Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 15:38:55

Eto'oban én nem kételkedem, max Ronaldinhoban.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.08. 15:35:48

Vito írta:Riva! hidd el, hogy CR jó lenne a primeraban, még azt is megkockáztatom, hogy jobb, mint Angliában :!:

a következő felvetésedben persze van ráció, DE ugye azt semelyikőnk nem gondolja, hogy normális körülmények között mondjuk 2009-ben is nálunk játszik mind Eto'o, mind R10, mind Messi, mind Dos Santos etc...

ilyen nincs!
egy játékos nem tudja (főleg, ha zseniről van szó) nem tudja egy klubnál ledolgozni az életét. persze van ellenpélda is : Del Piero, Henry.

szóval bizony minden esetleges lehetőséget számba kell venni. odafent lehet, hogy olyan dolgokat tudnak most, amiről még nekünk még legalább két évig fogalmunk se lesz.

ergo, ha leigazolják esetleg CR-t, akkor annak megvan az oka, ha nem, akkor nincs miről beszélni...

Sajnos tényleg kevés esély van arra,hogy mind3 játékos innen vonuljon vissza,de arra azért elég sok esélyt látok,hogy 2009-ben még itt játszanak.
Szerintem Messi esetében van a legtöbb esély arra,hogy innen vonuljon vissza,mivel 11 éves kora óta Barcelonaban él,szóval jóval nagyobb kötődése van a városhoz,mint Eto'o-nak vagy Ronaldinhonak.
Úgy ahogy Puyol és Xavi sem fog eligazolni soha,remélhetőleg Messi sem.

Ronaldinho és Eto'o más tészta,de én azért reménykedem!Az adott embertől függ,hogy mennyi benne a klubhűség,remélem bennük van bőven.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.08. 15:21:29

Vito írta:
Rivaldinho írta:Engem szal még mindig nem tudtatok meggyőzni :)
that's all

de nehogy "derült égből villámcsapásként" érjen, ha az említett hármas NEM a Barça mezben fog visszavonulni. :wink:
Én se azt mondtam, de a 3/2 jó arány, és én se gondolom h 3/2 itt is fog visazvonulni, de mivel Eto és Messi is fiatalok, kétlem h 2009-10ben nem itt játszanának, Roni más tészte, lehet még ő is itt fogja nyomni, meg akkor ugye CRoni is... Dos Santos-ról annyit hogy világbajnok, torna 2. legjobbja, és már láthattad mire képes... Jó mondhatjuk azt h nem biztos h olyan jó mint stbstb.. de akkor nem ugy kell beharangozni őt h ő a második Dinho... kivételek perxe vannak, de azon a 4 meccsen ahol én élőben láttam, ott jól nyomta
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 15:19:59

Egyedül Ronaldinhonak van meg az esélye, hogy távozzon szvsz.
Egyébként ezért lehet, hogy meg fogtok kövezni, de én simán beáldoznék egy Dos Santost, egy C. Ronaldoért.
Dos Santos még semmit sem bizonyított a felnőtt ligában, nem tudni, hogy mi lesz belőle...
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.08. 15:16:56

Bojan és dos Santos is csak ígéret még,nemtudni hogy tényleg olyan jó játékosok lesznek mint amennyire mondjuk őket.

Cristiano Ronaldoba biztosak lehetünk hogy jó fogás lenne,de szerintem nemfog jönni.
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 15:15:50

Rivaldinho írta:Engem szal még mindig nem tudtatok meggyőzni :)
that's all

de nehogy "derült égből villámcsapásként" érjen, ha az említett hármas NEM a Barça mezben fog visszavonulni. :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.08. 15:12:23

Perxe, Vito neked is, meg Csárlsz-nak is igaza(tok) van, de :!:
A 2009 nagyon nincs messze, az 2 év, 2 éven keresztül ezek a játéksok nem tudnák megérteni egymást, ki merem jelenteni h 2009-ben még itt lesz az összes nagyágyú, Roni, Eto'o, és Messi!
Eto'o-t tuti nem viszik el, nincsenek is hírek róla... Messit nem adják, szurkolók se haagynák azt hiszem. Roninak sincs sok esélye h elmenjen, bár több mint Messinek, de ha csak azt veszük, h legjobb (mármint ilyen szempontból) esetben 1ik játékos a 3-ból elmegy. Itt marad akor CRoni, Messi, Eto'o, kétség kívü ha 2009-el számolunk akor Dos Santos, ő ugyebár már tavasszal is itt lex ha miden igaz, és van még egy most 17éves Bojanuk. Engem szal még mindig nem tudtatok meggyőzni :)
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 15:04:05

