Ronaldinho Gaúcho #3
- visca el barca
- Presidente del Barça
áh kész. utobbi evek legjobb reklámja. pedig semmi 'xtra' nincs benne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
fúú!
Kösz a videót Los! nagyon jó és szép. Ráadásul magyar !! 

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Köszi a videót Los! Nagggyon nagy. Csak mostmár a pályán is mutasson vmit. Kezdésnek megtenné a Sevilla - 'Pool - RM ellen egy olyan játék, mint a Ath. Bilbao ellen. 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
Melyiken láthatom ezt a reklámot? 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem is nagyon bejöttvisca el barca írta:hű emberek tegnap láttam egy uj(?) nájki reklámot a tv-ben ronaldinhoval.
nagyon egyszeru kis reklám, de naon megdobogtatta a szivem, foleg az uccso mondatok...(amely vhogy igy hangzik: mit csinalok amikor mindenki engem figyel? kihasználom...-----> és bemutatja a jobbranézek balra passzt...naon nagy....)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hű emberek tegnap láttam egy uj(?) nájki reklámot a tv-ben ronaldinhoval.
nagyon egyszeru kis reklám, de naon megdobogtatta a szivem, foleg az uccso mondatok...(amely vhogy igy hangzik: mit csinalok amikor mindenki engem figyel? kihasználom...-----> és bemutatja a jobbranézek balra passzt...naon nagy....)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem igenis el van hízva! A mozgásán látszik, hogy annyira nem penge a fizikai állapota, a második félidőben pedig teljesen eláfradt. Igaz, ennyi védekező munkát végezni sem sokat láttam tőle. Ráadásul ennél szerintem sokkal gyorsabb volt, még labdával is soxor faképnél hagyta az ellenfelek védőit. Nem azt mondom, hogy ezentúl őt kell szapulni, szó sincs erről, de szerintem van valami a madridi újságok szekálásában. Jóllehet rosszindulatúak, de van igazságtartalma. Kicsit elkényelmesedett szerintem, de még így is kétség nélkül a világ legjobb labdarúgója.
Ne csak a söröskriglit, hanem a súlyokat is tessék emelgetni!
Ne csak a söröskriglit, hanem a súlyokat is tessék emelgetni!

-
- aka Game90
Azért ne felejtsétek el, hogy tegnap legtöbbször középcsatár volt, ami nem az igazi posztja. Ronaldinho játéka is nagyban függ Eto'otól sztem 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Subinho
- Director del Fútbol
ezzel nem értek egyet! játszott már ennél gyengébben R10!
egyébként a PSG-ben is volt ilyen szezonja, ki is került a csapatból, a gremio vissza is akarta venni, a válogatottba is a VB előtt nem sokkal tért vissza, ahol ellenálhatatlanul jól focizott, aztán megvette a barca és eddig isten volt! úgy látszik 3-4 évente szüksége van egy kis változásra, új kihívásokra, stb... azt látom rajta, mint ronaldon! amikor a madridba ment mindenki leírta, aztán remekül tolta 2-3 évig. tavaly már gyenge volt, elpasszolták és milanoban megint bizonyítani akar! most még a copa amerikára is ki akar kerülni a csapattal, amit eddig sorra lemondott...
szóval, Ronaldinhonak valami motiváló erő kéne, mert sztem unja már... és ha ezt nem tudja megoldani reikard, akkor sajnos nem sokáig fogjuk barca mezben látni...
egyébként a PSG-ben is volt ilyen szezonja, ki is került a csapatból, a gremio vissza is akarta venni, a válogatottba is a VB előtt nem sokkal tért vissza, ahol ellenálhatatlanul jól focizott, aztán megvette a barca és eddig isten volt! úgy látszik 3-4 évente szüksége van egy kis változásra, új kihívásokra, stb... azt látom rajta, mint ronaldon! amikor a madridba ment mindenki leírta, aztán remekül tolta 2-3 évig. tavaly már gyenge volt, elpasszolták és milanoban megint bizonyítani akar! most még a copa amerikára is ki akar kerülni a csapattal, amit eddig sorra lemondott...
szóval, Ronaldinhonak valami motiváló erő kéne, mert sztem unja már... és ha ezt nem tudja megoldani reikard, akkor sajnos nem sokáig fogjuk barca mezben látni...
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a tegnapi volt az egyik leggyengébb meccse az elmút idényben. (pedig volt jópár) Kíváncsi volnék a sikeres passzainak számára. Szerintem nem érte el a 30%-ot. Akkor most melyik az igazi Roni. A vasárnapi, vagy a tegnapi?
- elprat
- Capitá del Barça
Nana,csak azt neeee!Kár lenne érte!Silvanus írta: Szerintem egy reptéri biztonsági nőcske lehet, aki megkérte Ronaldinho-t, hogy ne álldogáljon ott csukjában, mert még véletlenül lelövik...![]()
Többféle szempontból is...
Amúgy sztem meg a büfés csaj és R10 épp azt mondja neki, h holnap is legyen csirkesonkás szendvics,mivel ma is 'oan finom volt

