Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
antiimperialista írta:Vasárnap 10.30: Zalai Mammutok - Debreceni Sólymok
A meccs a pesterzsébeti jégcsarnokban lesz, a belépés ingyenes, Csongornak kötelező megjelennie, Kralonak pedig erősen ajánlott
Nekem a rekordom 3.5 napCharlie írta:Úgy olvastam, hogy 10 alvatlan napbiztos halál. Szóval tuti hogy alszik.
C.
Ne vegyen levegőt 5 percig, és garantálom, hogy soha többé nem csuklikGame90 írta:Közel egy hónapja csuklik egy amerikai kamasz![]()
http://www.geographic.hu/index.php?act= ... =2&id=8821
Jóó, esetleg, csak mond meg a halaknak, h tartsanak ébrenCharlie írta:Ezt olvastam, a 10 napba nulla alvási idő van, próbáld ki, majd írj be hogy mi a meglátásod, ha nem írsz, akkor elgondolkozunk.
C.
Azért nem 10 nap, de ...Charlie írta:Úgy olvastam, hogy 10 alvatlan napbiztos halál. Szóval tuti hogy alszik.
C.
Azt énis láttam,de utánna elmentek pár orvoshoz megkérdezni hogy ez lehetséges és mindegyik aztmondta hogy nem.Valószínűleg alszik csak nem veszi észre.Game90 írta:Egy-két éve láttam egy olyan orosz férfit a tv-ben, aki nem tud elaludniTizenvalahány éve, nem aludt egy percet sem. Éjjelente könyveket meg újságokat olvas
"Ha nem látod,az nem bizonyítja,hogy nincs"(gondolok például:levegő)Ez pont ide illetbarca99 írta:OFF:Sztem ez igaz. Attól még hogy ilyenről sohasem hallottunk, létezhet ez a betegség (?).
ÉlőhalottGame90 írta:Egy-két éve láttam egy olyan orosz férfit a tv-ben, aki nem tud elaludniTizenvalahány éve, nem aludt egy percet sem. Éjjelente könyveket meg újságokat olvas