Rossz persze hogy sok sztár lenne elől ha netán érkezne Ronaldo, de ebben az évben mennyit játszott együtt elől a nagy hármas? Netán még 1 ilyen időszak, vagy hasonló bekövetkezik (ne következzen), akkor kilennénk segítve egy ilyen kaliberű emberrel.
C.
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 15:03:26

Riva! hidd el, hogy CR jó lenne a primeraban, még azt is megkockáztatom, hogy jobb, mint Angliában :!:

a következő felvetésedben persze van ráció, DE ugye azt semelyikőnk nem gondolja, hogy normális körülmények között mondjuk 2009-ben is nálunk játszik mind Eto'o, mind R10, mind Messi, mind Dos Santos etc...

ilyen nincs!
egy játékos nem tudja (főleg, ha zseniről van szó) nem tudja egy klubnál ledolgozni az életét. persze van ellenpélda is : Del Piero, Henry.

szóval bizony minden esetleges lehetőséget számba kell venni. odafent lehet, hogy olyan dolgokat tudnak most, amiről még nekünk még legalább két évig fogalmunk se lesz.

ergo, ha leigazolják esetleg CR-t, akkor annak megvan az oka, ha nem, akkor nincs miről beszélni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.02.08. 15:04:37-kor.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.08. 14:56:39

Nem tudom, mért nem reagáltok az előző oldalon lévő hsz-m-re....
Nem olvastátok el ? Csak azért, mert sztem felesleges lenne. Minek ? Honnan tudjátok h spanyol ligában is olyan jól nyomná... mert most ÉPPEN jó formában van nem azt jelenti h abban is lexx, pláne nem ugye spanyolban...
Másik meg, hogy ha azt akarjátok h elmenjen Messi VAGY! Dos Santos, VAGY Bojan, vagy majd évek múlva Cheballos...
mert ugye az alap esteben távozók (Savigól sztem, de Ezqu, Gyula, majd Guddy) mellett vkinek mennie kell, és ezek közül akik alőbb fel vannak sorolva (Messi...stb) nem fognak padozni, szal felesleges, én NAGYON NEM örülnék neki...
bigChris
Barça B

2007.02.08. 14:54:51

Benga írta: Nem tudom de ha minden játékost elküldünk akinek nem tökéletes a pillanatnyi formája akkor sokan mehetnének.
Giulynek nem a pillanatnyi formájával van baj.
Az ősszel meccsről meccsre bizonyította, hogy a tavalyi gyenge teljesítményét is egyre jobban alul tudja múlni.
Kiöregedett, ez van.
JOEY20
Jugador del Barça

2007.02.08. 14:52:21

Na ezt nem nagyon tom elhinni!Bár a futballban semmi sem lehetetlen!Akkor lehet hogy Ronaldinho megy a Milánba :shock: Mert én nem tudom elképzelni hogy a három muskétás+C.Ronaldo+Deco a pályán legyen!Ők mind művelik a focit nem pedig csúsznak másznak! Ez szerintem már sok lenne a csapatnak morálisan is meg anyagilag is!
Forca BARCA
Titinho
Director del Fútbol

2007.02.08. 14:52:06

http://www.eurosport.com/football/la-li ... 0421.shtml

Na ennyit erről a témáról! Zárjuk mostmár le ezt a C. Ronaldo ügyet! Nem kell és kész! Rijkaard is megmondja! A Madridistán meg már azt írják, hogy megállapodtunk Ronaldo-val. Xavi is azt nyilatkozta, hogy a klub elsőszámú jelöltje a nyárra: FRANK LAMPARD :!: És hogy mindenki örülne a csapatnál ha ő jönne nyáron. Inkább Lampard mint Ronaldo! Nem kell Ronaldinho és Messi helyére mert nálunk van ezen a két poszton a legjobb játékos! Ennyi. SEMPRE BARCA!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Vito
Llegenda del Barça

2007.02.08. 14:46:46

szomszédból:
14:18 - A napokban a Barcelona Manchesterben tárgyaló sportigazgatója állítólag megállapodott Ronaldo ügyében. A Real Madrid is hevesen érdeklődik a fiatal portugál iránt, ám a katalánok mindvégig lépéselőnyben voltak.
Kép
JOEY20
Jugador del Barça

2007.02.08. 14:24:18

Ez igaz Barosért cserébe ment a Lyonhoz!De a Villa háát szetm nem mondana nemet nekünk 8) És ő télleg jó!Elég csak a Real elleni BL meccsre gondolni kannátvárót szépen átfűzte a gólja előtt :roll:
Forca BARCA
PCsabi
aka Game90

2007.02.08. 14:16:02

Subinho :!:
Én úgy tudom, hogy Carew nem csak kölcsönben van az Aston Villánál, 2009-ig írt alá.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Benga
Entrenador del Barça

2007.02.08. 13:38:56

Atesz írta:
Benga írta:
kisfagyos írta:Ami a mostani csapatot illeti , sztem giuly-t, gudjohnsen-t nyugodtan ellehetne adni, mert ők SEMMIK. Komolyan mondom hogy gudjhonsen-t csak azért vették meg hogy idegesítsenek, kapurarúg és még kirúgás se lesz hanem bedobás, meg nem tud helyezkedni (lásd a meccseken) inkább elbújik egy védő mögé hogy még véletlenül se lehessen neki paszooni.

