Kommentátori aranyköpések

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.03. 23:51:49

Ejjjj Horvát Feri :evil: :evil: :evil: húúúú azt a .......... Palop nem fogta biztosan Xavi szabadját ez meg Huhhh,egy kő esett le a szívéről a 'pártattlan' kommentátor barátunknak :!: :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.01. 18:13:32

el fuero írta:Ilyet szól Világi a Bilbao ellen:
"Elég rossz formába van a barca, hétközbe kikaptak a Liverpooltól 2-1. Lehetett volna rosszabb is ,de Ronaldinhonak a 87. percben sikerült szépítenie szabadrúgásból."
Hát én nem tudom ez mien meccset nézett. Összekeverte a Valencia elleni meccsel. A hülye *****.
Én azt hallottam, hogy Petike apukája vmi nagy ember és petike kitalálta, hogy ő sportkommentátor szeretne lenni. Erre apukája telefonált egyet-kettőt, erre petike ott találta magát a vb szpíkerei között. Egyébként meg ilyen bikinis szépségversenyek házigazdájaként hívta fel magára a figyelmet... :roll: :shock:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.01. 16:59:02

Horti élőben a SportKlubbon. Ő van a stúdióban... :D :D
Drigo
Eurobarca Staff

2007.02.27. 20:28:54

el fuero írta: hétközbe kikaptak a Liverpooltól 2-1. Lehetett volna rosszabb is ,de Ronaldinhonak a 87. percben sikerült szépítenie szabadrúgásból
:lol: Ez tetszik, ez elég vicces.SzánaloM.cFg
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2007.02.27. 19:13:26

Világi nem néz focit, ez neki csak munka.

Azthiszem ennyi tulajdonképpen a lényegi különbség a sportklub, és a sport tv kommentátorai közt, előbbiek csak dolgoznak, utóbbiaknak a munkájuk a hobbiuk is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
el fuero
Entrenador del Barça

2007.02.27. 18:26:32

Ilyet szól Világi a Bilbao ellen:
"Elég rossz formába van a barca, hétközbe kikaptak a Liverpooltól 2-1. Lehetett volna rosszabb is ,de Ronaldinhonak a 87. percben sikerült szépítenie szabadrúgásból."
Hát én nem tudom ez mien meccset nézett. Összekeverte a Valencia elleni meccsel. A hülye *****.
Forza Lazio!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.26. 18:21:57

http://kepfeltoltes.hu/070226/horti_www ... es.hu_.jpg

Íme egy kép a barátotokról.

Egyébként, lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Bundesliga meccseket pár éve egy rövidke ideig mintha ő nyomta volna a Sport1en, de eléggé kérészéletű volt a pályafutása. Az is lehet, hogy a mostani Sportklubos kollégája, Edvi László volt az. Nem emléxik vki?
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.26. 18:03:31

Amint közvetit meccset feltétlenül szoljatok :lol:
Még tesom, aki nem szereti a focit, is végig nézi ha ő közvetit: :D :shock:

by Jay
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
lionel19

2007.02.26. 17:52:10

G-Jay írta:Hali ujfent!

Köszönöm a választ, de pontosan ki is ez? Ismernem kéne valahonnan? Horti kicsoda? Köszönöm a fáraszto kérdéseimre a választ. :lol:

by Jay
A TV2-nél dolgozott sportműsoroknál (gólösszefoglalókat kommentált, többek közt), ám a csatorna 2004-ben felszámolta a sportszerkesztőséget, így mennie kellett. 2005-ben jött a Hír Tv, itt egy hatfős csapatot vezetett, sport-főszerkesztőként. Tavalyelőtt jött a Sport Klub ajánlata, 2006 januárja óta pedig a sportcsatornánál dolgozik.

2006 januárja óta pedig kifogyhatatlanul ontja a poént :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.26. 17:48:12

Hali ujfent!

