Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van, de soha nincs olyan gödör, amiből nem lehet kimászni!Enrique21 írta:Kicsit lenyugodva a meccs után azt mondom,hogy a Pool elleni
meccs akár vízválasztó is lehet..
Ha bukunk itthon,az óriási morális válságot okozna..
Ha nyernénk egy jó játékkal,akkor talán visszajönne egy kis önbizalom,
és talán beindulhatna a gépezet!
Az biztos, ha az 1/8-ad döntőben kiesnénk, az sokmindent elindíthat............Enrique21 írta:Kicsit lenyugodva a meccs után azt mondom,hogy a Pool elleni
meccs akár vízválasztó is lehet..
Ha bukunk itthon,az óriási morális válságot okozna..
Ha nyernénk egy jó játékkal,akkor talán visszajönne egy kis önbizalom,
és talán beindulhatna a gépezet!
Csak az mondtam, hogy Motta és Syl maradjon inkább, mint Edmilson és Gio (aki lassabb, mint Syl és ebben az idényben nem védekezik jobban). A többiek, akiket mondtál mehetnek tőlem.sasi1 írta:Mért Giuly, és Ezquerro mit tett hozzá ebben a szezonban a csapathoz?? Semmit. Gio pedig jobb védekezésben, mint Sylvinho, És én Zambrottát hagynám a balon, az ő cseréje lehetne Gio, Jobbra meg Daniel Alves, Belletti meg mehetne.....
ja-ja, csakhát 1 éve vettük 10 misiért..... nem adják őt el, pedig ellehetne, hiba volt őt idehozni. Mi lett volna ma, ha Saviola játszik helyette, és mondjuk az 5 leshelyzetből 2X jól ugrik ki???????lionelmessi19 írta:
nono, mehet Guddy is a fenébe!
És egyre kevésbé vagyok meggyőződve, h bármit is hozzá tudna tenni Saviola, főleg csereként!
Kicsit tagoltabban, ha legközelebbi alkalommal van rá mód!Cziprusz írta:én szinten ahoz a gondolatmenethez tartozok hogy Rijkard nemjo edzo aze emnt edig a Barcanak mert itt votl Hen ten Cate es nemRijkard miatt...
Sylvinho ne menjen, cserének maradnia kell! inkabbBodi írta:Én még ide sorolnám Edmilsont és Guddy-t,Motta meg sztem maradhat cserének!sasi1 írta:Azért Rijkaardot ne akarjuk már kitenni........
SYLVINHO, MOTTA, BELLETTI, GIULY, EZQUERRO,
Ezen a nyáron eléglenne ezt az 5 embert elküldeni, aztán helyettük fiatalokat benyomni a keretbe.
a szabdrúgás formáról annyit: a forma az aktuális kihasználtságot jelenti, ami mostanság elég jó!Rumig írta:Kétszer jól volt felállítva a sorfal, bele is lőtte mindkétszer. Aztán egyszer nem volt jól felállítva, máris bement. Szóval Roni ésszel oldotta meg, nem a jó szabadrugás-formájával.Bodi írta:mert Ronaldinho szabadrúgás-formáját elnézve ebben bízhatunk.
Mért Giuly, és Ezquerro mit tett hozzá ebben a szezonban a csapathoz?? Semmit. Gio pedig jobb védekezésben, mint Sylvinho, És én Zambrottát hagynám a balon, az ő cseréje lehetne Gio, Jobbra meg Daniel Alves, Belletti meg mehetne.....Slither írta:Inkább Gio és Edmilson Syl és Motta helyett.sasi1 írta:Azért Rijkaardot ne akarjuk már kitenni........
Ezen a nyáron eléglenne ezt az 5 embert elküldeni, aztán helyettük fiatalokat benyomni a keretbe.
