antiimperialista írta:Szokás szerint túlzásba esel, érdekes módon nálad ezt csak Saviolával kapcsolatban vettem észre. Nem nagyon nézhettél Barca-meccseket még Saviola kölcsönadása előtt...
Az az 5-6 gyenge meccs asszem 2 (max. 3 volt), és ebből talán egyet játszott végig. A 3. osztályú ellenfélnek meg érdekes módon más nem is tudott gólt lőni...
Nagyobb ászok? Kik? Gudjohnsen, Giuly?

Hjajj.

Saviolával kapcs. ritkán írok, akkor nem értem a szokás szerint jelzőt.
Lehet, a számokban van túlzás. 4 meccs biztos volt, amin legalább 60 percet játszott, és ezeken annyit sem tett, mint amenyit Guddy tett az őszi meccseken.
2003 előtt nem néztem meg minden meccset. Természetesen, hiszen akkor még 11-12 éves voltam. Gondolom sokan fatertól örökölték a "barcelonizmus"-t, mint ahogy én is. Ennek következtében nem mindent, a nagy bajnoki rangadókat, és a bl meccsek mindegyikét láttam.
A kölcsönadás előtti barcában helye volt Saviolának. Már nem az a játékrendszer van. Egy befejezőnk van, és két szélső. És sztem ez nagyon jó így. És ebben ő nem tud érvényesülni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila