Elsosorban annyit szeretnek elmondani,h a BARCANAK SIKERULT ONMAGAT MEGVERNIE!
Altalaban engem nem szokott felbosszantani, ha kikapunk, de az elhibazott 11-es, ill. a kiallitas utan, amit produkaltunk...., arra csak annyit tudok mondani,h SZETB@SZOTT AZ IDEG!
A csapat sajat magat altatta el az alibi focijaval. Allitom, ha nincs kiallitas akkor nem kapunk ki!
Oriasi taktikai hibanak velem,h az ellenfel egyetlen jatekosat, aki a mai napon varatlan huzasra volt kepes ennyire szabadon hagytuk jatszani, mar a gol elott is elkepedve neztem,h emberelonyben vagyunk es Alves tokeletesen egyedul jon fel a szelen...
Nem vagyok egy taktikai zseni, de szereny velemenyem szerint, ha Gio marad szelen es Zambrotta atmegy Alves oldalara kozeppalyan, es megfogja Alvest, amikor elorekolbászol..., akkor megfojthattuk volna teljesen a Sevillat... Na de a HA szo, ahogy az eletben, ugy a fociban sincs...
A vedelemben Marquez es Presas is hihetlen bizonytalan volt, Gio sehogy sem tudta megallitani Alvest, mintha ott sem lett volna..., na de nem is igazan szeretnek neveket sorolni, mert ezt a megnyert meccset a csapat bukta el Rijkaard-ostol, pedig a meccs ugy kezdodott, mint egy alom..., aztan...
Giuly kiallitasa utan mar bosszankodastol is elment a kedvem...
Abban bizom,h ez felpaprikazza a sracokat es a Real ellen nem fognak bealudni, mert sajnos hajlamosak ra, nem csak ha vezetunk, de a kezdesnel is. A Madrid biztos vagyok benne,h iszonyatosan felszivja majd magat arra a meccsre, es nyomni fogjak a kontrafocit, ami nekik fekszik is...
Nekem szemely szerint sokkal fontosabb,h a bajnoksagot behuzzuk, ezert is sajnalom igazan a mostani vereseget!
A Pool ellen tovabbra is tartom,h csoda kell, de termeszetesen nem lehetetlen..., nagyon szurkolni fogok a csapatnak!
Na de tovabbra is VISCA EL BARCA!!!!
----
Annyit meg hozzatennek,h a meccs nem a biron mult, megha tevedett is a karunkra...
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!