Giuly neked semmi? Szerintem elég hasznos játékos főleg a sérültek távollétében.
Hát idén nem sokszor láthattad játszani őt, mert amikor idén játszott, semmi jót nem csinált.
Én kedvelem őt, meg örültem, amikor idejött, de mostanában semmi pozitívat nem csinált, úgyhogy mehet ahova akar....

Nem tudom de ha minden játékost elküldünk akinek nem tökéletes a pillanatnyi formája akkor sokan mehetnének.
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.08. 12:25:54

szó volt itt taiworól! nagyon jó gyerek, sztem érdemes vele foglalkozni! akárcsak abidallal, de elérhetetlen...
c.ronaldo tényleg nem igányító! soha nem is volt! ő igazi szélső támadó, mint pl. reyes, vagy figo. ronaldinho irányító, de a barcában nem azt játszik, hanem szélső támadót. igaz sokszor megy be középre irányítgatni, de az igazi irányító szerepkör az az ahol deco játszik!!!
giulyt és gudjohnsent és ezquerot sokan leírták már, ahogyan én is: jövőre nem kéne velük számolni! olyan valakit kéne venni eto'o "mögé", aki erőszakos, magas, jól fejel, gólérzékeny, tapasztalt, rutinos. ilyen pl. crespo, de ő már nem fiatal! viszont van valaki, aki azt hittem mozdíthatatlan, mégis kiderült, h mégsem! ez pedig carew! úgy tudom kölcsiben van, tehát nyéron rácuppanhatnánk!!! a lyon hasonló játékrendszerben játszik, mint a barca, megállta a helyét a csapatban és a BL-ben is jól játszott! emlékezzetek a real elleni meccsekre! szóval, őt szívesen látnám itt!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 12:06:24

DUGO_11: Bocsi, hogy szólok, de elég sok hibával írkálsz, és nehéz végigolvasni. :? (Nem az ékezetre gondolok.)
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 12:02:31

Benga írta:
kisfagyos írta:Ami a mostani csapatot illeti , sztem giuly-t, gudjohnsen-t nyugodtan ellehetne adni, mert ők SEMMIK. Komolyan mondom hogy gudjhonsen-t csak azért vették meg hogy idegesítsenek, kapurarúg és még kirúgás se lesz hanem bedobás, meg nem tud helyezkedni (lásd a meccseken) inkább elbújik egy védő mögé hogy még véletlenül se lehessen neki paszooni.

Giuly neked semmi? Szerintem elég hasznos játékos főleg a sérültek távollétében.
Hát idén nem sokszor láthattad játszani őt, mert amikor idén játszott, semmi jót nem csinált.
Én kedvelem őt, meg örültem, amikor idejött, de mostanában semmi pozitívat nem csinált, úgyhogy mehet ahova akar....
Kép
DUGO_11
Barça B