Köszönöm a választ, de pontosan ki is ez? Ismernem kéne valahonnan? Horti kicsoda? Köszönöm a fáraszto kérdéseimre a választ. :lol:

by Jay
California Love
lionel19

2007.02.26. 17:38:11

grecki írta:Hm, majd benő nektek is a fejetek lágya... Ha szánalmas poénokat akarok hallgatni, akkor inkább a Sas Józska kabaréját nézm meg. Na, jó, kissé túlzásba estem, mert néhanapján egy-egy poénján én is kuncogok, de általában inkább idegesítő. De ti tudjátok.
egy német másodosztályú meccsre vagy egy brazil első osztályra ez pon t megfelelő...
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.02.26. 17:21:44

G-Jay írta:Hali

Az lenne nekem a kérdésem vala, hogy kio az a kommentátor embertárs, aki a sportklubbon szokta a barcatv-s meccseket kommentátorkodni, és majd megszakadok a röhögéstöl a stilusa miatt? Elnézést ha evidens dolgot kérdezek de nekem nem ismerős, de nagyon jó pofa egy arc.

by Jay
Assszem Hortira gondolsz...telleg kesz van az a csavo :lol: :lol:
Kép

Més qué un Club!!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.26. 17:00:51

Hali

Az lenne nekem a kérdésem vala, hogy kio az a kommentátor embertárs, aki a sportklubbon szokta a barcatv-s meccseket kommentátorkodni, és majd megszakadok a röhögéstöl a stilusa miatt? Elnézést ha evidens dolgot kérdezek de nekem nem ismerős, de nagyon jó pofa egy arc.

by Jay
California Love
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.26. 15:35:57

Hajdu B. Istvan :)
Celtic - Milan "Gattuso bekapja Naka... Elnezeset Gattusot becsapja Nakamura " :D
vagy Barca - Pool Motta agyeklovese :))) amihez komoly izgalmi allapot kell :)
Tiziano Crudeli fan :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.26. 15:30:00

grecki írta:Hm, majd benő nektek is a fejetek lágya... Ha szánalmas poénokat akarok hallgatni, akkor inkább a Sas Józska kabaréját nézm meg. Na, jó, kissé túlzásba estem, mert néhanapján egy-egy poénján én is kuncogok, de általában inkább idegesítő. De ti tudjátok.
Pontosan! Mi tudjuk :wink: Neked nem jön be ez a fajta poén,nekünk meg bejön,ennyi :!: Izlések.... attól még nem kell személyeskedni :wink:

Azt elismerem,ha valami sorsdöntő meccsről lenne szó,főleg ahol Mi játszunk,ott én se az ilyen poénok miatt ülnék le meccsett nézni,de számomra érdektelen csapatok meccseit,kész élvezet vele nézni. Ez persze az én szubjektív véleményem :!:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.26. 13:56:08

Hm, majd benő nektek is a fejetek lágya... Ha szánalmas poénokat akarok hallgatni, akkor inkább a Sas Józska kabaréját nézm meg. Na, jó, kissé túlzásba estem, mert néhanapján egy-egy poénján én is kuncogok, de általában inkább idegesítő. De ti tudjátok.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.26. 12:11:25

lionel19 írta:"Coulybaly. Wesley Snipes. Wesley Snipes mindenkit legyőz. Coulybaly nem bír a Greuther Fürth játékosaival. Akkor mégsem ő Wesley Snipes? Wesley Snipes csak egy embert nem győz le. Chick Norrist. Vajon ki Chuck Norris a Greuther Fürthből?

Horti :D
:lol: :lol: ezt a meccset most kihagytam tőle...pedig minden meccsen van egy két nagyon nagy szólása...
Kép
lionel19

2007.02.25. 23:57:14

"Coulybaly. Wesley Snipes. Wesley Snipes mindenkit legyőz. Coulybaly nem bír a Greuther Fürth játékosaival. Akkor mégsem ő Wesley Snipes? Wesley Snipes csak egy embert nem győz le. Chick Norrist. Vajon ki Chuck Norris a Greuther Fürthből?

