Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szokás szerint túlzásba esel, érdekes módon nálad ezt csak Saviolával kapcsolatban vettem észre. Nem nagyon nézhettél Barca-meccseket még Saviola kölcsönadása előtt...lionelmessi19 írta:Volt két jó meccse, ami nem 3. osztályú csapat ellen volt.Game90 írta: Sviola meg?
Azóta mit csinált? Volt vagy 5-6 meccse, amin kezdő volt, volt amit végig is játszott, és nem csinált semmit.
Akkor most mi van?
Én is egyetértek, sztem tehetségét pazarolja, nem illik a játékrendszerbe, és nem is fog, ráadásul nagyobb ászok vannak itt ahhoz, h ő szóhoz juthasson...![]()
Szerintem mindkét fél jobban járna azzal, ha ő most elmenne év végén.
Nem ennyi maradt, egyenlőre ennyi jött ki. A kezdő szerintem páratlanul erős lenne, ha kicsit már játszottak volna így előtte, pár meccset legalább, és ha nem mostanság jött volna Samu és Messi vissza hosszú rehab-ról!!!Enrique írta:Veretlenek maradtunk a VOLT mezben.![]()
A meccsről nincs véleményem, ebben a csapatban ennyi maradt. Tisztes helytállás, két zsák mákkal.
Volt két jó meccse, ami nem 3. osztályú csapat ellen volt.Game90 írta: Sviola meg?
Szted 7 ember fog elmenni majd nyáron + még Rijkaard?DUGO_11 írta:Frank Rijkarrd el Motta el Edmilson el OLEGUER EL ...LEGYSZIVES...!!!Gio el Ezquerro el Saviola csak...a tehetseget es az ideét pazarolja itt..jobb neki..ha elmegy.Giuly el
Összeszokatlanságra hivatkozni márciusban, úgy, hogy a pályán lévő játékosok nagy része évek óta együtt játszik, elég nagy butaság...lionelmessi19 írta:A csapat játéka...nem volt a legjobb, de összeszokatlanul nem is lehetett sokal jobbra számítani.
Rijkaard-ot és Ronaldinho-t azért még nem kéne elküldeni...Mihu írta:Véleményem:
Motíváció: 0
Taktika: 0
Elképzelés: 0
Ronaldinho: 0
Eto'o: 0
Riijkard: 0
Az egész csapat: mégnagyobb nulla mint az előző 6
Változások (kicsit radikális lesz de nem érdekel) :
EL: Deco, Oleguer, Marques, Ronaldinho, Riijkard.
Nincs motíváció b@ssza meg. Fásultak. A csapat nagy része már minden megnyert, ugyan az a taktika, ugyan az a játékmenet, ugyan azok a társak. NINCS MOTÍVÁCIÓÓÓÓ. Így nem lehet futballozni. Vagy a fent említett változások vagy a taktika alapjaiban megváltoztatni. Egy teljesen új játékrendszert mert ez így nem lesz jó. Most lehet hogy a meccs utáni hév beszél belőlem de ezt már régen így gondolom. Így nem lehet mit kezdeni. Teljesen leégetjük magunkat.
Ez egy fontos mondat, ezzel a játékkal olyan simán hoznánk a bajnokságot, hogy meglepődne mindenki.bandyka írta:nembaaaaj(vagyis igen), a realnak megmutatjuk majd!!!!!!!
Erre annyit mondanék, h elfogultak vagyunk, és lehet, h lehetett volna jobban is cserélni, deGame90 írta:Ezt a cserét én sem értettemantiimperialista írta:Valaki magyarázza már meg, miért Giulyt kellett Eto'o helyett behozni???? Ki tanította rijkaardot arra, hogy csatár nélkül kell egy csapatnak játszania, ha mindenképpen gólt kell lőnie?????Nem hinném, hogy Eto'o elfáradt volna. Benne akármikor bennevan a gól
![]()
Zambrotta miért nem játszott? Oleguer miért játszotta végig a meccset?![]()
![]()