2007.02.08. 10:41:46

Sziasztok...Nagyon ritkán szoktam ide irni ...de mindennap vagy 25-szor elolvasom a ti hozzászolásaitokat!!! Most mégis ugy gondoltam leirom a véleményemet...En szívem szerinte Gio-val egyáltalan nem vagyok megelégedve már őreges, nem ér vissza sose a támadások után nnagyon ritkan add be jol...Lassuuuu!!! Már od egy fiatal tehetseges gyors technikas hatvéd hianyzik mert a bal oldal gyenge...Zambrotta maradjon jobb oldal-t jo ott neki...Abidal-t nagyon szivesen látnám Barca mezbe Oriasi lenne vagy Lahm az meg fantasztikus...Emanuelson is jo...választani van kit csak lépéseket kell teni hozzá hogy meg is szerezuk oket necsak besszéljenek rola... a vezetoseg nem lássa hogy gyengék már... nem tudják azt nyujtani amit kell egy Barca játékosnak...Frank Rijkarrd is csak jo lesz az Agy-bele miindet de az akkarat nem minden lehet segit de Nemm eleget...!!! Sylvinho jobb szerintem Gio-nal de Ose szerintem már nem valo a kezdo-k koze...Nyáron muszaly igazolni valami nagyon jo hátvédet Mussszálly...!!! es a kőzéépályárol egy pár szot szolok ha megengeditek...Xavi kezdi vissza nyerni a formáját Végre...Iniesta fantasztikus amit jatszik hihetetlen igy Tovvábbb...Deco már nem tudja azt nyujtani amit mult-éven nem visszi már a hátán a csapatot...Fontos tagja arrol szo nincs...de Szerintem neki sincs már sok ideje a csapatnál egy tuti....meglássukkk...Javulni kell szerintem...akkarat???...Ki tudja...!!! Es vedekezo kozepályás hát mit mondjak nekem Motta játéka nem elég...Sok szabálytalanságot csínal, néha jol nem mondom de Oda joval technikásabb játekos kell Egyszeruen egy Robot kell oda fusson segitse a támadásokat a védekezésbe vegye ki a részét...!!! En nekem nagyon tetszik Sissoko játekka fiatal 22 éves , nem kerulne sok-ba, szerintem nicns már helye a Liverpool-ba mert ott van Gerrard - Luis Garcia - Hary Kewell - Mascherano mostantol - Xabi Alonso - nincs helye ott már es o nagyon Jo lenne a Barca-nak szerintem kiválo igazolás lenne...!!! Mit gondoltok???....Most egy-pár sort a Csatárok-rol.. Eto-nak nagyon orulok hogy vissza jot szerintem minden Barca-s neveben beszelhetek....Messi-rol ugy szint szerintem Nagy segítség lesz...nagyon hiányzot az O játekuk...de most már itt van-ak es minden joooooo....Giuly akkár hogy nézitek en sok oldal-rol es minden Oldalrol [auto_cenzúra]...sajnos ezzt látom nem akkarom látni de bekkkell valani már nem Barca szintu játekos...volt valaha?...VOlt...de már régen...Menyen nyáron el..Jobb lesz neki...Ezquerro ugy szint...0...semmi Menyen ugy szint...Gudjohnsen meg szerintem nem rossz játékos de lehet nem valo neki a Barca stilusa vagy játéka....Barca gyors futball-t játszik...Gyor inditásukall....Sok sprint...+Nagyon sok tehcnika...ami Gudy_ban hiányzik...egyszer látam ott cselezni...a Wer-der ellen két ember elfektetet es Kapfát lot...es Giuly meg mellé rugta...!!! máskor még nem...Guddy- lassu nem technikás...Befejezés 20 skálán...11...Neem tudom maradjon...Meglássa lehet még fel-ébred Csip-kerozsika álmábol es csak Ontani fogja a Goooolokat...Remélem...es C-Ronaldo nem kell ide...Onzo...Jol cselez Jol rug nem mondom Igaz...de Barca-nak nem kell...Ki helyén fog játszani...Ki fog ulni...???...En meg mondom ha eljon Messi ulni fog...én ezt nem akkarom egyszeruen...Nagyon sajnálnám...Nem kell és kész maradjon az Angolok-nál...!!! Véleményetek a gondoltaaimrol....???!!!!
Es Bocs ha sok-ba jot ki...Bocs...!!! VISCA EL BARCA...!!!-dUGo Dialog...:)))
Benga
Entrenador del Barça

2007.02.08. 09:58:42

visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.08. 08:55:18

barca99 írta:Nyáron már felvetődött Anderson neve. Fórumon mindenképpen. :D Sztem is jó játékos, fiatal is. Ha már mindenképpen CR-nek akartok helyet szorítani a csapatba, szerintem helyette jöhetne Ricardo Quaresma. Olcsóbb is lenne, nem akkora nagy sztár, "ügyesen" cselez, többet passzol, barcás volt. Lehet, hogy jobban járnánk vele, mint CRonival.
mikor itt volt megvolt rá a lehertoseg h bizonyitson, de nem tette, el is zavarták.

nekem mint ember nem tul szimpatikus CR, de játéktudásához nem fér kétség. jo lenne granatvörös-kékben futkározni a jobb oldalon... bár sztem ebbol nem lesz semmi, mert ahhoz h megszerezzuk ki kéne vásárolni
(bár nemtom' meddig van szerzodese a múúúúval), amire elég kicsi az esély h megtennénk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.07. 22:05:30

Nyáron már felvetődött Anderson neve. Fórumon mindenképpen. :D Sztem is jó játékos, fiatal is. Ha már mindenképpen CR-nek akartok helyet szorítani a csapatba, szerintem helyette jöhetne Ricardo Quaresma. Olcsóbb is lenne, nem akkora nagy sztár, "ügyesen" cselez, többet passzol, barcás volt. Lehet, hogy jobban járnánk vele, mint CRonival.
Theo
Jugador d'estrella

2007.02.07. 21:56:56

Nekem is Anderson lenne az első erről a listáról a Barcásokon kívül :P
Jobban szeretném mint Cronit...FMben is az 1ik kedvenc játékosom, barcába 60 milla euroért hoztam el :P
Lezárt