Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt hallottam, hogy Petike apukája vmi nagy ember és petike kitalálta, hogy ő sportkommentátor szeretne lenni. Erre apukája telefonált egyet-kettőt, erre petike ott találta magát a vb szpíkerei között. Egyébként meg ilyen bikinis szépségversenyek házigazdájaként hívta fel magára a figyelmet...el fuero írta:Ilyet szól Világi a Bilbao ellen:
"Elég rossz formába van a barca, hétközbe kikaptak a Liverpooltól 2-1. Lehetett volna rosszabb is ,de Ronaldinhonak a 87. percben sikerült szépítenie szabadrúgásból."
Hát én nem tudom ez mien meccset nézett. Összekeverte a Valencia elleni meccsel. A hülye *****.
el fuero írta: hétközbe kikaptak a Liverpooltól 2-1. Lehetett volna rosszabb is ,de Ronaldinhonak a 87. percben sikerült szépítenie szabadrúgásból
A TV2-nél dolgozott sportműsoroknál (gólösszefoglalókat kommentált, többek közt), ám a csatorna 2004-ben felszámolta a sportszerkesztőséget, így mennie kellett. 2005-ben jött a Hír Tv, itt egy hatfős csapatot vezetett, sport-főszerkesztőként. Tavalyelőtt jött a Sport Klub ajánlata, 2006 januárja óta pedig a sportcsatornánál dolgozik.G-Jay írta:Hali ujfent!
Köszönöm a választ, de pontosan ki is ez? Ismernem kéne valahonnan? Horti kicsoda? Köszönöm a fáraszto kérdéseimre a választ.![]()
by Jay
egy német másodosztályú meccsre vagy egy brazil első osztályra ez pon t megfelelő...grecki írta:Hm, majd benő nektek is a fejetek lágya... Ha szánalmas poénokat akarok hallgatni, akkor inkább a Sas Józska kabaréját nézm meg. Na, jó, kissé túlzásba estem, mert néhanapján egy-egy poénján én is kuncogok, de általában inkább idegesítő. De ti tudjátok.
Assszem Hortira gondolsz...telleg kesz van az a csavoG-Jay írta:Hali
Az lenne nekem a kérdésem vala, hogy kio az a kommentátor embertárs, aki a sportklubbon szokta a barcatv-s meccseket kommentátorkodni, és majd megszakadok a röhögéstöl a stilusa miatt? Elnézést ha evidens dolgot kérdezek de nekem nem ismerős, de nagyon jó pofa egy arc.
by Jay
Pontosan! Mi tudjukgrecki írta:Hm, majd benő nektek is a fejetek lágya... Ha szánalmas poénokat akarok hallgatni, akkor inkább a Sas Józska kabaréját nézm meg. Na, jó, kissé túlzásba estem, mert néhanapján egy-egy poénján én is kuncogok, de általában inkább idegesítő. De ti tudjátok.
lionel19 írta:"Coulybaly. Wesley Snipes. Wesley Snipes mindenkit legyőz. Coulybaly nem bír a Greuther Fürth játékosaival. Akkor mégsem ő Wesley Snipes? Wesley Snipes csak egy embert nem győz le. Chick Norrist. Vajon ki Chuck Norris a Greuther Fürthből?
Horti
Kösz Krojf, végre valaki megfejtette ezt a rejtvényt isKrojf írta:lionel19 Koma!
A pálya azon részeit hívják kígyótérnek, ahonnan nehéz gólt lőni,
illetve ahonnan a kapus elvileg nem kaphat gólt.
Segített ebben Krojf koma.