2007.02.21. 18:02:42
Hát, én elég szleptikus vagyok a továbbjutást illetően. A hétvégi trágya játékhoz képest legalább 180 fokos fordulatra van szükség a győzelem megszerzéséhez. Márpedig győzni kell, mert anélkül a továbbjutási esélyeink a minimálisra csökkennek.
Annál sokkla több kell minden poszton, mint amit a fiúk vasárnap mutattak. Elöl remélem Saviola lesz a kezdő, mert eből a szőke veszedelemből már nagyon elegem van. hatalmas baklövés volt idehozni ezt a szerencsétlent: az utóbbi évek legnagyobb bakija, aminek egyértelműen Rijkaard az oka, hiszen ő ragaszkodott hozzá. Bebizonyította, hogy alkalmatlan a futball nevezetű játék űzésére.
A jobb oldalon pedig Bellettit várom a kezdőbe, mert Oleguer egy lassú eszkavátor módjára lépked, beadni nem tud, és körülményes. Az pedig felháborító volt, ahogy Rijkaard a vasárnapi meccs után nyilatkozott róla. Az, hogy valaki hajt, az nem erény, hanem kötelesség. Én ennél jóval kevesebbért dolgozom, és ha én nem 'hajtanék', megköszönnék a munkámat.
Ronie-ban bízom, ő az aki teljesen összeszedte magát, csúszott-mászott vasárnap is, és gólokat lőtt. És az utóbbi meccseken kevesebbet veszekszik, nem reklamál annyit, csak a játékkal törődik. Újra vezéregyénisége a csapatnak.
Amin nagyon kell javítani, az a támadások hatékonysága. Akciógolokat kell lőni. Mert könyörgöm, ilyen lövőkkel rendelkező játékosok, mint Deco, Ronnie, Xavi, nem lövünk kapura 18-20 méterről, hanem tologatjuk azt a kva labdát. passzolgatunk, mint a bolondok, tartjuk a labdát, és 70-30% a labdabirtoklás aránya a javunkra - de ebből még nem lesz gól. Többet kell próbálkozni a kapu közeléből. Annál is inkább, mert ez a Reina eléggé bizonytalan is tud lenni, nem egy leventét nyelt be az idény során.
Már most elég ideges vagyok, nem mtudom lesz-e idegzetem megnézni a fiúkat. vasárnap ugyanis az 55. percben elkapcsoltam, mert nem voltam hajlandó tovább nézni a semmit.
Remélem, rám cáfolnak a fiúk, és győznek. Forca Barca!