Horti :D
lionel19

2007.02.25. 14:14:50

A hétvégén a Schalke-Hertha meccsen a "börlinieket körbeszögletelték", miközben a csatár "minden kövérebb fűszálban vagy nagyobb mészpöttyben elesett". A pazar arénáról megállapította a szpíker, hogy "aránylag jól összebarkácsolták a stadiont, jól dolgoztak az ácsok". A szünet sem volt unalmas, mert várakozó szurkolók tűntek fel a vágóképeken, ezeket is kommentálta: akadt ott egy férfival érkező, vékony nő, azaz "lárvaarcú hölgy, aki az érzelmi dominancia miatt jött ki", ahogy "jampec is, megfelelő mennyiségű zselével belőtt háréval". Szünet után Horti lenyűgözve nézte a hatalmas Schalke-tábor mámoros tobzódását, ütemes ugrándozását: "döbbenetes, hangyák nincsenek ennyien egy bolyban!" - lelkendezett. Nála a nagyobb tasli simán "nyakesz", a hórihorgas égimeszelő pedig egy "192 centis kiscsákó". Ha valaki erősen meglőtt labdába is beteszi a fejét, az "nem sajnálja a buciját", ha pedig a magyar Dárdai ügyeskedett valamit, akkor boldogan és némi gúnnyal ünnepelt: "etesd őket, Palika!"

Nála, ha kettős cserére készül egy gárda, akkor ott "diszkont mennyiségben cserél a mester", a palackokat hajigáló suhancok "helyi Robin Hoodok", a vaskosabb combú játékosok "nem tartották be az update-programot", a kapus pedig mészpartizán, netán gólmacska. "Összeesett úgy, hogy senki nem volt a közelében: ez utoljára a tejszínhabnak sikerült!" - mondja, ha ütemtelenül összerogyó szimulánsokat szúr ki, de az ügyetlen mozdulattól is elborzad: "olyan falába van, hogy ha egy csepp eső ráesne, azonnal kihajtana" - mondja síri hangon. Ha kiment a labda, akkor "margóra futott az akció", ha valaki sokat fut, akkor "motoregér". Ha többen állnak tanakodva a szabadrúgáshoz letett labda körül, akkor az "konzílium", ha egy játékos csak odahallgat, majd elballag, akkor "rontja a levegőt". Ha egy focista jóképű, akkor "imádják a csajkák", ha pedig sokat hempereg a gyepen, egy fault után, fájdalmas arccal, akkor "öngyógyításban van, bízik a Föld geotermikus energiájában". Az pedig már természetes, hogy a labda hagyománytiszteletből gyakran "bőrbogyó", noha jó ideje nem bőrből készül.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.02.24. 18:27:30

Egri Viktor ma a Bl magazinban:

"Gilardinho most megmutatta,hogy hogyan kell elesni egy levegőmolekulában.11est kért hát kapott egyet,ott van a hátán"

Nem is értem miért nem ő közvetíti a Bl meccseket.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.17. 17:08:48

A Legnagyobb kommentátor Léderer Ákos :lol: az előbb a Werder-Hamburg meccsen:

ha kiegyenlít a Bréma,akkor ugyanúgy kezdik a tavaszi idényt,mint az őszit: két győzelem,két döntettlen,egy döntettlen :lol: :roll:
Kép
lionel19

2007.02.04. 20:14:54

Krojf írta:lionel19 Koma!
A pálya azon részeit hívják kígyótérnek, ahonnan nehéz gólt lőni,
illetve ahonnan a kapus elvileg nem kaphat gólt.
Segített ebben Krojf koma.
Kösz Krojf, végre valaki megfejtette ezt a rejtvényt is 8)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.02.04. 19:49:27

lionel19 Koma!
A pálya azon részeit hívják kígyótérnek, ahonnan nehéz gólt lőni,
illetve ahonnan a kapus elvileg nem kaphat gólt.
Segített ebben Krojf koma.
PCsabi
aka Game90

2007.02.04. 18:38:01

Tottenham - MU meccs 4. góljánál, amikor Giggs mehetett teljesen egyedül a kapura: ,,Robinson olyan egyedül volt, mint névrokona a szigeten'' :arrow: Tóth Csaba.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt