mondom hogy gudjhonsen-t csak azért vették meg hogy idegesítsenek, kapurarúg és még kirúgás se lesz hanem bedobás, meg nem tud helyezkedni (lásd a meccseken) inkább elbújik egy védő mögé hogy még véletlenül se lehessen neki paszooni.
mikor itt volt megvolt rá a lehertoseg h bizonyitson, de nem tette, el is zavarták.barca99 írta:Nyáron már felvetődött Anderson neve. Fórumon mindenképpen.Sztem is jó játékos, fiatal is. Ha már mindenképpen CR-nek akartok helyet szorítani a csapatba, szerintem helyette jöhetne Ricardo Quaresma. Olcsóbb is lenne, nem akkora nagy sztár, "ügyesen" cselez, többet passzol, barcás volt. Lehet, hogy jobban járnánk vele, mint CRonival.
Nekem is Anderson lenne az első erről a listáról a Barcásokon kívülsasi1 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5855
![]()
Van egy két ember, akiröl beszélgethetett Txiki és Jorge Mendes:
http://transfermarkt.de/de/berater/413/ ... tails.html
például : http://transfermarkt.de/de/spieler/3164 ... rofil.html