Samuel Eto'o #3
Mióta visszatért 2 meccsen játszott hosszabb ideig. Sevilla ellen kevesebbet, mint a bilbao ellen, de nekem ott is tetszett, és ha a végén az ötös sarkánál eltalálja a labdát..............
A lényeg, amit írni akarok, ha nem lett volna sérült Eto, szerintem nem igen beszélnénk problémákrol, kb 10 pontal vezetnénk a ligában, és a Bl-ben lehet, hogy a Porto ellen készülnénk most a visszavágóra............
A lényeg, amit írni akarok, ha nem lett volna sérült Eto, szerintem nem igen beszélnénk problémákrol, kb 10 pontal vezetnénk a ligában, és a Bl-ben lehet, hogy a Porto ellen készülnénk most a visszavágóra............
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sztem tegnap azért tbbet is mutathatott volna. Nem láttam rajta annyira a küzdeni akarást, mint általában. Pl. Saviolán látszott, hogy bizonyítani akart, és minden labda után futott, Eto'o meg alig akart megmozdulni. (főleg Zambrotta kiállítása után)
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Eto 'o még nagyon formán kívül van, szerintem rajta tegnap semmi nem múlott. A Liverpool ellen biztosan a régi lesz az igyekezete.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem egész egyszerűen az van, h főként Ronaldinhoval érzik egymást. Ha vmelyik hiányzik, akkor már is sokkal gyengébben játszik a másik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Igaza volt abban Horváth Ferinek, hogy amikor cserébe jön be Eto'o, akkor nem megy neki annyira, persze lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de elgondolkodtató
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
lionelmessi:én csak azt akartam mondani,hogy mndegyik jo volt,és nem annyira figyeltem arra,hogy kit és miylen jelzővel illetek!!egyébként messi télleg nagyot játszott,de:
ha nincs a 2 közéoppályás,akkor messi varázsolhatott volna akármennyit!!
ha nincs a 2 közéoppályás,akkor messi varázsolhatott volna akármennyit!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát barátomlionelmessi19 írta: valamint továbbra sem tűnt fel, h Giuly egyetlen labdát is lekezelt volna

Úgy lekapta mint a legyet

Szóval egyet már is mondtam,és még akadt,igaz nem sok

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem igen is kell a Sevilla ellen, ha nem is végig, de egy félórára.Etooka írta:,ronaldinho varázsol,xavi és iniesta zseniális,messi jó,giuly meg legalább már a labdát levette!szal sztem a pool ellen kell,a sevilla ellen nem annyira!!
Valamint kiemeltem egy pár dolgot:
dinho varázsol, kp-ink meg zsenik, messi meg csak jó???

valamint továbbra sem tűnt fel, h Giuly egyetlen labdát is lekezelt volna

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
szerintem nem feltétlenül kell ide(Sevillába) etoo!hiszen multkor visszatért és ezzel akkora hitet adott a csapatnak,hogy az valami fantasztikus!tudom hogy nem egy szint a pool és a zara,de ha etoo nem tér vissza,a zarát nem ütjük ki!szal etoo megadta az üzemanyagot,Raijkaard meg helyrerakta a folgokat,ronaldinho varázsol,xavi és iniesta zseniális,messi jó,giuly meg legalább már a labdát levette!szal sztem a pool ellen kell,a sevilla ellen nem annyira!!
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem nem kell olyan nagyon ijedezni, oké, hogy még gyenge a térde meg fájt is, de nehogy azt higgyétek, h ha játszik, akkor rögtön ujra kifrodul alóla!!!
Lehet, inkább nem kockáztatnak, de azzal, h most játszik egy fél órát, semmiféle rizikót nem vállal egyik oldal sem szerintem.
Lehet, inkább nem kockáztatnak, de azzal, h most játszik egy fél órát, semmiféle rizikót nem vállal egyik oldal sem szerintem.
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Na hát az a lényegRonaldinho #10 írta:mondjuk értem mire gondolsz...

(Azért abba a karikatúrába a Realt is belerakhatták volna)
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
B csapat? ugye most viccelsz?Drigo írta: Igen, ebben van igazság, de azért a Sevilla ellen nem lehet "B" csapattal kiálni, egy jó eredménnyel igencsak kedvező pizívióba kerülhetnénk.

mondjuk értem mire gondolsz... Ronnie -nak szüksége van az Eto'o -ra, s ez nem kérdéses...

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Eurobarca Staff
Igen, ebben van igazság, de azért a Sevilla ellen nem lehet "B" csapattal kiálni, egy jó eredménnyel igencsak kedvező pizívióba kerülhetnénk.Ronaldinho #10 írta:Félek a Sevilla meccstől, mivel eto'o is benne van a keretben... ó, nem azért félek, mert Eto'o miatt kapunk kiHanem azért félek, mert MEGSÉRÜL azon a meccsen, oszt baxhatjuk a pool elleni meccset....
Meg azért most még annyira Eto'o sem fog bele menni a csinyekbe.
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Félek a Sevilla meccstől, mivel eto'o is benne van a keretben... ó, nem azért félek, mert Eto'o miatt kapunk ki
Hanem azért félek, mert MEGSÉRÜL azon a meccsen, oszt baxhatjuk a pool elleni meccset....

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Eurobarca Staff
igen mindössze 5 szavazat döntött, ha(ennek ugye semmi értelme) nem sérült volna meg szerintem behúzza a negyediket is.Subinho írta:ennek ellenére szoros volt az eredmény!
De Drogba teljes mértékben megérdemelte, nagyon jó csatár és elég szépet alakított, kár hogy rühellem mint a ....

- Subinho
- Director del Fútbol
olvastátok? eto'o 2. lett az aranylabda szavazáson! ez sajnos várható volt! fél évet kihagyott, míg az a gyökér drogba remek formában van! ennek ellenére szoros volt az eredmény! ha samu nem sérült, biztosan nem az a gorilla nyeri!!!
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Én azért nem nagyon szeretném,ha elmenne!Ugyan a stílusa néha hagy kivánnivalót maga után de azért Samu már megmutatta,hogy nem az a tiszavirág életű gólkirály....ott volt tavaly előtt is tavaly is ugyhogy BAKLÖVÉS LENNE ELENGEDNI!Mert nem hiszem,hogy nem érezné jól itt magát!Más!bizom benne,hogy játszani fog a hétvégén,mert ha a pályán van akarva akaratlanul összeszorul a gyomra az ellenfélnek,és síímán lefoglal egy,jobbesetben két védőt!!!!Igy nagyobb terület jut a "csellósoknak,,
!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaboy08 2007.03.02. 13:08:20-kor.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Subinho
- Director del Fútbol
hát igen... továbbmegyek! lásd: Rivaldo! csak másik edző kell hozzá, aki nem bírja eto'o stílusát!grecki írta:Én ezt azért nem merném így kijelenteni... Tény, hogy senki nem szeretné, ha elmenne, de a fociban sosem lehet tudni. Lásd Figo!lionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha nem oké, akkor tényleg nem szabad erőltetni, de azért jobb szeretném, ha játszana, akár csak fél órát is, de játszon végre együtt a trende. 

- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Én ezt azért nem merném így kijelenteni... Tény, hogy senki nem szeretné, ha elmenne, de a fociban sosem lehet tudni. Lásd Figo!lionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első része 1000% kig igaz,második csak 100%kiglionelmessi19 írta:Eto'o megfizethetetlen, és nem fog sehova menni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.