Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha ez a vidi nem összevágott [auto_cenzúra] akkor Eto'o nagyon elszégyelheti magát. Ha ilyeneket csinál akkor kimondom (nehéz szívvel) : el lehet menni!!Attya írta:Nem tom mi van mostanában Eto'o-val de ez a felvétel felettébb érdekes! Már +int elszállt az agya! SAJNÁLOM( vmi nagy gáz lehet, h még a keretben sincsen, lehet ezért nem került be!
http://www.youtube.com/watch?v=8yS5JsK5ETM
(
Persze h csak poén.Ordog írta:Jézus Krisztus![]()
![]()
![]()
remélem ezt csak poénból kérdezted r10
Te nem tudod, h hogy néz ki henk?Ronaldinho #10 írta:bocsánatot kérek a tudatlanságomért, de melyik a Henk edző a videón? a szemüveges öreg hapi? a 0:16 -nál?FCB_gábor írta:Ezen a videón jól megfigyelhető mennyit is jelenthetett Henk a csapatnak. Ő az aki odamegy a kamerunihoz és rábeszéli Eto'o-t a további játékra.
bocsánatot kérek a tudatlanságomért, de melyik a Henk edző a videón? a szemüveges öreg hapi? a 0:16 -nál?FCB_gábor írta:Ezen a videón jól megfigyelhető mennyit is jelenthetett Henk a csapatnak. Ő az aki odamegy a kamerunihoz és rábeszéli Eto'o-t a további játékra.
Frank is rá tudta volna beszélni...ha valamiben jó, akkor a játékosokkal való személyes kapcsolat kiépítésében....FCB_gábor írta:Ezen a videón jól megfigyelhető mennyit is jelenthetett Henk a csapatnak. Ő az aki odamegy a kamerunihoz és rábeszéli Eto'o-t a további játékra.Ronaldinho #10 írta:Pontosan. itt egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=gQv4aIXaGQ4
Ezen a videón jól megfigyelhető mennyit is jelenthetett Henk a csapatnak. Ő az aki odamegy a kamerunihoz és rábeszéli Eto'o-t a további játékra.Ronaldinho #10 írta:Pontosan. itt egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=gQv4aIXaGQ4
Mondjuk ez kamu
Pontosan. itt egy példa:lionelmessi19 írta:Ne feledjük, bár már talán írtam, ő rengeteg rasszista megjegyzésnek van folytonosan kitéve, és ezért lehet, hogy nem a leg stabilabb lelkileg, ha kiborul, az sokkal inkább megérthető, mint ha mondjuk egy nem afrikai focista csinálná.
Ez egy hülyeség, 30 milkót nem ér meg a ftorres, etoo meg nem megy sehova. a nemzeti sport meg nem kompetens. ha belőlük indulnánk ki, akkor már rég nem rijkaard az edző, és még sorolhatnán. meg különben is: a nemzeti sport a margit magyarországi sajtóorgánuma, én már mrg sem veszem, csak az interneten beleolvasok, mert undorító ahogyan a blancók valagát nyalják. egy héten 7-szer foglalkoznak a margittal féloldalon, a barcáról meg kétszer a lapszélén írnak egy félmondatot. na, nem mintha hiányozna az 'elfogulatlan' kommentárjuk. a ns szánalmasan gyenge, alacsony színvonalú firkálmányokat tartalmazó bulvárlap. már arra sem alkalmas, hogy a hátsómat megtöröljem vele.Barcaboy08 írta:a Nemzetisport irta:Éreztem én,hogy nagyobb itt a baj.... és nem magától nem akar Eto'o játszani....valami nem stímmel az tuti!Valaki sumákol DE NAGYON!Fernando Torres Barcelonába költözhet.
Spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid csatárát a sértődősnek tartott Samuel Eto’o helyére szemelték ki a katalánok, akik túl akarnak adni a kameruni támadón.
Éreztem én,hogy nagyobb itt a baj.... és nem magától nem akar Eto'o játszani....valami nem stímmel az tuti!Valaki sumákol DE NAGYON!Fernando Torres Barcelonába költözhet.
Spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid csatárát a sértődősnek tartott Samuel Eto’o helyére szemelték ki a katalánok, akik túl akarnak adni a kameruni támadón.