Inter-Valencia 2-2

Barca-Liverpool 1-2

Ennyirr [auto_cenzúra] Bl fordulot...
DE én hiszek benne, h mind3 esetben fordulni fog a kocka

egyse jött be,de jó kis tippek voltakGame90 írta:Attya, remélem nem![]()
Mai tippeim:
Inter - Valencia 1-0
Barca - Liverpool 2-1
Roma - Lyon 1-1
Porto - Chelsea 2-2
És Remélem Inter is +kapja a faxt a seggébe a Valencia-tól!!:DVictorValdes19 írta:egy húron pendülünk boixBoixos írta:és ma még lionverés is lesz, h el ne felejtsem!
FORZA MAGICA ROMA!!!!!!VISCA EL BARCA,FORZA ROMA
![]()
egy húron pendülünk boixBoixos írta:és ma még lionverés is lesz, h el ne felejtsem!
FORZA MAGICA ROMA!!!!!!
jaja, ez így van!!! én meg így raknám össze a dream teemet:Ordog írta:barca99 írta:Nálam így nézne ki egy Dream Team:
------------------Valdés-------------------
Zambrotta---Puyol---Marquez----Abidal
------------Iniesta-------Xavi-------------
---Messi---------------------Ronaldiho---
-----------Eto'o-------Henry--------------
Kész katasztrófa lenne ez a csapat!!! Egyáltalán ki szerezne labdát??? Úgy átrohannának rajtunk a csapatok hogy azt öröm lenne nézniÉsszel tegyük már össze a csapatokat, ésszel!
Hát igen,viszont jogos volt a kiállítás,így viszont semmi sanszuk nincs Henk-éknekGame90 írta:Mivel az Ajax asszem már az első félidőben emberhátrányban játszottRaziel írta:engem a bremen lepett meg hogy ilyen simán verték az ajaxotÍgy talán érthetőbb ez a nagyobb vereség.
Mivel az Ajax asszem már az első félidőben emberhátrányban játszottRaziel írta:engem a bremen lepett meg hogy ilyen simán verték az ajaxot
igen ez teljesen igaz,most legutóbb a racing ellen szerintem ő volt a mezőny egyik legjobbja,hanem a legjobb....nagyon jó játékos és még fiatal is,kár lenne megválni tőllekovinho írta:Én nem adnám Iniestat! Én szeretem a játékát, meg minden. Szerintem a mostani állapotokhoz képest, Valdes, Ő, és Puyol játszik jól! Nem adnám bárki bármit is mond!