Szal,jaaa

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
Szerintem egy reptéri biztonsági nőcske lehet, aki megkérte Ronaldinho-t, hogy ne álldogáljon ott csukjában, mert még véletlenül lelövik...Ronaldinho #10 írta:hoppáá... kiez a csaj a nap képen? :O

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
Jaja van fia, még tavaly volt is egy bajnoki meccs ahol úgy vezették fel a meccset hogy mindenki a fiával jött be a kezében. Jó volt látni.Szakacs írta:Ronnienak van fia ??? nem is tudtam...Remelem hogy nalunk nevelkedik
Én is mindenképpen bizakodok, látszik hogy mennyit jelent neki Eto'o. De azért ennek nem kéne ennyire kitünnie. Mármint mivel ő az aki ezért nem lenne szabad ennyire függnie egy másik embertől. Remélem ez javulni fog

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
köszi ez nagyon naaaagysasi1 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jWWjLLjG138

hogy vigyorgott má' bázee

Wáááá köszi ezt is

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Director del Fútbol
Már kezdtem attól félni, hogy lejjebb fog menni a kelleténélGame90 írta:

Ezt hívják Madridban úszóguminak???

Ronaldinho ismét nagyon jó volt,remélem megtartja a tegnapi formáját,szemmel láthatóan nagyon sokat jelent neki Eto'o visszatérése.
Végre nem töketlenkedik el a passzait Guddy és Saviola révén,nem hiába osztja a forintos labdákat!Nagy szükség lesz az igazi Ronaldinhora a következő hetekben.
-
- Llegenda del Barça
remélem, ez lesz a sztenderd hozzáállása a meccsekhez, mint amit tegnap mutatott! örülök, h ilyen jó hatással volt rá a kisfia szülinapja, vagy a samu visszajövetele, vagy mindkettő, vagy a franc tudja, h mi!
a kapufáján és az azt megelőző dolgokon besz.rtam.

a kapufáján és az azt megelőző dolgokon besz.rtam.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Hát persze h elismeri!
Még hozzá úgy hivják h JOAO=(magyar megfelelője János)az apja emlékére adta neki ezt a nevet,mert az apját is Dzsoáó-nak nevezték!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kicsit képzavarban vagyok,azt lehetett tudni,hogy van 1 fia,de eddig úgy tudtam,nem igen fényes vele a kapcsolata,és a gyerek anyja szerint,Ronnie nem akarta elismerni a fiát....Szakacs írta:Ronnienak van fia ??? nem is tudtam...Remelem hogy nalunk nevelkedik
"Ma azonban különösen szerettem volna gólt lőni, mert ma van a fiam születésnapja, s ezzel is meg akartam volna ünnepelni."
Ennek a nyilatkozatnak viszont nagyon örültem,ezek szerint csak elismeri

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát sztem tavaly,meg azelőtt majd minden meccsen csinált hasonlókat,mint tegnap..az 50 rossz meccset meg természetesen nem gondoltam komolyan,csak azt akartam vele kifejezni,hogy sok rossz meccse volt ez előtt a meccs előtt..és amennyi pénzt keres meg simán el lehetne tőlle várni,hogy mindig így játtszon...persze amúgy énis nagyon örülök a tegnapi játékának csak nem kellene rögtön ekkora lázba esni tőlle..mert ez az idény eddig azt mutatja,hogy egyszer egyszer magára talál,aztán meg vagy 10 meccsig megint sehol semmi...jó jó beköszön sokszor,de mutatott játéka meg nulla..
- JOEY20
- Jugador del Barça
Zsolti azért nem kell túlzásokba esni!Még hogy az lenne a minimum hogy így játszon minden meccsen?!szerintem benne van a top 20 meccsébe barcelonai pályafutása során még ugy is hogy nem rugott gólt!Ha ez a minimum akkor te mit várnál el tőle maximumon?Erre kiváncsi lennék
Ezelőtt meg szerintem rohadtúl nem volt 50 rossz meccse mert ha ez igaz lenne kb a 12 helyen állnánk a ligában!Nem azt mondom hogy ell kell ájulni tőle de ha minden meccsen ilyen teljesitményt nyújtana nem kellene izgulnunk a továbbiakban
Szerintem ez a helyzet 

Forca BARCA