Én még ide sorolnám Edmilsont és Guddy-t,Motta meg sztem maradhat cserének!sasi1 írta:Azért Rijkaardot ne akarjuk már kitenni........
nono, mehet Guddy is a fenébe!sasi1 írta:Azért Rijkaardot ne akarjuk már kitenni........
Inkább Gio és Edmilson Syl és Motta helyett.sasi1 írta:Azért Rijkaardot ne akarjuk már kitenni........
Kétszer jól volt felállítva a sorfal, bele is lőtte mindkétszer. Aztán egyszer nem volt jól felállítva, máris bement. Szóval Roni ésszel oldotta meg, nem a jó szabadrugás-formájával.Bodi írta:mert Ronaldinho szabadrúgás-formáját elnézve ebben bízhatunk.
lionelmessi19 írta:A Legviccesebb hozzászólás díjat mára elvitték! Továbbiakban senki ne száljon versenybe érte!Shakur írta:Sztem ide még crespo is jó lenne cronaldo helyett:
1.gudi helyére kell vki aki JÓ
2.O.L.C.S.Ó
3.vágja a latin focit,hobban mint józsi
4.[auto_cenzúra]m utálom ezt a cronaldo gyereket
![]()
5.csatár![]()
Komolyra fordítva, Crespo már kifutó ágon van, Guddy monjuk télleg [auto_cenzúra] sem ér, de sztem Hernan sem lenne sokkal jobb.
Cronaldoval kapcs. véleményed oké, meg is értem, de ettől még tud focizni, és lehetséges h rendbetenné kicsit a csapat játékát...
5. pontal csak egyet tudok érteni, Crespo valóban csatár
Asszem mindnyájunk nevében: legyen így!Bodi írta:Lehet,hogy naív vagyok,de én még mindig abban bízok,hogy ha teljesértékű Messi és Eto'o szerepel majd a kezdőcsapatban,akkor sokkal jobbak leszünk.
A védelmünk ettől még [auto_cenzúra],de ha végre egyszer az életben mi tudnánk szerezni az első gólt(idegenben is),akkor már nem játszhatnák ellenünk a bunkerfocit,és máris jobb lenne minden.
az idény elején meg volt ez a felállás, mégsem történt semmi extra..lionelmessi19 írta:Tényleg kiismerhető a csapat, de én várok még, amig összeálla a Deco, Iniesta, Etoo, Messi, Ronaldinho támadósor, és ha no eredmény, akkor itt az ideje elgondolkodni a legfőbb taktikai elemeken.
Nem értettem félre, az h nem megy a csapatnak , és rögtön mehet mindenki, sztem nem helyes hozzáállás, egy igazi szurkoló türelmesebb, nem sokkal, de azért mindenképp egy kicsit! Remélem ilyen vagy!Xavinho írta: Sajnálom,ha félreértetted,én nem azt mondtam,h nem fogok a Barcának szurkolni-2002-2003-ban is végig neki szurkoltam,pedig akkor nem voltak a táblázat élén..
Abból van elegem,h kezdünk olyanok lenni,mint a real: mindenki rólunk beszél...,csak sajnos nem a pályán mutatott dolgok miatt. Ha elbukjuk a bajnokságot,akkor Rijkaard biztos,h repülni fog és nem fogom sajnálni,sőt már most sem bánnám,ha elmenne. A Pool ellen meg ilyen játékkal hatalmas zakót fogunk kapni...ez biztos.
Szerintem csak ennyi a probléma, meg, hogy nincs Eto, nincs itt gáz, de a nyáron Dos Santos mellet kéne még 1-2 fiatal gyerek, akikben még nagy tűz ég, mert úgy érzik előttük a világ.......el fuero írta:Azért Riijkardnak is ki kéne vmi újat találnia. Mert már elég kiismerhető a játékunk még úgy is h 1-1 ritmus váltással megbolondítjuk a védelmet, de meccsről-meccsre egyre kevesebb ilyet vélek felfedezni.
Szerintem 1 kicsit már kiismerték a csapatok.