Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!sasi1 írta:Sokaknak valószínűleg rossz hír :
Március 10 22:00 Barcelona - Real Madrid SPORTKLUB
És csak a SPORTKLUB, mert bizony ősszel csere volt, és nem mindkét adó adta....................
S1/S2; spanyol bajnoki összefoglaló egy héten legalább 5ször van! Az egyiket csak elcsíped. Én már láttam vagy hármat a héten...Vito írta:nekem is ez marad(t) volna, ha el nem alszok...![]()
Akkor jósasi1 írta:![]()
Felhívtam őket.
Megnyugodhattok.
MÁRCIUS 6. Kedd Liverpool - Barcelona 20:45 M1
Azt honnan szedted, hogy az M1 szerdai meccset ad? Az mtv.hu-n még nincs fent a jövőheti műsor. A viasat3.hu-n már fent van , hogy mit ad, és mivel ők adják élőben szerdán a Bayern - Realt, 1000%, hogy az mtv adja a Liverpool - Barcát. Mit adna az mtv szerdán?? Manchester - Lille, Milan - CelticSilvanus írta:Eddig úgy néz ki, hogy a jövőhét keddi Liverpool-Barcelona meccset sem az M1, sem a Viasat nem adja le!!! Még felvételről sem!![]()
Az M1 szerdai meccset ad, a Viasat pedig a Valencia-Inter meccset adja, majd felvételről a Chelsea-Porto-t.![]()
Azt gondolom, hogy a Barcát már a TV-k is temették, és ezért nincs műsoron a meccs, de a tegnapi Bilbao elleni győzelmünk után, és bízzunk benne, hogy a szerdai Zaragoza elleni sikerünk után talán ez megváltozhat!?... Szerintetek megváltozhat? Vonuljunk utcára, vagy nem tudom...
Én benne lennék,de aznap indulok síelni,úgyhogy ha nincs szerencsém,még tv-ben sem láthatom.Krojf írta:Komáim!
Nem kéne összetaliznunk valahol ama ominózus március 10.-én?
Egy külön terem valahol csak nekünk és izgalom a csapatért!
Nem akarja ezt valaki beindítani?
Kérdezi félve Krojf koma.
Nem, ezt csak mondták többen, hogy így lesz, de a Sportklub akkor nem adta ez 1000%. Emiatt kérdés még, hogy most akkor ki adja.Bodi írta:Nem volt csere,mind2 csatorna adta,most is így lesz.
Bodi írta:Egyébként hol találod meg ezeket az infókat ennyire hosszú távon?
Nem volt csere,mind2 csatorna adta,most is így lesz.sasi1 írta:Február 25. Vasárnap Barca - Bilbao 21:00 SPORTKLUB
Február 28. Szerda Zaragoza - Barca 21:00 Sport2 22:00 csúsztatva
Március 03. Szombat Sevilla - Barca 22:00 Sport1
Március 10. Szombat Barca - Real Madrid 22:00 Sport1 időpontja, de szerintem Sportklub (az őszi csere miatt)
A szombat 22:00 az 100%, de, hogy Sportklub , vagy Sport1, Horti, Vagy HorváthPerrero írta:
100% h az el classico szombat![]()
HORTI NYOMJA A KLASSZIKUST, KÖNYÖRGÖÖÖÖÖÖM