Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja!Rapika írta:JA!
Lehet,h tudom mikor!
Nem a hollandia-csehország meccsre gondolsz??
MIért pont a csehek?LG írta:En se! Pedig szinte látom magam elott, ahogy a csehek utik Colina kopasz fejét!Rapika írta:Jó lehetett!LG írta:Volt 1 játék, az volta a neve: Usd a bírot!
Betiltották. Valaki ismerte?![]()
Sajna nem ismerem...
En se! Pedig szinte látom magam elott, ahogy a csehek utik Colina kopasz fejét!Rapika írta:Jó lehetett!LG írta:Volt 1 játék, az volta a neve: Usd a bírot!
Betiltották. Valaki ismerte?![]()
Sajna nem ismerem...
Az +volt nekem.LG írta:Baszások kozt!
Annak már vége!LG írta:*****sok kozt!
macskajajZsolti írta:Macskaja?-érdekes...Ronaldinho22 írta:Még jó, hogy eszembe jutott ez a film, így a hasonló filmeket meg is nézem a hétvégén. Pl: Macskaja, Indul a bakterház!
AHA! így már értem!Boixos írta:vannak olyan filmek, amiket a "jobb érzésű" embereknek meg kellene néznie. ezeket nevezem alapfilmeknek.Ronaldinho22 írta:Hogyhogy alapfilm????Boixos írta: az egy alapfilm.
ilyen még nálam a Picasso kalandjai, az összes Monthy Pithon megmozdulás és a Piedone Afrikában.
vannak olyan filmek, amiket a "jobb érzésű" embereknek meg kellene néznie. ezeket nevezem alapfilmeknek.Ronaldinho22 írta:Hogyhogy alapfilm????Boixos írta:az egy alapfilm.Ronaldinho22 írta: Mert ha igen, akkor az tudja mi a pite! (gondolkodjunk)
Most megy 21:15-től a Filmmúzeumon!! Nagy királyság!