Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes...csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=LWUHEEEm7ew
Szó szerintTibi1982 írta: Neki köszönhetjük az első helyet, "durci"eto'o és messi nélkül.
Nehogy már 1 jo meccel vátson ki 10 pocsék meccsetLG írta:
Tegnap mutatta a gólja (asszem a 2.) után a közönség felé.Ronaldinho #10 írta:észrevettétek azt, hogy már nem mutogatja azt a híres jelét? erre gondoltam: \,,,/ Miért?
mostanába nem nagyon figyeltem dehogy nyugodtan aludjál ma este majd oda figyelek erre isRonaldinho #10 írta:észrevettétek azt, hogy már nem mutogatja azt a híres jelét? erre gondoltam: \,,,/ Miért?
Nehogy már 1 jo meccel vátson ki 10 pocsék meccsetRivaldinho írta:Nem kéne még őt elküldeni, Milanba meg Al-Ithad meg ilyen helyekre, én azér nagy duzzogva megtartanámelprat írta:A legeslegjobb![]()
![]()
![]()
A szabad alap,a fejesgólhoz meg tripla gratuláció![]()
A fanyalgók remélem figyelnek,és azt is h visszaszívják minden át/meg nem gondolt fantasztikus és gyönyörűszép hsz-kat.
Forza R10![]()
úgyvan akinek nem inge...
Ez természetesen jól jel,és én is mindig bizalommal vagyok felé,nem akarom egyből eladni,ha van neki több olyan meccse amikor nem megy,de ősszel is volt egy időszak amikor megint inkább az igazi Ronniet láttuk,jött a mosoly is meg minden,és sajnos volt pár gyengébb meccse megint azóta,de ahogy eddig is,most is fog javulni,és elkáprásztatni minketCsak a Barca! írta:Végre Dinho megin magára talált. Nem tudom figyeltétek e de megint elkezdett mosolyogni, ami az utóbbi időben nem nagyon volt rá jellemző. Uhogy innen már nincs megállás megint a régi lesz.
Kiccsodddaaaa?Sosem tennék ilyet...Game90 írta:,,Másfél évtizeddel később a Koemanéhoz hasonló hatékonysággal értékesíti az állított labdából történő lövéseket Ronaldinho, a brazil zseni.''
NSO hírMi pedig régebben szidtuk őt a szabadrúgások miatt
akkor most, hogy van ez?
Mostanában ebben is összekapta magát.
Nem kéne még őt elküldeni, Milanba meg Al-Ithad meg ilyen helyekre, én azér nagy duzzogva megtartanámelprat írta:A legeslegjobb![]()
![]()
![]()
A szabad alap,a fejesgólhoz meg tripla gratuláció![]()
A fanyalgók remélem figyelnek,és azt is h visszaszívják minden át/meg nem gondolt fantasztikus és gyönyörűszép hsz-kat.
Forza R10