Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
wwwwwwwáááááááááááozsimiki írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KapufaaaaaaaaaaaaaaaPedig......
Huhhhh
Azért írtam,hogy LEGALÁBB tartsuk nyomás alatt őketRonaldinho #10 írta:ők nyomás alatt? most viccelsz? mi vagyunk nyomás alatt pool által...ozsimiki írta:Gyerünk,legalább tartsuk nyomás alatt őket![]()
ők nyomás alatt? most viccelsz? mi vagyunk nyomás alatt pool által...ozsimiki írta:Gyerünk,legalább tartsuk nyomás alatt őket![]()
Sajnos ez szerintem senkit nem érdekel mert a kedvenc csapata is eléggé a kiésés szélén van!!! Úgy hogy nem érdekel senkit a chelszki, ilyen meccsen tiszta [auto_cenzúra] a kedvem egyszerqen nem látok kiutat!!! Szomórú vagyokRonal.10 írta:cselzi kiesik!! emberek riadooo![]()
lófaxt se ér... minimum 2 -t kell lőnni az fix.Game90 írta:És azzal mit érünk?Ronal.10 írta:legalább 0-1 legyen!![]()
Már bocs, de te vaksi vagy!Argyelus írta:Nem 3-4-3-mal van a baj, hanem azt, hogy Iniesta, Messi, Deco, Dinho és Etoo a tökét vakargatja ott elől, nem csoda ha lendületes Sisokko és Gerard elmegy mellettünk Sajnos Olegure nem valo ebbe a felállásba. Thuram nem tudom meddig fogja bírni, nagy játékos. Valdes megint egy bohóc... Javulni kell és Messinek és Dinhonak nagyot kell javulni.
Hajrá Barca!!!!!!!!
Bodi írta:Mert jelenleg a Liverpool csúnyán megszégyeníti a Barcát.
És azzal mit érünk?Ronal.10 írta:legalább 0-1 legyen!
nem... 2 góllal.Ronal.10 írta: 1 gollal legalább nyerjünk..