Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jimmy Hendrix, fiatalon...? Nem?Evilgrim írta:Hamarason lesz az oldalon ilyen játék,hogy mutatnak neked egy régi képet és ki kell találnod ki az![]()
![]()
Na ő ki?(Nehéz kitalálni)
Megsúgom néked, hogy amikor kritizáljuk Rijkaardot nem csak erről az egy meccsről van szó. Arról nem is beszéltünk eddig, hogy mostanában mért nem tudunk pl idegenben meccset nyerni...Kluivert55 írta: Nem értem miért ő tehet róla ha nem tudják a játékosok a helyzetüket értékesíteni. Nem sok volt, de rúghattak volna gólt és akkor most nem erről beszélnénk! Mindenki őt kritizálja, remélem a szezon végén majd ő lesz a király! Nekem mindenképpen, ti meg szidjatok folyamatosan mindenkit aki éppen nem a csúcson jár!
Nem értem miért ő tehet róla ha nem tudják a játékosok a helyzetüket értékesíteni. Nem sok volt, de rúghattak volna gólt és akkor most nem erről beszélnénk! Mindenki őt kritizálja, remélem a szezon végén majd ő lesz a király! Nekem mindenképpen, ti meg szidjatok folyamatosan mindenkit aki éppen nem a csúcson jár!El Payaso írta:Ezzel én is egyetértek teljes mértékben. Nézzük meg azokat az eredményeket, amikor beállt ellenük egy csapat védekezni. Real, Valencia, Chelsea, Espanyol.visca el barca írta:"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"
akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza már ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).
egyre kevéséb érzem a mesteren h képes lenne vmit is ujitani.
mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Nincs több kérdésem...
Ráadásul a Liverpool amúgy is defenzívebb játékstílust képvisel, nemhiába kapott mindössze 19 gólt 27 meccsen a PL-ben. Hazai pályán meg egyenesen félelmetesek: 13 meccs, 10 győzelem, három döntetlen, 25 rúgott, három kapott gól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És ez még csak a statisztika, a hangulatról még nem is beszéltünk. Én kezdem azt érezni, hogy már nem mi vagyunk az esélyesek...visca el barca írta:mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Ezzel én is egyetértek teljes mértékben. Nézzük meg azokat az eredményeket, amikor beállt ellenük egy csapat védekezni. Real, Valencia, Chelsea, Espanyol.visca el barca írta:"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"
akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza már ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).
egyre kevéséb érzem a mesteren h képes lenne vmit is ujitani.
mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Nem igaz, hogy nem tudjátok leírni rendesen, helyesen a nevét... idegbajt kapok...Subinho írta:nem megy reikard sehová és igazán azt sem hiszem, h neeskenst elküldenék... pedig a probléma forrása sztem ő! egyszerűen henk fel tudta tüzelni a játékosokat, ill. jó szeme volt és meglátta az edzések alapják kivel lenne erősebb a csapat! egy jó maggal már taktikázhatott reikard, de most....![]()
raikard nem megy sehova, de ha mégis, akkor a legnagyobb hiba lenne van bastent ide hívni!!! az a pali egy 0!!! sztem 2 ember jöhetne szóba.
1.: henk! tuti őt hívná először a vezetés!!!
2., hiddink - de őt úgysem engedik el a ruszkik!
Lippi nem kell ide, mert látjuk capellot a realnál...
Ugyanígy murinnyó sem, mert ő egy gyökér!!!