Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bizony...nemsokára kezdődikEvilgrim írta:Liverpool-Mu.-vörösök randevúja![]()
Igazi foci csemege.Aztán 21:30-kor meg...nem kell mondanom mert ugyis tudjátokJó meccs nézést
![]()
C.nb1.hu írta:Az angol szövetség (FA) felelősnek találta Emmanuel Ebouét a vasárnapi Chelsea-Arsenal (2-1) Ligakupa-döntő hosszabbításában kirobbant dulakodásban. Az Ágyúsok elefántcsontparti játékosa a 94. percben megütötte Wayne Bridge-t, a Kékek játékosát, ezt követően a két csapat játékosai egymásnak estek. Az Arsenal hátvédje - noha a meccs után vitatta a játékvezető döntésének jogosságát - három mérkőzésre szóló eltiltást kapott cselekedetéért.
Eboué két csapattársa, az ominózus eset után csakugyan a kiállítás sorsára jutott Kolo Touré és Emmanuel Adebayor szintén három találkozón pihenhet, míg a Kékek középpályása, Mikel John Obi négymeccses kényszerpihenő elé néz, mivel ebben a szezonban már második alkalommal villant neki a piros lap.
Ez sem jött összeozsimiki írta:Blackburn-Arsenal 1-0![]()
Elismerjük a Readin teljesítményét,de nem a legerősebb M.U. volt a pályán+ őket eléggé megnyugtathatta az a 3as 6 perc alattlionel19 írta:Azért egy Manchester lefocizni szép dolog..
Így igaz!Game90 írta:A vége izgalmas volt![]()
Reading-Manchester United 2-3 (Kitson 23., Lita 84. ill. Heinze 2., Saha 4., Solskjaer 6.).
A Readingnek volt egy kapufája a 92. percben.
A mársejban nagyon jo volt Drogba, de a cselziben az első évben ugyanazt csinálta, mint most Sevcsenko, vagyis semmit. A második éve már jobb volt, és most meg aztán télleg beérett, talán jelenleg ő a legjobb formában lévő csatár a világon. És se hittem volna, h valaha elér ilyen szintre, de nagyot tévedtem.grecki írta:Ez a népmuvészeti cserépedény Drogba kezd rendesen beérni, eddig én egyáltalán nem tartottam akkora zsugának, de amit ebben az idényben produkál, az hatalmas... Lassan de biztosan a világ egyik legjobb csatárává fejlődött, kár h bármikor meglátom, elfog a hányinger.
Bakker nagyon dúrva voltSilvanus írta:A Chelsea kapuja előtt egy szögletnél Terry egy fejessel akart felszabadítani egy középmagasan szálló labdát, közben az Arsenal játékosa lábbal akart egy hatalmasat belerúgni a labdába... Terry érte el a labdát előbb... pechére!!!Úgy fejberúgta a srác, hogy összecsuklótt, és kész, KO! Se kép, se hang...
Arsenal kapuja elottSilvanus írta:A Chelsea kapuja előtt egy szögletnél Terry egy fejessel akart felszabadítani egy középmagasan szálló labdát, közben az Arsenal játékosa lábbal akart egy hatalmasat belerúgni a labdába... Terry érte el a labdát előbb... pechére!!!Úgy fejberúgta a srác, hogy összecsuklótt, és kész, KO! Se kép, se hang...
Sztem megilyedt...de bazi komolyan...en is megilyedtem volnaGame90 írta:Sztem megsérülhetett ő islionelmessi19 írta:Rögtön le is hívták Diaby gyereket.Lehetett látni a cserénél is.
Mi történt Terryvel? Nem láttam a meccset, és vki elmondaná az esetet?Silvanus írta:Terrynek mihamarabbi gyúgyulást kívánok!!! Csúnya eset...